-
ahoj
ahoj ale na miley asy kontakt nedostanete to byste museli do ameriky. -
-
Re: ahoj
já má mna ni kontakty 3 a jsou pravý!! -
-
Re: Re: ahoj
ja mam jenom 2 a das mi ten treti?mam facebook a youtube a mas nějake jine????napis mi do vzkazu
-
-
-
kontakt
dejte mi někdo pls kontakt díkyy na miley -
kontakt
dáte mi někdo nějaký kontakt na miley jestli jo pisnite do pošty díky -
jj
miley je nejlepšííííííííííííí -
....
jo přesně takže všicnhi co nesnášíte miley vypadněte doufám že sme vám to řekli jasně když ji nemáte rádi nemáte tu co dělat! -
super
kdo tady bude nadavat na miley tak se hodne nastvu miley je totiz best aje moooc dobra a miluju ji ale jako zpevacku a herecka protoze jak si tady zase nekdo vymyslel ze jsme lesby kdyz piseme ze ji milujem ale ja lesba nejsem a miluju ji je fakt mooooooooooc dobra *14* *14* *14* -
.....
ahoj mám tel číslo na miley sama mi ho dala na stránce kde bývá často online tak mi dala její pravé tel číslo řekla sem jí že ho ale nikomu nedám ale tak ověřeným miley fanouškum jako je třeba hannah54miley59 a nebo miley11cyrus velkým fanouškum miley bych ho dát mohla ale jen velkým fans tk kdyžtak mi napište je fakt pravý!sama mi ho napsla! *4* *14* bože miley je ta mje holka a říkám vám já nesmysly neposílám je fakt pravý! -
-
Re: .....
nicky0012 těším se na ty fotky jo a to tel číslo je fakt pravý páč jsem si ho zjistila a potom zavolala asi dvakrát tam bylo obsazeno potom že je nedostupná(v angline samo)mno a potom jednou mi to vzala asi tak 3 minuty sme si povídaly žralo mi to hafo kreditu ale byla to miley poznám její hlas páš sem byla na koncertšě kde sjem ho živě slyšela takže mužu říct že ti je real miley cyrus! -
-
Re: Re: .....
ty sa maš niky *4* -
-
Re: Re: Re: .....
jj je fakt suppeeeeer Miley ist BEEEEEEST..
-
-
-
-
Miley is the Best
Miley je pstě nejjjjjjjjjjjjjjjj ná světě :) *14* *8* *14* I LOWE MILEY CYRUS :* -
suprová.....
je proste beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeest upe nej mocinky *8* *15* -
HM fuj
Kdo by ty krámy asi chtěl ?????? debilové *1*