Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

AhOj

AhOjKy JaK jE? *3*
  • Miley v češtině

http://www.super.cz/svet-celebrit/r ozhovory/33762-pavlina-dytrtova-po- peti-minutach-hekani-se-mi-toci-hla va.html
    Tahle holka nadabovala Miley do češtiny.
  • haha

Pro cool.girl.love-Jo je to pravý.Já sem s ni volala pres Web kameru tak jako ja si nevymyslim......
  • ahoj

MILEY JE FAKT SKVELA ZPEVACKA I HERECKA.MAM JEJI NOVY CD A JE UPLNE PECKOVY!!!FAKT DOPORUCUJU,PROTOZE JSOU TAM NADHERNY PISNICKY!!MILEY JE PROSTE SKVELA.CHTELA BYCH BYT JAKO ONA...JE TO MUJ VZOR,MAM JI MOC RADA...ALE LESBA FAKT NEJSEM!!!:-)
  • :-!

Jako můžu se zeptat vi co o ní holky píšete, že ji milujete tak jako jste lesby? Ty voe tolik holek zmněnilo orientaci. Já vás nechápu *13* *13* Je to píča a vi šašci *13* *13*
    • Re: :-!

jojo nicky máš pravdu...Zaprvý je to naše věc,jeslti jsme lesby...Ikdyž nejsme,ale kdyby...Azadruhý správně je to náš vzor a ty nám do toho nemáš co kecat..Za to že ty nás nechápeš a že sám asi nemáš nějakej vzor a ted nám tady nadáváš my nemůžem tak nás nech napokoji!!! *10*
    • nicky0012

Re: :-!

no já ji mám teda ráda ale lesba fakt nejsem jo!!yaůe je to náš vzor chápeš a mame jí rády pokud někdo změnil orientací tak já to určitě nejsem a myslím že pár ostatních lidí také ne!!a c ty kdo je tvuj vzor??nemužeme mít vzor chlapa páč bychom se oblíkaly stejně jako on měly vlasy stejné jako on chápeš jde videt že jsi ještě děcko které ničemu nerozumí a aninewí co to znamená!!to že máš někoho rád neznamená že jsi lesba nebo gay jo!!a navíc i kdyby polovina holek byla lesba tak co tobě je do toho !! je to uplně normální !
      a mužu ti říct jedno ted ses pěkně strapnil jo!!páč tom ničemu nerozumíš a tak jsem radši pro příšte už nelez jo!
      • brutus7

Re: Re: :-!

nicky0012- máš naproustou pravdu
  • gabi123

Miley :-*

Miluji jeji vlasy... miluju ji celou..MIley je proste nejlepsi!!! *14* *14* *14*
    • Re: Miley :-*

Miley má fakt krááásný vlasy..:-)Takový bych jednou chtěla mít...Teda klidně 1000x..:DAle jako Hannah je má hezčí ve filmu....než v seriálu..:-)
      • 12mileynka12

Re: Re: Miley :-*

jn ma pekny vlasy ale ma je umele prodlouzeny skoda ze ale ma je moc pekny
    • 12mileynka12

Re: Miley :-*

myslis delku nebo co
  • cool.girl.love

mám kontakt na holky které byly na natáčení v tenesse..

ahooj holky mám kontakt na 2 holky které byly v tenesse na natáčení hannah montana the movie mno a oi mi pošlou fotky jeslti je chcete taky napíšu vám aspon na 1 kontakt tak jestli chcete napište mi do vzkazu jedna ta holka dokonce vystupovala v hoeown throuwdn a na tom dobročiném koncertu jooo těším se na jejich fotky natáčení hm je mnohem lepší než sám koncert hm v londýně jo hm miluju je neeeeeeeeej!!
  • email

Mám mail na Miley a je pravýýýýýý:mileysmileycyrus.c yrus3@gmail.com.
    Volala jsem s ni pres webkameru a je to ona!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
    • Re: email

Děláš si srandu?
    • cool.girl.love

Re: email

jo a ten mail pravý není mám ho už měsíc a je ten holka která si na mail hraje mno tyhle kotakty mám vyzkoušená!...
  • piskot256

Hlasujte Pro Mitchela

Ahojte lidi pls hlasněte pro Mitchela Mussa:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    dííki moc ;-)
  • jjjjjjjjjjjj

Jo je nejlepší na světě!!!! *14*
    • hannah54miley59

Re: jjjjjjjjjjjj

miley is best!!!!!!!!!!upe nej zpěvačka než pitomej michael sry ale řikam svuj nazor miley bude vzdycky neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *15*
      • thesimsa

Re: Re: jjjjjjjjjjjj

Michael aspon něco dokázal..
        • hannah54miley59

Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj

miley je proste lepsi miley taky dokazala mnoho veci!!!
        • cool.girl.love

Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj

ale miley taky nechápu proč srovnáváš jacksona s miley michael je stasrej a mrtvej chlap a miley je krsná mladá holka jo michael je dobrej ale nehcápu proč sním obtežuješ miley dizkuzi!!jdi si tu psat jinam a ne sem nás michael nezajímá mi mame rádi miely a né michaela...
          • hannah54miley59

Re: Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj

pravda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit