-
miley
miley je moc a moc krásna talentovaná!!!
juj ja ju tak zbožnujem a obdivujem
miley je najlepšia na svete!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miley
jjj MILEY JE KRáSNA *14* *14* *14*
-
-
nnnnn
vona tolik ve fanklubu nemůže mít je to podvod -
-
Re: nnnnn
SOUHLASÍM S TEBOU JE TO PODVOD !!!!Tolik lidí ani na osopbnostech NENÍ ! *8* *16* -
-
Re: Re: nnnnn
zadnej podvod to neni na osobnostech je 20.000 lidi takze zavrete hubu -
Re: Re: nnnnn
každej člověk si udělá klidně 1000 profilů
-
-
Re: nnnnn
a proč by to měl být podvod závidíš nebo co *13*
-
-
Hlasujte pro Miley!!
Ahoj pls hlasujte pro Miley:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
dík mocc ;-) -
iojwed
Je to jen nejaka holka,ktera ani neumi zpivat(nahodou jsem ji nekolikrat slysela,tak to vim na 100%) a na fotkach se culi jak nejaka ***** *9* *9*. Rikam svuj nazor a je mi jedno co si myslite vy,ROZHODNE JI NAZAVIDIM!!!!! -
Hej
Hej já jí žeru ted jsem se koukala tady na stránkách osobností a miley ma všechyn svý projekty v prvních 15 příčkách.Jako zpěvačka a herečka je na 1 místě a film HM a seriál HM jsou na 4 a 5 místě a The last song který nebyl ještě ani v kině má slušnou návštěvnost a je na 13 místě což je fajnky *1* -
mj
jasne ze michael *14* -
milis
aj ja tu môžem chodiť? -
-
Re: milis
jasan že můžeš -
-
Re: Re: milis
diky *4* -
-
Re: Re: Re: milis
není zač
-
-
-
-
mj vs mc
michael nebo miley????????ja miley *3* -
-
Re: mj vs mc
ANI JEDNO -
miley!!! *14* *14* ☻ ☻ -
miley *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mj vs mc
miley *14* *14*
-
-
-
The time of you lives
Ahojky lidicky, chtela jsem se zeptat jestli nevite, kdy se u nas v cechach nebo nekde pobliz bude prodavat miley cd the time of your lives?? nebo aspon nejaky odkaz na stranku, kde si to muzu koupit predem diky za odpoved *4* -
ahoj
ahoj nevadilo by vám kdybych si tu s váma psala??Jestli vám teda nevadí se se mi líbí Vanessa *7* -
-
Re: ahoj
no jasan že ne pokud se ti líbí ovšem miley -
-
Re: Re: ahoj
jjj
-
-