Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

koukněte...

ahoj,koukněte na aukro.cz,a zadejte si tam hannah montana...je tam 10 stran s věcima hanny,pyžama,parfémy,puzzle,mikin y,kšiltovky,panenky,placky,sbírky ..prostě všchno co vás napadne....pro vás to bude jako sen..xD-..tak se mrkněte
  • rockstar

Přesně!!!

Tohle napsala o Miley ta holka co ji dabinguje...Přesně to si o ni a serialu myslim já...tady to je:Miley Cyrus (Hannah Montana)
    „V době, kdy jsem na tuhle roli dělala casting, nikdo netušil,
    že se ze seriálu Hannah Montana stane takový hit. Miley mi byla od začátku sympatická. Umí dělat neuvěřitelné ksichty a podle mě je skvělá herečka - nestydí se a je přirozená. Dost jsem se s ní ztotožnila, protože je správně šílená, a když si něco umane, jde za tím. Já jako Býk taky umím jít za svým cílem, dokud ho nedosáhnu. Teď v srpnu budu dabovat třetí sérii seriálu - fakt se těším.“
    • vanessavk

Re: Přesně!!!

užasne *4*
  • miley is best

miley cyrus je uzasna zpevacka a herecka skladatelka atd... je proste super ona neni jako jiny hvezdy ona ma neco v sobe ale nevim co to je je fakt super *14* *14* *14*
  • brutus7

hlasování

date me prosim hlas postoipila jsem do druhého kola a jsem tam jako lucka s miley predem moc diky

http://harrypotteriscool.blog.c z/0909/2-kolo-sonc#pridat-komentar
    • mileyxd

Re: hlasování

jééé můj blog :D xD
  • miley11cyrus

plss

dáte mi skype??plsssss
  • miley11cyrus

jaké?

Ahojky jaké má skype s webkou?? já mám zase facebook na ni plssssss dejte mi skype plssssss hannah54miley59 *14*
  • nicky0012

....

HANNAH MONTANA JE PROSTĚ UPA NEJLEPŠÍ HOLKY DÍVÁTE SE NA TU 3 ŘADU HANNAH MONTANA???JÁ JI VIDĚLAQ A MUSÍM ŘÍCT ŽE JE UPA SUPA PROSTĚ BEEEEST I LOVE HANNAH MNTANA
  • nikisek007007

miley nebo hanah montanes

miley je fakt supr *1* *3* nechapu jak ji nekdo nenavidi *10* *16* *5* je tezky mit asi dva zivoty a vubec este dotoho zpivat a tancit byt herecka a tak dal..... *4*
    • krecek150

Re: miley nebo hanah montanes

Fak??Ja nevedel ze ma dva životy to bylo jenom ve filmu a musí bejt příjemný dostávat prachy ne???Jenom za herectví a slávu.A zpevacka neni jenom hejká jako hiena z lesa. *15* *5*
    • smiley-love

Re: miley nebo hanah montanes

jj *14*
  • hannah54miley59

je tu někdo?

je tu někdo vubec? *7*
  • hannah54miley59

ježiši.......

aby ste se z ni všichni neposrali....... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit