Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nesnáším Miley Cyrus to Selena Gomez a Emily Osment jsou o tisíc procent hezčí lepší a nejsou namyšlení *12* *11* *10* *13* *9* *16*
    • souhlas *5*
    • ty nesnášíš Miley a já nesnáším tebe ,když ji nemáš ráda tak nechápu proč sem píšeš koment. Za 1. Nejnamyšlenější ze všech Celebrit je Selena Gomez . Miley namyšlená není nechala si ostříhat vlasy kvuli Charitě a spoustu dalších . a ted by mě zajímalo jakej máš důkaz že je namyšlená?????
  • miley nic nedokazala ale zato Selena toho dokazala moc ..zmenila styl a zkousi neco novyho ,ale miley je porad stejna .krome vzhledu .....a to lidi nebavi. *1* A SELENA ma mnohem hezci pisnicky... a tohle je jenom muj nazor je mi jedno co na to reknete *1*
    • ten souhlas byl pro tebe né proni *4*
    • Selena je jenom holčička která si pořád na něco hraje jen ubohá nána na sebe zavolá paparazzi aby upoutala pozornost
      • Ty seš uplnej debil, Až něco nazpíváš ty tak pak něco kafrej deb*le-_- *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • To neni pravda hele kdyz tak tu svou miley milujes tak nemusis urazet selenu my jsme pochopily ze ty ju zboznujes tak uz neurazej druhy..nekdo treba ma rad Sel tak se nechovej jako ze jsi neco vic *1*
        • čteš mi myšlenky *8*
      • Tak tos Zabil/la :DDD moje řeč přesně :DD
    • hele miley mela by sis nechat narust zase dluhy vlasy...jinak si docela dobra
  • payneterezie
    Like Pls https://www.facebook.com/MyCoJdemeJednimSmeremZaOneDirection
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *10* *11* *12* *16*
  • hej miley umis hezky zpivat ale ty kratky blond vlasy ti neslusi hezci byli ty dlouhy hnedy
  • Vážně nechápu, proč sem zase někdo zatahuje Selenu. Tohle je diskuze o Miley Cyrus a jestli to někdo nechápe, tak to má napsaný nahoře. Jinak Miley je podle mě skvělá. Umí zpívat i hrát a mám jí ráda i když se teď hodně změnila. Jestli jí nemáte rádi, tak se radši jděte vycpat. Nejdřív dokažte, to co ona a pak teprve suďte.
    • přesně *3* lip bych to nevyjádřila
    • Taky nechápu proč sem cpou Selenu,tu ať si rozebíraj na fans stránkách Seleny...taky nechápu jak někdo dovede Mils srovnávat se Selenou! Některý lidi zkrátka nejsou normální! Selenátoři jděte se se Selenou bodnout!a pište si ty svoje komenty k Seleně!
      • hele tady je to na to abychom lidi chvalili a kritizovali ne jenom na to ZE JE SKVELA a takovy zvasty......a sravnavat ji muzu kde chcu je to moje vec tak se do toho neplet!!! *16* *1*
    • Hej jako ....ja jenom rikam,ze jsem ji mela rada ,ale od te doby se hodne zmenila a je fakt jina a vetsine to vadi..cetla jsem jeji khihu a podle me tam ze sebe dela chudaka a chce se zviditelnit ..je mi jedno co mi odpovite tak je to kvuli tomu ,abychom psali svoje nazory a ne jenom ...Jééé ona je božííííí!!! To je fakt moc ubohy
      Jenom rikam nazor a ten zni:Selena se proste bozska!!!!!! *1*
  • Miley je super! a nechápu proč jí tu někdo uráží bejt tím člověkem tak si to radši nechám pro sebe a nepíšu to na veřejnost kort sem kde je spousta mileynejch fanoušku!!!
    A jestli tu někdo čet její knížku tak ví jaka je a ví že je furt stejná :)) *3*
  • Hele já jako nechápu když Anonym!!!!!Píše že Miley je **** tak si to nech pro sebe ne??!!!!!A koho to vůbec zajímá že máš radši Sel.Gomez mě je to teda u ******!A radši si to piš k tý s ví Seleně!!!!
    • Proto ze ji neznas ..zkouseli jste nekdy zmenit styl????Ja jsem ji taky mela rada ,ale pak jsem si uvedomila ze nemuzu bejt porad jedostranna .....A to ze je **** jsem napsala proto,ze se zmenila a proste si mysli o sobe one vic ..to je jeji problem..detska se kvuli ni rezaji ..To vam pripada v poradku???Me teda ne *1*
  • Jen by mě tak zajímalo jestli to furt je Tomáš a spol :')
  • viste fakt bili spolu *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *2* *1* *1* *1* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit