-
Mileyted vypada jako **** a ja ji teda nemam v lasce mam radsi Selenu Gomez!!! *14* *1* *3*
-
-
Ona je lepsi ..vsak to jednou poznate ..a ja se budu jenom smat
-
možná bude lepší nechat si to pro sebe ;) já tu taky nevypisuju koho mám a nemám v lásce ;) :*
-
Tak ji měj radši no, ale nemusíš tady psát, že je ****(všichni ví jaké slovo myslíš) ještě že je to hnusný slovo zakázané
-
jetli chceš hejtovat, tak se nejdřív nauč aspoň pořádně psát ;)
-
jako kdyby Selena byla svatoušek... *6* *7*
-
-
LIKE PLS http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=Jo0RCQgQhm8 jednorožec *1* *1* *1*
-
Ahoj, vždyť jí nikdo neuráží.je to jen názor a není špatný *3*
-
mrzí mě že se miley ostříhala s delšími vlasy vypadala lépe.. ale stále jí mám ráda! svému staršímu bratrovy je podobná ale měla jsem jí radši když nezpívala punk :/ ale i tak budu dál jeji fanynka :))
-
-
Hm pořád ji to sluší, aspoň není pořád stejná
-
-
jsi upir
*5* -
-
trááááápnééééééééé upi neni ty hňupe!
-
-
Mám Miley ráda,ale nejsem si jistá,jestli jim to s Liamem vydrží.Nemyslím si,že punk Miley je ta,do které se Liam zamiloval... :/
-
Já si myslím ,že je je dobře že miley přešla na punk protože teď už není žádná malá holka.. (hanah montana) hanah montana by stejně nemohla pokračovat dál protože by už nebyla taková jaká byla dřív protoze miley uz nemá roky na hanah montanu.....ted vyspela a když jsem videla jeden její klip(novej kde už má punk styl) tak jsem v ní videla jejího nevlastního bratra ted nevím jmeno..ale jsou jako vejce vejci...já sama jsem trochu sklamana ze se ostrihala a ze zdmenila styl hudby .. ale schvalne snad to rozjede vse dobre.. a neztrati zadny fanousky.. me teda neztratila jako fanynku .
-
Miley se vůbec NEZMĚNILA a došla jsem k takovýmu názoru, že jí ty krátké vlasy prostě sluší! Každý občas mění styl a Miley mám že všech zpěvaček nejradši a to se nezmění
-
-
V těch dlohých vlasech jí to slušelo mnohem víc než ted...ted vypadá jako... *16* *16* *16* *12* *12*
-
-
ahoj hano mam rada tvoje pisnicky ale krasne spivas *15* *3*