Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Salvatorkaa
    Já Miley jako Hannu ani tak neměla nikdy ráda! Přišla mi trapná už odzačátku! Paruka -_- Bože! Jen se mi od ní líbily pár písniček: The Climb atd. Jinak tím to končí! Nechápu proč se nechala ostříhat, jasně, je to její volba, ale taky měla počítat že její fanclub klesne! Co si o ní pomyslí ty malý holčičky, který jí zbožnovali jako Hannu? Z poprocku přešla na Punk...Ale vím že má i tak další fanoušky, tak Vám váš názor nebudu brát, jen jsem tady napsala ten svůj. Tod´vše....adios!
  • Miley je prostě nejlepší a ti co si myslí pravý opak tak bych zakopala tři metry do hlíny a zalila betonem a na ten beton bych nalila ještě asfalt
  • *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • Ahoj,Maily je supr čupr *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • Je to moje nejoblíbenější zpěvačka a herečka, ale dřív vypadala mnohem líp dlouhé vlasy a byla to prostě ona, ale teď s těma dlouhýma vlasama ...no prostě to není ona ale vypadá i tak hezky *4* *3*
    • Nemusíš ji hned urážet ado *8*
      • Ahoj, vždyť jí nikdo neuráží.je to jen názor a není *3*
  • Miley used to be much better if I had long hair and the kid star for all the pattern is now

V překladu:
    Miley dřív byla mnohem lepší když měla dlouhé vlasy a byla to děcká hvězda pro všechny byla vzor ted není
    • je vzorem dál ale už pro jiné ,,děti''
  • http://www.erlink.cz/klik/UmFQfwFn
  • wow Miley Cyrus+Hannah Montana *14* *4* *14* *15*
  • si zabil...:D
    *1* *1*
  • miley is great i am her big fanny
    miley je skvělá já jsem její největší fanynka *3* *4* *4* *4* *3*
    • Až po mě klárinka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit