-
您好,我是来自中国,我想说的东西:麦莉是伟大的,非常漂亮的女孩,你是猫,
-
Hé les gars, je suis de France. Ce que vous écrivez à propos de miley cyrus est laid, égoïste et pas moi-même fans ici à travers ce qu'il se rasait les cheveux et BOOM ils ont tous ri de moi et me calomnier. Cette page j'ai trouvé que je vis en Bohême et n'a donc pas vous voir!
-
ahoj, miley bych měla ráda a kvuli tem vlasum se nezlobim ale jak se chova to je hrozne. zavidim andrejce za dovcu v anglii a ikdyz to neuvidi ze to sem pisu a armenakosovi pisu ze on je mozná podle me ten nejvernejsi fanda na svete. Ano,mozna si ted budete myslet ze mu nadbíhám ale neni to pravda. Ostatni fans tady pisou o mils hnusne veci takze nejsu fans já ji mám ráda ale bcas se na miley zlobim ale presty vlasy a chovani to bude porad moje mala miley a mam ji moc raa. Ps sem z japonska a umim malo cesky takze se za mooje chyby omlouvam. *16* *4* *11* *12*
-
jestli jste měli miley rádi tak jí máte rádi i ted .pokud jste jí měli
rádi jenom kulo tomu jak vypadala tak přemýšlejte jestli máte celebrity rádi jenom jak vypadají. i když jse se miley změnila tak kůli tomu jí nemůžete mít rádi. TO JE MŮJ NÁZOR *4* *4* *4* *16* -
Její vlasy sice teď nejsou nejhezčí, ale mně spíš vadí jak se změnila uvnitř mám jí ráda, ale měla zůstat jaká byla
*14* *14* *13* -
-
Teri máš úplnou pravdu když my bylo asi 6 tak jsem ji zbožnovala jako Hannu Montanu i jako Miley ale (jak bylo v jednom díle)ona nezabila jenom Hannanu montanu ale i Miley *9*
-
Přesně!!! *13* ://
-
-
MILEYinka moje, patří do žebříčku-nejnavštěvovanější to si zaslouží, supééér je lepší než ten Justin nebo co to je za slepicu jó jó jó Miley je Smiley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Máte rádi Miley ?? Jestli ano podpořte ji v anketě na
http://markeet123.blog.cz/1301/nejkrasnejsi-fialove-saty
:-)) -
ahoj, vím že to sem nepatří, ale nechcete si objednat ikonku, tapetu nebo něco? http://prostevsechno.blog.cz/1212/objednejte-si
děkuji :) -
mě stará Miley chybí taky . jen se koukněte na dřívější komentářee na ni .KOLIK JEJICH FANOUŠKU I NEFANOUŠKU NAPSALI JAKY HROZNÝ MÁ VLASY A STEJNĚ TO POKRAČUJE . ona že připomíná prostitutku -v poslední době ano - ale co třeba PINK , lady gaga . nic proti nim nemám ,ale přímo dámy na urovni to nejsou . a co když bude Miley stejná jako ony . Miley už není taková Miley co byla . nemyslim hannah montana , ale normál 20 . každopádně - Miley mám pořád ráda *3* *3* *3* *4* *4*
-
Chybí stará Miley:)