Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley! Proč mi to děláš...
  • Ty vlasy si nechala ostříhat pro holčičku s rakovinou takže respekt pro ní!! *3*
    • to teda je uzasna *14*
  • Noo tys to dopracovala Miley !!
  • odkdy je modelka?
  • Další popová hvězdička,co ze sebe chce udělat vulgární rockerku!! Vypadá směšně, ty krátké vlasy,rádoby rockerské oblečení k ní nepasuje ani trochu. Naprosto mě nezajímá.
  • nikol: Miley NENÍ debilka . myslíš , že celebrita se jí říká jen tak ? skoro každý ví kdo je Miley Cyrus . Udělala pár chyb . je to ostatně člověk a stejně je to fajn holka. *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • ta její kniha je skvělá *14*
  • jojo myeli cyrus je někdy blba ale je to fajn sarafan *14* *1*
  • Mám Miley ráda, ale ten její novej styl mi k ní prostě nesedne. Nejde jen o vlasy ,ale o to ,že je jiná celá . Třeba si myslela ,že když bude vypadat jak drsná rockerka , budou jí lidi víc brát . No já vím ,je to možná blbost nebo tak ,jenže to není Miley . Například písně si nechává upravovat .PROČ JAKO . Vždyt má tak krásný hlas . *8* *9* *13* *4* *3*
    • Naprosto s tebou souhlasím. Taky se mi zdá že si myslí že je trapnější než bieber ale ty vlasy jsou otřesné jsem a byla jsem její fanynka ale tohle je trochu mooc.. :(
  • Cyrus...ta holka má být vzorem pro tenagery a místo toho připomíná holku ze striptýzového baru, v hlavě to má "možná" v pořádku, ale na venek to tak vůbec nepůsobí. Měla by si uvědomit, že takhle akorát pobouzí lidi proti sobě. Sláva ji stoupla do hlavy...už je trapná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit