-
Miley! Proč mi to děláš...
-
Ty vlasy si nechala ostříhat pro holčičku s rakovinou takže respekt pro ní!! *3*
-
-
to teda je uzasna *14*
-
-
Noo tys to dopracovala Miley !!
-
odkdy je modelka?
-
Další popová hvězdička,co ze sebe chce udělat vulgární rockerku!! Vypadá směšně, ty krátké vlasy,rádoby rockerské oblečení k ní nepasuje ani trochu. Naprosto mě nezajímá.
-
nikol: Miley NENÍ debilka . myslíš , že celebrita se jí říká jen tak ? skoro každý ví kdo je Miley Cyrus . Udělala pár chyb . je to ostatně člověk a stejně je to fajn holka. *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
ta její kniha je skvělá *14*
-
jojo myeli cyrus je někdy blba ale je to fajn sarafan *14* *1*
-
Mám Miley ráda, ale ten její novej styl mi k ní prostě nesedne. Nejde jen o vlasy ,ale o to ,že je jiná celá . Třeba si myslela ,že když bude vypadat jak drsná rockerka , budou jí lidi víc brát . No já vím ,je to možná blbost nebo tak ,jenže to není Miley . Například písně si nechává upravovat .PROČ JAKO . Vždyt má tak krásný hlas . *8* *9* *13* *4* *3*
-
-
Naprosto s tebou souhlasím. Taky se mi zdá že si myslí že je trapnější než bieber ale ty vlasy jsou otřesné jsem a byla jsem její fanynka ale tohle je trochu mooc.. :(
-
-
Cyrus...ta holka má být vzorem pro tenagery a místo toho připomíná holku ze striptýzového baru, v hlavě to má "možná" v pořádku, ale na venek to tak vůbec nepůsobí. Měla by si uvědomit, že takhle akorát pobouzí lidi proti sobě. Sláva ji stoupla do hlavy...už je trapná...