Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alex.Hykaru
    moc heský spíva je heská i rostomilá *4* *4* *4* užasná skvělá fandim ji *4*
  • DarkUzasna
    Miley je fakt super! ty písničky jsou úžasný. Moc se mi líbí film ve kterým hraje,LoL:))¨¨ *3* *14*
  • bellah2o01
    je suprrrrrr *15* *2* *1*
  • ona je ten nejlepší člověk na světě *14*
    • A jak to víš? *1* *1* *1* *1*
  • Jo to se vám to pomlouvá, když jste anonym a nebo skrytí, že jo? Ale říct jí to do očí to co tady píšete, to by jste nedokázali, ale to co tady píšu já to bych jí řekla s radostí, pomluvači hnusní, šerední a proradní, jen si pomlouvejte, on to stejně nikdo normální nečte :-)
  • jak si stáhla SO undercover ?
    • bylo to na uloztu, ale ještě je to anglicky, ale jsou tam i tutulky *4*
  • SO undercover je fakt dobrej :D :D !!!!!
  • Jo přesně! Já ji mám taky ráda a nevím proč by ji mnêl někdo pomlouvat, to jsou sv*ně sprostý!!! Stejně zpívá nejlíp ze všech a taky má můj obdiv
  • Andrejka10
    Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Miley ošklivá,smrad z ***** atd. No a co, každý jsme nějaký a upřímně,tolik fans přece nemůže mít nějaká "tamta" zpěvačka z ulice, jen veliká hvězda má tolik fans a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už je plešatá nebo ne.
    Má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.

Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)

Tak hodně štěstí Miley a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :) ♥ ♥ ♥ PS: A když těm falešným fans řeknete, ať jsou zticha,nezabírá to. Je to k zlosti,ale prostě je ignorujte :) tom a další, co tady píšou že je - nechci to ani psát - ***** * *****, tak ať si laskavě zalezou někam a asi by měli tyto komenty smazat, a podle mě jsem tu už naposled, protože jak tady o Miley Cyrus mluvíte je nesnesitelné. Dávala jsem vám ještě šanci, jenže si nedáte říct :p Já, hbdelfin, armenakos atakdále sem už kvůli tomu nechodíme, tak se nad sebou zamyslete ;)) Bye bye
    • Tvůj komentář mě fascinuje Andrejko10! Miluju Miley Cyrus vím o ní všechno a tvůj komentář me dostal až k pláči!

Děkuju moc že i ty aostatní máte rádi Miley Cyrus a tím mám vás ráda všechny!

Bye Bye
    • presne tak souhlasim se vsim co jsi tu napsala....at se jdou ti ubozaci bodnout *4*
  • CHYBÍ mi strašně stará MILEY!!! *9* *13* *9* *13*
    • to mě TAKY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit