Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty nové vlasy se mi líbí, ale ta hudba už je horší no *11* Jako nic proti Miley nemám (dokonce jsem ji pár let i zbožňovala), ale nechápu proč prostě nezůstala u té své hudby typu Can´t be tamed či Party in the USA. To byly písničky, které byly originální a měli dobrý text. Ale třeba Decisions - text prakticky o ničem, kontroverzní klip a ten upravený hlas?! No pardon, ale to má dneska každý druhý, kdo neumí zpívat. Takhle ji člověk ani nepozná, když neví že jde o Miley. Jasně, vím že se do mě teď všichni pustí s nadávkami typu "Seš blbá?! Miley prostě vyrostla, to je vše!" Samozřejmě, že jsem pro to aby se odtrhla od samolepky Hannah Montana, ale stejně to podle udělala hrozně rychle. Kvůli té nové hudbě přišla o hodně fanoušků a už skoro rok neměla žádný film. A vím, že mi do toho nic není, ale myslím že ty zásnuby vzala hrozně hopem - je jí zatím jen 19 a v tomto věku by měla poznávat svět a zkusit žít sama. A ne hned myslet na rodinu a děti.... Tak a teď se do mě klidně pusťte, ale jen jsem projevila svůj názor
    • Máš pravdu s tou hudbou, ten nový song je o ničem a opravdu mi v tom klipu příjde nechutná...Cant be tamed,Liberty walk,Robot ty jí seděli podle mě nejvíce. Co se týče těch filmů tak má tento rok hned dva a Lol se jí docela povedl. Miley má určitě navíc než hrát v klipu ubohou ,bitch,.
      • NOH8 - Ano o LOL a So undercover vím, ale ty natočila už LONI! Já myslela, jako že tento rok až na Two and half men v ničem nehrála
        • Tak si může dát voraz od filmů, když natáčí desku, ne?
      • armenakos1
        hej ale tak nemůžete to tak brát...to není mileyina písnička jen je tam jako featuring... :// :DD
        • jsem na tví straně máš pravdu
  • zbožnuju ji
  • Máte rádi Milej podívejte se prosím na můj blog http://markeet123.blog.cz/

a nebo podpořte miley a její šaty v anketě na
    http://markeet123.blog.cz/1211/nejkrasnejsi-bzlute-saty
  • jak nekdo nemuže mít rád Miley kvuli tomu , že je blondyna a má jinej učes . to je neuvěřitelny . *9* *7* nemít rád svého idola jen kvuli tomu , že nevypadá jako ve vašich představách . no, nikdo není dokonalej .me se Mileyin učes taky moc nelíbí , ale zbožnuju její písně a co jiného od ni čekat - neni to modelka, aby musela vypadat dokonale . a navic neni jediná , kdo má takovy učes .
    • myslím si to samé *4*
    • Ukažou se praví fanoušci ;)
  • Tereza
    Hmm tak vám teda nevím, ale aniž bych chtěla někoho urážet, přijde mi že tahle slečinka nemá svůj osobitý vzhled/styl. Nebo přijde jen mě,že se svojí novou image vypadá jako když prošla kopírkou přes PINK?!
    Na co si jen hraje ... :))
    • si děláš srandu ne? Pink je úplně jiná, a pochybuju že by se po ní Miley opičila, neznamená že když má podobnej vkus a účes že jí hned kopíruje, prostě je ten styl zrovna v módě a jí se líbí :) :-) nic proti *3*
    • Na nic! Vůbec nikoho nekopírujr! Nedokázala jsi ani 0,5 toho co ona tak sklapni... diky.
      • Tereza
        Ale no tak klídek. :) Neviděli jste fotky Pink? Až moc velká podoba. :) A navíc nemusíš se mě snažit urážet nebo stírat, je to zbytečné. :) Rozhodně nezklapnu, když chci říct svůj názor tak řeknu a neboj jí opravdu nezávidím, protože není co. Kdyby za sebou neměla určité lidi, kteří jí šlapali cestičku, tak ani ona není tam kde je. A i kdyby si jí vyšlapala sama, rozhodně nejsem z těch co by museli závidět, ba naopak, před takovými mám respekt. Papa. :)
  • Kaja182
    Moc vás prosím napište mi někdo jak se jmenuje ta její nová písnička - předem dík (za žádný hovadiny ale za jméno písně) *3* *1*
    • Decisions
    • http://www.youtube.com/watch?v=o6NBF-Xhb64
  • Podle mě je ta píseň o ničem, vůbec se mi nelíbí. A ten klip docela ubohý
  • Kaja182
    Líbí se mi jak to bereš s nadhledem :D
  • ta nová písnička je super a Miley to ve videoklipu sluší, ty krátký vlasy se mi líbí čím dál víc, aspoň nevypadá tak dětsky :) *1*
  • omg koni je to jen maska Miley je skvělá *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit