Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když už je někdo fanouškem miley , měl by jí mít rád ikdyž se ona rozhodne *4* *4* *4* ostříhat si vlasy nebo mít třeba tetování . je to samozřejmě vaše věc co si o ni myslíte a já to nijak neovlivním . nechci si hrát na toho co všemu rozumí , ale STEJNĚ - kdo ji nemá rád kvuli jejím vlasum asi to není opravdovy fanoušek .
    • vanessajade3
      asi tak naprosto souhlasím *4* *4* *4*
  • Já osobně si myslím že Mils je fajná holka ..... Píše se tady o jejich vlasech blaboviny VY JSTE SI NIKDY NESTŘÍHALI VLASY??? Někomu se váš sestřih třeba také nelíbil ;) nechápu co proti jejím vlasech máte ! Nevím to jistě ale někde se psalo že si ty vlasy ostříhala pro charitu! Ale vy jen proto aby jste byli perfect :OO zamyslete se co melete! ;) Taky se vám nelíbí když někdo uráží vaší oblíbenou celebritu nebo vás!
    • Já už bych to neřešila,stejně si nedají říct ;)
      Naštěstí,ji máme my fanoušci rádi takovou jaká je ...
  • Tak jsem viděla LOL je to úžasný film,vřele doporučuji <3 Mils je tam úžasná *4*
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* to si o ní myslím.
  • No nefandím jí protože je blondýna!
    • a to že je te´d blondýna je překážka?OMG jestli Mils máte rádi tak už konečně přijměte jaká je a jestli jí nemáte rádi,tak si založte nějaký anti stránky kde můžete její novou image rozebírat a kritizovat...ani se nedivim že sem lidi nechoděj,bodejť by sem chodili když se tu furt rozebírá jedno a to samý...co takhle řešit její hudbu a filmy?
  • furt se tady mluví o vlasech . no tak . *13* *4* *9*
  • myslim ,že si zaslouží být v žebříčku TOP OSOBNOSTÍ . *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Víte co? Všichni tady Miley odsuzujete za to,že si nechala ostříhat vlasy.No a co?Kdyby nebyla slavná nikoho by to nezajímalo.To že se obarvila atd ale neznamená,že se jí změnil hlas nebo tak podabně.Pravý fanoušek by mě Mils milovat právě proto,jak úžasně talendovaná je a né proto jak zrovna vypadá.Já nechci nic říkat aby tu zas nebyly kecy apodobne ale jak tak tuhle diskuzi ctu,ani se nedivím že už sem nekterí,co tu byly treba dene (treba armenakos :D) uz sem vubec nechodi protoze hadat se s takovyma lidma nema cenu,stejne si to nenechaji vymluvit.
    Je pravda že byla doba,kdy jsem Miley záviděla její dokonalé dlouhé vlay a kdybych si mohla vybrat hlas jakekoli zpevacky,byla by to právě Miley :)
    Ale vážně,ty vlasy se mi začínají ted hodne líbit :) :D
    Hodne se mi Miley líbí v seriálu Dva a pul chlapa protože mi prijde,že je tam právě taková jaká je (mimo tu Missiinu ukecanost ale to je boží vždycky se hrozne nasmeju :D) ale myslím tím že jí zbytečne nezakrývají tetování makeupem a podobne,proste je to víc skutecná miley :) Já vím,že tímhle článkem nic neovlivním ale zkuste se nad sebou trochu zamyslet ;)
    • Omlouvám se za pravopisné chyby ale blbne mi počítač,to písu proto,aby tu zas nebyly kecy typu nauč se první česky a pak neco komentuj ;)
  • aluska33
    Vždyt ani nevíte přoč se nechala ostříhat a obarvit tak co ji hned odsuzujete! najděte si to nejdřív na (http://www.disneydreaming.com/ máte to tam) až to budete vědět tak pak něco pište!
  • To je p**a fakt! už nevíí co by si na tu hlavu dala
    • jackie28
      kerty pi*a jseš maximálně ty!když se to Miley líbí,tak jí nech na pokoji ne?tobě kdyby se nějakej styl účesu líbil a kdyby sis ho nechala udělat,tak by se ti taky nelíbilo,kdyby někdo něco takovýho hnusnýho co ty tu píšeš,třeba taky napsal nebo řekl.už se konečně zklidněte!furt odsuzovat kvůli jejímu účesu.tenhle profil osobnosti je tu převážně proto,aby se psalo,jak zpívá,hraje a podobně...a ne aby se tu fort rozebíral její vzhled a nová image.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit