Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hello destiny im can t song how with the teach
  • Salvatorkaa
    Nic jiného než KURV*!
  • Kaja182
    Brečela bych ale správně je to její věc co si udělala s vlasy. Když se kouknu na ty fotky jak vypadala předtím a jak teď fakt se rozbrečím. Nejsem žádná hnusná, pomlouvačná holka - jsem její fanynka. Budu jí mít ráda ať se klidně ostříhá na holo....... no i když
  • Mám jí rada je jedno jestli ma dlouhy nebo kratky vlasy je to její věc a nikdo ani takovy chudinky *15* *3* co o ní píšou píčoviny ona je sama sebou a to jí nekdo nevazme *16*
  • fuj fuj fuj fuj je tak trapná *11* *11* *11* *11* *11*
  • mát tak šíleně hnusný vlasy...před tím je měla hezky(ty lokny)
    je to hnusná fetka bleeeeeeeeeeee
    nikdy jsem ji neměl rád *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11*
  • Miley bude zase v seriálu dva a půl chlapa. Bude se vysílat 8. listopadu.
  • Panebože! Nic horšího už si s vlasama snad udělat nemůže!!!
  • JOJO , jak mužeš nemít ráda Miley jen kvuli tomu , že je na blond . bez uražky je to tvuj názor a mne do toho nic není , ale to je pořád to samé ; miley má hrozny učes a tak dále . *7* *7*
    • jak jí můžeš mít ráda *6* *6*
  • Já myslím že už to není ta 14letá hana montána už jí bude 20let a brzo příjde i manžel s dětmi.Věřím že do 30let ještě bude hrát a zpívat,ale pochybuju že po 30letech ještě bude ona chtít.Jinak znám její filmy:
    poslední píseň,super rhino,hana montana ve filmu,útěk nahoru čarodějnic,
    hana montana:one in a...,bolt pes pro každý případ,sladký život na palubě,plán hry,super drbna,thats so suite life of hana montana,muzikál ze střední 2,hana montana živě z londýna,the replacements,hana montana,
    sladký život zacka a codyho,velká ryba,doc,the emperors new school.
    Ale většinou jde o "hanu motanu".Mě vadí že jí neznají i z jiných filmů!
    A ještě že skončila hana montana na věky protože by jí znaly ještě víc a víc.Kdyby neexistoval seriál hana montana a filmy tak by nebyla vůbec slavná!A pak ještě zmínka o vlasech!Blondýnka nebo ne.Kdyť je to úplně jedno!Ale vadí mi že se ničím neproslavila(kromě hany montany)!!Tak se vás ptám znáte jí od něčeho jineho než hany motany jistě že ne.Už mě to vadí když slyším:Hana Montana je,tohle,vyš že,musíš vědět že,ona je super,až budu velká budu jako ona,je to ta nejlepší zpěvačka,je nádherná,je hustá.A když slyším její albumy tak to prostě nevydžím.Ješťe že už se nevysílá jinak už bych se nikdy nekoukala na jetix a disney channel.Už jí nedovedu poslouchat.Holky jsou z ní úplně zblblí.A ty album který blbnou holky například:
    Hana Montana,Hana Montana 2:meet miley cyrus,Hana Montana/Miley Cyrus best of both worlds concert,breakout,the time of lives:wallmart exclussive,the time of our lives,Hana Montana 3,Hana Montana:the movie soundtrack,robot je mi špatně a nevydržím to a vypnuto.
    Haně Montaně je už 19let radši když zapomenete na Hanu Montanu protože jí je už dost.Děkuji že jste mě vyslyšeli a celé ste si to přečetli.Jak se říka nesuď komentář podle prvního slova děkuji.
    • A co třeba Lol: Laughing Out Loud či So Undercover? To ti nic neříká?
    • Hele nezlob se na mě, ale většina lidí se proslavila třeba kvůli seriálu a to že zrovna ona díky Hannah montana to je její věc ona je slavná ne ty....a to že tady budeš vykládat, že ty ji nemáš rada a že ona je taková a maková tím nic nezískáš. Aspoň je nědo narozdíl od tebe.
    • ,Kdyby neexistoval seriál hana montana a filmy tak by nebyla vůbec slavná!, *1* Tak to jsi mě vážně rozesmála! A kdo by byl slavný bez filmů a serialů? Je mladá a teprve začíná, spousta herců začínala v serialech a ve filmech, kde měli jen štěk nebo ani to.
      A serial s hlavní rolí, několik filmů (Poslední píseň, Lol, So undercover) a několik CD kromě HM taky svoje vlastní ( Breakout,Time of our lives a Cant be tamed) a spousty koncertních sňůr není vůbec málo na někoho kdo má 19... Tak se prosímtě tou záští neudav.
      *2* *2* *2*
      • NOH8 - Měla ještě The identity of pop

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit