-
Lidi..pls já vím že to možná nebude mít žádný význam.. ale za pokus to stojí ne ??! víc že už to tu jednou bylo ale do toho.. Hlasujte na stránkách o2 arény pro miley... kdo ví jak hlasovat víckrát tak jenom dobře... hlavně nenaleťte na lidi co to po vás budou chtít vědět jak hlasovat víckrát protože se z nich vyvinou třeba fanoušci biebera... *16*
Miley prohrává.. tak do toho..!! to bude zase řežba.. si pamatuju kolik tam bylo hlasů minule... kolem 10000 *15* *15* -
-
Jasně, v dnešní době se moc lidem věřit nedá.........
Nicméně už jsem na to přišla jak se dá hlasovat víckrát a určitě Miley podpořím! *3* *5* *4* *1*
A nemám ráda Biebera *16* *11* *11* *11* *11* !!!!!!! -
.........ne, fanoušek biebera opravdu nejsem. *3* jenom bych moc ráda aby sem Miley přijela. *3* *4* *5*
-
-
todle na mě nezabere... můžeš toho říct kolik chceš a pravda může být uplně jiná... v dnešní době... *8*
-
-
-
album
upravte někdo ten název albumu robot na can't be tamed já se tam nemůžu dostat pořád někdo upravuje *9* -
terka: mě příjde, že tvé dětství ještě neskončilo! *7*
-
prosíím
proosíím jak mám hlasovat víckrát na o2aréna miley už zas prohrává !!! a já chcu tam rychle dat co nejvíc hlasů ale já nwm jak ?? poradte pls *4* *3* -
píseň
ahoj tady posílám odkaz na jednu písničku kterou Miley napsala o sobě a o Hannah a zpívá v ní jak chce být obyčejná holka atd:http://www.karaoketexty.cz/text y-pisni/hannah-montana-forever/ordi nary-girl-152175 možná se tam udělá mezera.je tam u ní i překlad,newím kdy ju miley napsala takže newím jak je stará ale asi moc ne.když jsem tu písničku poslouchala,vážně mě to dojalo,asi už teť vím jak jí je když už se natáčela poslední serie hannah montana a víc už jich nebude,zpívá tam tady o tomhle,je vážně dost dojemná,chtěla jsem se s vámi o ni podělit,pusťte si ji a čtěte si ten překlad,taky to budete cítit to co jsem cítila já. -
-
Re: píseň
asi už vím jak jí je když už si nasebe nikdy nenasedí paruku a nikdy už nebude hannah,vždiť je to přece kus jejího života,musí to být pro nu vážně strašný -
-
Re: Re: píseň
musí to pro ňu bejt vážně strašný? :D já si myslím že je ráda :) ona sama říká že ji společnost disney strašně omezovala co se týče zpívání, chování, oblékání a podobně. možná je jí to trošku líto ale sama se tak rozhodla a podle mě je to dobře *4* navíc je to obyčejná už starší písnička *1* -
Re: Re: píseň
hele klídek jo...je to jenom písnička v Hannah Montaně Forever. moc to prožíváš.. *7* *7* -
-
Re: Re: Re: píseň
jj a že to je kus jejího života šak v tem hrála jen 4 roky *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: píseň
Tak to pěkně kecáš Miley hrála v Hannah Montana celých 6 let, sama to řekla v jednom rozhovoru. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: píseň
JO.HRÁLA TAM 6 LET.OD 11 DO 17. *3*
-
-
-
-
-
-
ok
No jo,ale vy si myslíte jednu věc, že když má Miley přes 6.000 fanoušků, že je nejlepší. Ale to se mílíte, většina holek je v jejím fanklubu jen z povinnosti, aby mezi vás zapadly, a aby byly COOL. Ale Michael Jackson má sice skoro 3 ticíse, ale ty lidi nejsou jen z povinnosti v jeho fanu, ale že ho doopravdyy milují, jsou to jeho věrni fanoušcy, to není jako tady, kdysy si holky řeknou ,,Hele já se musím přidat do fanu MC abych byla COOL,musím být IN''.
Jen proto má tolik fanoušků, jen abyste to věděli. -
-
Re: ok
tady nam nekdo zavidi vetsinou kdyz tohle holka pise tak zavidi a dela ze ne ale fans miley ty co sou u ni ve fan tak to nedela z toho aby byli in cool atd ale protoze ji maji radi treba michael nema tolik fans a nema vic jak miley ale na tom nezalezi miley napsala na twitteru ze michael je nenahraditelnej takze onaq ho mela rada nevim jestli on ji ale ona lidi neodsuzuje -
-
Re: Re: ok
Ona lidi odsuzovat nemusí,ale nevim jakou by měla radost z některých svých "fanoušků",kdyby měla ponětí o tom jak se tu o druhých vyjařujou..jo a promin že se do toho pletu..nemyslim to zle.. -
-
Re: Re: Re: ok
ja vim ja to taky nemyslim zle michael jakson byl nahodou dobrej ale neni to spravedlivi umrel moc brzy -
-
Re: Re: Re: Re: ok
No to ne *9* ale smrt si nevybírá a jednou tak skončíme všichni... *9* i ti kteří maji ohromnou radost z toho že už neni! *16* *10* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ok
pockej az jim umre nekdo blizkej -
Re: Re: Re: Re: Re: ok
počkej na ty všechny dojde
-
-
-
-
-
delete
-
-
Re: Re: ok
jj toje pravda *4*
-
-
-
hmmmmm
a to je něco jako icko *7* -
-
Re: hmmmmm
jo jo MSN je jak icko rek bych ze je lepsi mam ho taky a je ok -
-
Re: Re: hmmmmm
jj taky mám MSN ale mám rodinu v Americe a používají tam lidi normálně i ICQ...ale je to tam méně rozšířené -
Re: Re: hmmmmm
jojo dik *4*
-
-
-
MILEY SI TO NEZASLOUŽÍ,DĚLÁ JEN SVŮJ SEN
nechte toho ,už jste s tím trapní ,kteří jí nadávají .Ona si to nezaslouží,dělá jen svůj sen ,který se jí splnil .Já taky neodsuzuju tebe!!!Každý má rád něco jiného a má právo to vyznávat na jevo .JÁ VÁS NECHÁPU !!!Promin ,ale to jsou ubohý a rozmazlený slova .Ti co mají rádi MILEY CYRUS tak to chápou a ví o čem mluvím -tak se tady pls nehádejte a budte v klidu .A jen mimochodem ti lidé . Ti, co ji nesnáší, to alespon nemusí dávat na jevo a mají si to říkat v duchu a nemají na jejích stránkách vůbec co dělat tak toho prosím nechte.TY máš zase rád(a) něco jiného a prosím nedělejte tady peklo.TY tvoje řeči ,že jsi boháč tady nikoho nezajímají -Miley je stejně vetší a nikdy na ní mít nebudeš ,jde vidět ,že jí závidíš .A nebudeš pak mít nic ,protože život není jen o penezích a o penezích to opravdu ne ,život je o lásce, o upřímnosti a o prátelsví .Nemůžeš mít to co chceš -rozmazelný ......TY akorát nemůžeš ustát to ,že miley je hezčí,bohatší,uspešnější,talentovaná atd a ty ne .A vůbec jak ti můžeme věřit ,že jsi bohatý ,co když jsi bezdomovec .Běžní boháči jsou rozmazlení jako jsi ty a MILEY je sice bohatá ,ale není tak rozmazlená a nevychvaluje se jako ty, což je ubohý a trapný, a taky většina bohatších jedinců mívá ve škole docela špatné výsledky, a taky to mají v hlavě VYPATLANÝ - jako TY! tak prosím MILEY neodsuzuj a koukni se laskavě na sebe! Díky Ti za pochopení!! šílený fanoušek Miley ♥♥♥ -
-
Re: MILEY SI TO NEZASLOUŽÍ,DĚLÁ JEN SVŮJ SEN
Naprosto s tebou souhlasím ! Tyhle lidi vážně nesnáším dobře dobře já nesnáším Demi lovato a Selenu Gomez,Biebra,Pattinsona..... A nechodim na nic vůbec na nic co by se jich týkalo a už vůbec o nich nikde nic hnusnýho nepíšu i když si myslím svoje! Vůbec že vás to baví řešit celebrity neříkám ty oblíbený ale ty co nesnášíte omg sem nelezte a dejte pokoj! Miley je stejně víc jak 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 X Lepší Než VY! -
Re: MILEY SI TO NEZASLOUŽÍ,DĚLÁ JEN SVŮJ SEN
upe stebou souhlsím já MILEY upe zbožnuju je SUPER a jenom slyším jak ji všichni nadávají!!! *16* jako souhlasím stebou že si plní sen tak jí ho nekažte! a ten kdo ji nemá rád ji nemusí urážet!!!taky se mi třeba nellíbí něco jiného a neodsuzuju to!!!! *16* *13*
-
-
Hlasujte pro Miley!!
J-14 TEEN ICON AWARD....Hlasujte pro Miley Cyrus zde: http://polls.j-14.com/featured Miley je nominovaná v šesti takegorii tak HLASUJTE...!!.Miley -
hele ty armenakos 1 já si nevymýšlím a jestli to bylo na mě tak sifakt nevymýšlím *4* *4* *4* *4*
-
-
ale prosímtě!!
-