Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic ve zlim ale je trochu divná
  • miley11cyrus

nejlepší je miley

jo miley je nejlepší je dobrá zpěvačka , herečka
  • :D

Ahoj lidičky...

normálně to mi asi nebudete věřit, ale představte si to, že jsem na facebooku našla pravý profil Miley Cyrus (aspoň doufám, že je pravý) tady ho máte: http://www.facebook.com/profile.php ?id=100001345710051 ....a včera jsem si s ní psala...a dala mi skype...a tam jsme si chvíli povídaly /přes webku / a pak se tam ukázala i Noah...byla to peckáá...je tak vtipná...to je neuvěřitelné.... *14* *14* *14* *14* a ona mi řekla, že jsem opravdový zlatíčko a moc pěkná holka...no tééda byla to vážně bomba!!!

no každopádně DOUFÁM, že mi odpustíte, jak jsem si tu teď z Vás udělala menší srandičku...ten fcb asi nebude pravej ale což na tom..xDD no takže když se to tak vezme tak když už jsme u toho jak tady pomalu každý strašně moc vychází s Miley a jsou "nejlepší" kámošky...tak jsem si z Vás taky chtěla jen tak vystřelit *15* *15* samozřejmě...říkám znovu...je to vtip...tak mi prosíím odpusťte... *3* *3* *1* *1* ....Prostě samý opak, žee??? xDDD
    • armenakos1

Re: :D

hej ale dobře ty...ukázala si aspon jak je to moc trapný to takhle psát... *3* *4* PS: hned mě to napadlo že to sem píšeš schválně =) *4*
      • Re: Re: :D

yeep...je to trapný no...xD a aspoň že jsi to hned poznal...:D
  • puspuspusinka

Mileys

Nooo ... jako v tom filmu The Last Song ... to mi rpostě vyrazila dech ... je v tom filmu úžasná ... yeahhh ... a s Liamem jí to vážně slušelo ...
  • mileycyrusfan

miley je nej hej hej hej

miey je nej na světě a hannah montana the movie ještě lepší a hannah montana3 nej uplne super souhlasite miley cyrus je nej na cele zemekouli *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: miley je nej hej hej hej

já souhlasímn *1* *1* *1* *1*
    • Re: miley je nej hej hej hej

To se pleteš!
      • Re: Re: miley je nej hej hej hej

ne nepletu *13* *13* *8* *8* *16* *16*
  • Andrejka10
    Mileyino kouření je teď fakt velké téma ohledně Miley, sakra lidi!! Miley přece neni jediná celebrita která kouří! Např A. Winehouse (a s toho zemřela), Lady GaGa a neboli L. Lohan.
    Nechápu proč kolem toho děláte tekový povyk!? *6* *6* *6*
    A Armenakosi1, to že Miley (možná) kouří tak kolem toho děláš povyk a taky Erin. Z Miley se hnedka nemusí stát závislák! *16* *16* *16*
    • Tereza
      Andrejko už máš napísané úkoly? :D
    • Erin
      Víš,ale ona fakt kouří.
      • Andrejka10
        Erin, jaks tam dala tu fotku?
        • Erin
          Česky,lidsky,politicky.
          • armenakos1
            *15* *15* *15*
            • armenakos1
              Andrejka10: říká kdo ??!! *15* *15* *15*
            • Erin
              *15*

Pro Andrejku:lepší je se tlemit než bulet.
            • Andrejka10
              A ty se netlem
      • Andrejka10
        Hm
  • miley.the.best

Miley is the best!!

Miley je neeeeej na světě vždycky se mi líbí celebrita jen chvíli, ale u Miley jsem vydržela dlouho! Má úžasný hlas!!! *14* *14*
  • blé

mileya cyrusa...taka nehorazna krava oškliva...teď se tímhle omlouvám všem kteří jí mulujou, a kdyby tohle někdo řek o zacovi byla bych taky nasrana, ale tak je to pravda....je to hnusna krava a nevim co na ni všeci vidi... *8* *16*
  • martinkooooooo

prosim

kliknite sem prosim http://www.youtube.com/user/Martink ooooooo1994
  • nemuzu!!

kdyz nekdo posloucha miley,gagu nebo madonnu tak je to super! ale ja nemuzu pochopit jak nekdo muze poslouchat treba BIEBRA a jeste jak ty holky po nem sili no FUJ!!! on neumi absolutne zpivat!! MILEY BEST FOREVER!!!! *4* *4* *4* *4*
    • Re: nemuzu!!

Já zase nechápu jak můžete mít rády Madonnu,Bieber je upě v pohodě.
      • Re: Re: nemuzu!!

Jo přesně Miley je nejlepšíííí forever!
        A Taky nechápu jak se někomu může líbit jak zpívá Bieber prostě zpívá jako holka! *1*
    • Re: nemuzu!!

me se on taky nelibi jak zpevem tak vzhledem!! *3* proste miley je neeeeeej *15*
      • Re: Re: nemuzu!!

no madonna aspon neco dokazala a je to celosvetovy vzor pro lidi PRO DOSPELE LIDI ne pro decka!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit