Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry

čau lidi!hele musim uznat,že jsem to posledně trochu přehnala.je sice pravda,že by se miley měla trochu upokojit,ale přecejenom..fakt sorry,nechtěla jsem nikoho urazit
  • Lucka

Ahoj lidičky,zajímalo by mě jak má doopravdy Miley dlouhý vlasy .. díky *3*
    • Re: Lucka

ved ich ma teraz ostrihane po plecia :( ..... ale neviem ci mysllis teraz,alebo predtym,ked ich mala dlhe
      • Re: Re: Lucka

No myslím tedka :-)
        • Re: Re: Re: Lucka

http://mileycweb.blog.cz/1006/miley -sa-dala-ostrihat
  • miley

ja znam miley cyrus osobne byla jsem na 5 koncertech a nemyslete si ze neumim anglicky umim a muzu vam rict ze je fakt dobra *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* nejlepsiiiiiiiiiii
    *4* *4* *4* *4* *4* znam aji emily osment osobne aji billy ray cyrus jsou vsichni tak super *3* *3*
    • Re: miley

jo kdys ji tak dobre znas tak proc se ji nezeptas na email
      *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: miley

ja vím její email ale slibla jsem ji ze to nikomu nereknu *13* *13* *13*
    • pavlusqa

Re: miley

njn mozná ste ji videli *4* ae to je asi tak vsechno *1*
    • Re: miley

Já jen koukám kolik lidí jí zná osobně *1* *1* No tak tak blbý nejsme *16* *16* *16*
      • wojta_sek

Re: Re: miley

jj taky to ji rovnou muzou znat vsichni si muzu taky vymyslet
  • fun.miley

PLS :)

AHOJ.. pls pouzivejte k novinkam Miley
    www.mileyc-smiley.blog.cz

dekuji moc sou tak kazdy den ty nejnovejsi novinky.. :) diky za navstevu pa *4*
    • Re: PLS :)

No že se nestydíš uvádět svůj blog s novinkama, když máš všechno okopírované od iheartmiley!!!!
    • mawtinkar

Re: PLS :)

*8* *8*
      • mawtinkar

Re: Re: PLS :)

nebooooooooj *4*
  • elis66

prosíííím

Já nějak pořád nechápu, proč se hádáte, jasně..ty co miley nemusíjí nebo nesnáší tak proč jsem chodí? To mi fakt hlava nebere. Ať si píšo k svým star jak jsou úžasný..každý ma jíný vkus tak abych chtěla aby se to reprektovalo.....prosím.
  • barushkaojjo

magdalenkykonici.blog.cz

Ahojdáá, jukněte na
    magdalenkykonici.blog.cz
    Sice v názvu vidíte slovo koně, ale nenechte se zmást ;-) Je to blogísek o Miley *14* *1*
  • Škoda že se nechala ostříhat..Když hrála Hannu Montanu byla ještě normální bez tetování a bez piercingu a s krásnýma hnědýma plasma.... :( Škoda že se nechala takhle ostříhat... :(
  • Ahoj lidi, Miley byla na prvním místě tak rok v kuse ne? já vím,že když jsem se sem v roce 2009 byla podívat byla na prvním a loni ještě taky ne? je škoda že to klesá, mám jí ráda ale poslední dobou už není to co bývala,není to kvůli Can't be tamed to album se mi líbí, ale přijde mi,že už tak nepracuje jako dřív a docela zestárla v obličeji není divu že ji dohnala Selena, která asi hodně dře. Čistě můj názor
    • Bože *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* Jasně že byla!!!!!!!Není Ti to jedno nebo to nutně potřebuješ do školy na hodinu dějepisu???????????To mi není moc jasné.....Je to všem doufám jedno že postoupila a višvyhla se úúúúúúúúppppppppppplllllllnnnnnnněěěěěěěěěě nahoru toho žebříčku""" *11* *11* *11* *11* *11*
      • Andrejka10
        bolí mě oči s tvách smajlů :P
      • armenakos1
        Lucinečka: z těch tvejch příspěvků a neustálých smajlíku nevím ani prd... *15*
    • hbdelfin
      že nemaká? tak to sorry, ale podle mě poslední dobou docela maká, jasně, v roce 2011 nevydala žádné CD, žádný film, ale vyjela na turné a zúčastnila se několika charitativních akcí a prostě se více věnovala dobročinným účelům a to je jedno, ne? teďka ji čeká dost náročný rok, chystá novou hudbu, do kin půjdou její dva nové filmy...takže spíše teďka čerpala energii na tento rok...a že zestárla v obličeji? spíše jen dospěla, lidem se mění trochu rysy, když dospějí z puberty do dospělosti...
      • Nevím co Ti na to mám říct... *13* *13* *13* *13* *13* Ale taky si mislím že miley v celku maká.. *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3*
    • armenakos1
      ale co na tom záleží... kdyby osobnosti byli stránkou kde hlasujou fanoušci tak beru ale osobnosti a jejich pořadí funguje jenom na tom jak často na dané jméno lidé kliknou... miley že nepracuje jako dřív ??? *15* dovol mi se zasmát... právě že pracuje ještě víc než předtím... dělá pro charitativní akce atd.... *7*
  • Nový skype ?

Mno víte jak byl ten skype mcusamc ? Mno tak Miley už ho zrušila. To psala asi každýmu a jestli ste se koukly tak dneska mi napsala : Old skype .. = (I miss you. I have a new one. Smile please!. I have a lot of work on the film series but I want him to have my loyal fans .. Otherwise, I am amused by false skype me. I have to laugh. It is clear that they are fake people dit not know what my favorite thing!. So please write me at: mcgirl369 I love you and send me everything you love to read it!
    MCGIRL369 TAKŽE TAM JDU NAPSAT
    • Re: Nový skype ?

todle neni Miley skype...já mám její skype a volala jsem s ní i jednou na webkameře....a zamávala mi...a tento skype je podraz
      • Re: Re: Nový skype ?

A jakej to je skype?
        • Re: Re: Re: Nový skype ?

no já sem ten skype našla tady na diskuzi...nějaká Zizulka nebo Zuzulka nebo tak něco ho sem dávala... miky.smiley.ray *7*
    • Re: Nový skype ?

Hele radši tam nepiš pode všeho to vůbec Miley není! Jestli si jí neviděl/a přes webcameru tak to není ona! Aby ste potom nedopadli jako s těma lístakam na koncert jak si tady z vás udělala ta holka srandu a dala vám falešný lístky! Tohle je taky falešný kdyby Miley psala všem fanouškům na světě že má nový skype asi by se musela zbláznit!
      • Re: Re: Nový skype ?

To není ona napsala mi jednou omylem jedno slovo česky
  • pavlusqa

JJ ok ae jsou i lepsí

Cauky lidišky ja mam Miley fakticky moc radaa ona je dobra ae myslím si zhe jsou i lepší herečky ako treba Selena Gomez ona ma navíc než Miley *14* *14* *1* Ae Miley taky fandím *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit