-
delete
-
-
Re: To néééé!!!!!!!!!!
Ještě bude 4 serie hanny ktera jeste neni ale bude mit jenom 10 dílů a posledni bude hodinovy film kterym hannah skonči *8* -
Nééééééééé končí jenom seriál Hannah Montana kdyby skončila Miley tak bych se asi zbláznila ale mohli by ještě natočit Hannu Montanu:the movie 2 to by bylo super já taky nechci aby skončila Hannah Montana nevim na co se tam budu dívta ach jo -
-
Re: Re: To néééé!!!!!!!!!!
no -
-
Re: Re: Re: To néééé!!!!!!!!!!
no *9*
-
-
-
hello I am Miley *3* *3* *3* -
-
Re: Re: To néééé!!!!!!!!!!
Hello Im Princess Diana :-D Ty si pičinka -
!!!!!!!!!!ha
Ty a Myley no to já jsem mrtvý Michael Jackson a Jason Voorhees dohromady
-
-
-
Mám ji ráda, :) nejvíc se mi líbila písnička Wrecking Ball *14* ale myslím si že už to přehnala, co bude jako příště? trhat si rekordy muže i jiným způsobem než nahotou ;) takhle se snížit....
-
Zlatička pište mi vaše hejty,dotazy a co já vím na můj profil ! ;) moc ráda pokecám ;) :))
-
-
Hej koho to zajímá?!!!
-
-
web
Ahojky , hledám hvězdy na toto : http://youg-stars.blog.cz/ a hledáme sb tak napiště -
Miley
Aby se vdávala to je blbost.Každej si koupíte tu debilní TOP DÍvku a každá sem napíšete něco z toho blbýho článku...prosim vás je to blbost kdyby se hned měl každý vdávat s prvim klukem tak jsou svadby od 14!!BLBOST!!!Dám ruku do ohně že se nebude vdávat..je moc mladá...v tom blbym časopise neměli co tam dát tak si vymysleli todhle..a kde má vube zásnubní prstýnek to se tam nepíše co??BLBOST *3* *3* -
-
Re: Miley
jo jo asi tak je to blbost -
Re: Miley
Když tomu nevěříte, tak nevěřte. Já vás nenutím. Ale nemusíte hned nadávat!
-
-
Miley *10* *6* *10*
Miley je proste nej, jo presne. Dre na sobe aby byla lepsi a lepsi a vy zatim sedite u PC a pomlouvate ji! takze trapas lidi!! Co delate vy,abyste byli lepsi a lepsi??? hmmm, radsi se bezte divat na nejakej film o prirode a nechte nas fandy Miley Cyrus zit!!! Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
-
Re: Miley *10* *6* *10*
joooooooo¨! MILEY!!! MILEY!!! MILEY!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
třeba Miley taky časem natočí nějaký film o přírodě *1* -
proč zrovna o přírodě??!!!??? -
Co máš sakra proti filmům o přírodě??? *10*
-
-
Nemusím ji, ale ta nová profilovka je hezká *4*
-
pejsek lyla
ahojky, tak mám novou profilovku, tentokrát ze shootu pro marie clare...no a ten nový pejsek miley se jmenuje lyla a je to holka *14* *14* -
-
Re: pejsek lyla
já jsem si tam taky dal tu jednu fotku z toho shootu... doufám že newa.. ? *4* -
-
Re: Re: pejsek lyla
newa *3* -
Re: Re: pejsek lyla
akorát se to tady na diskusi ještě nezobrazuje.. *5* -
-
Re: Re: Re: pejsek lyla
já takyyy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pejsek lyla
hele ty máš tu stejnou.. tak já si tam dám takovou tu druhou jak je víc otočená zádama.. ať nemáme stejný profilovky ju ?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pejsek lyla
jo souhlas *3*
-
-
-
-
-
-
Global Action
http://oceanup.com/2011/02/18/miley -cyrus-hilary-duff-global-action#co mments krása, Miley si tu cenu zaslouží, dala už hodně peněz do GeturgoodOn, Blessings In a Backpack a City of Hope. Opravdu jim hodně pomáhá a zaslouží si jí..... *14* *14* *14* je to skvělý člověk :D ... ke konci mi chvilkama připadalo že bude brečet, jde to vidět hlavně ze strany -
-
Re: Global Action
souhlas *14* -
Re: Global Action
ten proslov!!!dokonalost!!!! *14* *14* *14* je naprosto úžasná!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Global Action
velikánský souhlas *3* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Global Action
souhlas *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Global Action
na Miley nikdo nemá *14* kráááásnej proslov *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Global Action
nejlepšíí *14* *15* -
přesně tk *14* *15* -
nikdo? vážně na ní nikdo nemá? *15* *15*
ouu jasně ... vůbec nikdo na ní neměl, nemá a mít nebude! *14* *14* *14* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Oůůů
mno prostě si nemužete vzít na srdce že majkí je nej a je to KIN OF POP a jeeee a taky to tak zustane a nikdo to nezmení(a vubec ne už vy) mno nic já se sváma srát nebudu mejte se!!! *9* *15* -
-
Re: Oůůů
ja ti verim byl fakt dobrej byl opravdu KING OF POP a dlouho bude nikdo nebude tak dobrej jako michael jakson ale me se libi vic miley pro me je nej ale michael byl supr a je legenda a dloho jeste bude nikdo nebude tak dobrej jako KING OF POP ALE PRO ME JE PROSTE LEPSI MILEY JE FAKT SUPER -
Re: Oůůů
plosimtěě nech si ty svoje moudra pro někoho jinýho ano? *15* *3*
-