Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday Miley :)*
  • marcela.sarkozyova

Miley cyrus

miley is really best!!!!!!!!!!
    • mileyfans

Re: Miley cyrus

Ještě nám začni tvrdit že seš příbuzná Sarkozy a poserus.e smíchy.
      • marcela.sarkozyova

Re: Re: Miley cyrus

příbuzná miley nejsem nevymejšlim si ale je fakt suprová
  • Vlasy

Asi už to víte že má Miley o hodně skrácený vlasy. je to velká změna ale myslím že jí to docela sluší i když si na to budu muset zvyknout i když předítm měla taky krásný dlouhý vlasy
    • jessw

Re: Vlasy

Budou mi ty její krásný dlouhy vlasy chybět :(
  • aap

hm a jak bych ti tady toto jinak napsala?přemýšlej!!!!!!!
    • tfpdaa

Re: aap

dej si rybu a jdi spát :P
      • Re: Re: aap

proč bych měla?Starej se o sebe!
        • tfpdaa

Re: Re: Re: aap

já se o sebe starám...mě totiž malý děcka nezajímaj :D
          • Re: Re: Re: Re: aap

mě je 19let!!!!!!!Takže si nestěžuj *16* *16*
            • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: Re: aap

souhlasim :P
            • armenakos1

hele já se nebudu zastávat nikoho ale pokud máš 19.let tak bys mohla být chytřejší a na neodepisovat dál ne ??? *13* *13*
            • tfpdaa

no a?! si myslíš že mě to ukvapí nebo co?! mimochodem...na tu Antarktidu co jsi psala bych se stejně nedostala..ani život tam není! :P jediný co tam žije sou zvířata
  • miley11cyrus

.

jo....jackson měl hodně plastik předtím byl krásnej ale po plastikách zničilo ho to....nic proti ale jinak kiQi pravda *14*
  • addlevel

nějaký článek

http://www.bravo.cz/cislo-5/530-mil ey-cyrus-muj-novy-zivot
  • hbdelfin

koncert?

takže, teďka jsem se někde dočetla, že tour se bude konat v jižní americe, austrálii a asii a o evropě se ještě jedná a není to s ní jisté...já ji dám, že to není jisté, kdyžtak si beru tryskáč a přitáhnu ji sem!!! *1* *1*
    • armenakos1

Re: koncert?

letím s tebou... já umím bejt přesvědčivej !!!!! *14*
      • hbdelfin

Re: Re: koncert?

to věřim *1* nalepíme se na ni na nějakým to letišti a až se bude nastupovat do letadla, tak ji okamžitě popadnem a dotáhneme ji k sobě a odletíme *1* nebo bychom to její letadlo mohli unést *1* pro miley cokoliv *14*
        • armenakos1

Re: Re: Re: koncert?

hej nejvíc se mi zamlouvá to letadlo unést.. *1* *1* ... a nebo někde ukradnout pouta a k miley se přicvaknout.. *1* *1*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: koncert?

hej, dobrej nápad, připoutám tebe a miley *1* *1* a pak až se zeptá, kde je klíček, tak prej-jejda! *1* *1* to byste spolu museli být v posteli *1* *1*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: koncert?

dřív jsem ji měl taky..ale je to uplně v pohodě... ale přesně tak nouzová situace = nouzové řešení. *15*
              hele stejně můžem přemýšlet za běhu až prostě miley chytnem tak pak budem přemýšlet co a jak *15*
            • laduss

Teda chudák Miley *4* tak kdyžtak vám pomůžu kdyby něco *3* akorát mám panickou hrůzu z létání.. ale to se vsákne *1*
            • tfpdaa

počítejte i se mnou! *15* *15* *15* *1* *1*
            • hbdelfin

chudák...ale co, nouzové situace=nouzové řešení *1*
            • armenakos1

ani křičet nebude moct *1* *1*
            • hbdelfin

se nebude moci ani pohnout *1* *1*
            • armenakos1

*1* *1*
            • hbdelfin

chudák miley, bude ověšena miliony fanoušky...no, tedy spíše námi třemi a možná ještě pár skvělými lidmi tady z osobností.... *1* *1* no, ale radši naverbujem miliony fanoušků *1* *1*
            • armenakos1

tak to si těch pout vezmem radši víc... a za jednu ruku dycky připnem *15* *15*
            • v.e.r.k.a

to počítejte i semnou *14* *15*
            • armenakos1

promin byl jsem v posilce *4*
              mno k tomu letadlu... já jsem budoucí pilot takže částečně už ted vím jak se letadlo ovládá... ale tak ono stačí když unesem letadlo i s pilotem... *15*
              a k těm poutům..... prej "to byste spolu museli být v posteli" *14* *14* to by bylo nejj... prej kde jsou klíče... Jejda! *1* *1* to by bylo nejj *14* *1* *15*
            • hbdelfin

no, ale letadlo unést by šlo a pak v tom letadle-do háje, jak se to ovládá?! *1* *1* *1*
  • BULDOG
    Co se to s í stalo?! Byla krasna mlada slečna místo aby se stala krravamohla byt tak krásná,proste jestli je pravda co se jí stalo měla se pbratit na rodinu a na blízke:)A né tohle...hrozé co ze sebou udělala to jí fakt nepřeju,chudák..neměla takhle skončit nikdo by tak neměl skončit"....rodina a podpora je to co ta holka potrebuje moje babička byla psichiatr a říkala že vždy když si v nesnázích"obret se na rodinu".... :( No jo no :(
  • Mě se líbí.A nevadí mi že někomu ne-jeho problém.
  • New house

Objevily se fotky, kde Miley a Liam jedou k jejich novýmu baráku, akorát že každej tam přijel svým vlastním by mě zajímalo proč tam oba dva jeli ;-) :-D
    • armenakos1

Re: New house

ty fotky jsem viděl taky..ale už sou trochu starší a navíc když se podíváš na nový video na youtube který tam na svůj profil miley...že se nikam stěhovat zatím nebude.. *3* *5*
      • Re: Re: New house

Nejsou starý jsou ze včerejška z odpoledne a to video jsem viděla a psala jsem to sem ještě k tomu já *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit