Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilka

konecne

mam stazeny vsechny jeji pisnicky z alba can´t be tamed a jsou uzasny kdo chce tak mu je poslu.. *3* *3* *4* *4*
    • Re: konecne

já bych chtěla pošleš mi je?
      • hilka

Re: Re: konecne

j tak mi dej email :)
  • Chybí mi časi Hany Mothany
    • promin ale nemis to napsat ale stejne stebou nesouhlasim,pac se mi ted libi vic kdyz byla hannah montanah tak se mi moc nelibila neznala jsem jeji pisnicky jenom serial.a ted ji znam od hlavi az k pate.
  • zvonda

Miluju ! :-*

Ahoj , fakt přímo "Zbožnuju" lidi co sem píšou že je Miley Ubohá a tak ! Jsou směšníí! *1* Nenechte se jima vůbec otravovat a nechte je ať si to sem klidně píšou , je to jen jejich ubohost! *13*
    • Re: Miluju ! :-*

me je to taky ukradeny ja mam rada miley je totiz best
  • omg

pane bože! já miley miluju a moc dobre vim ze zasnoubena neni! rikala to nedavno v televizy jestly ste tomu teda vy nerozumely tak to mate blby... a omg je ji jeste 17 takze ani napad! a nechapu co vi tady placate o tom ze az ji bude 18...?! jeji 18 narozeniny s tim nemaj nic spolecneho!!! jestly to nevite tak v americe je to jinak!... oni muzou od 16 se prestehovat a mit auto ale dospely sou tam az v 21 !!! pravda je ze si miley a liam maji svuj novy barak v l.a. a to o 5 km dal nez miley bydlela driv s rodici...pokud vim tak se tam ale jeste miley nenastehovala...takze nedelejte sceny s tim ze se bude vdavat.!!! *13* *8* *8* *8*
    • Re: omg

Souhlasím !! Sou jak malý děti !!
      • Re: Re: omg

V rozhovoru říkala že až jí bude 18. tak že se s Liamem přestěhují do nového baráku a hned na to Miley řekla že by se chtěla vdávat že ejí mamka by jí dala šaty co měla na svojí svatbě.A že Liama moc miluje a že si ho chce vzít tak nevim
  • ok

já vím, že neni vhodný to sem tahat ale Nemáte někdo adresu na Slashe (Saul Hudson)? Chtěla bych si napsat o autogram. (Miley je super)
  • armenakos1

I love you Miley!!

caw fans to jsem já Tomáš. jen vám chci ukázat tohle video které miley natočila pro nás ..svoje fanoušky. je zde přímo od miley spousta vysvětlení.. o té pitomé svatbe.. a další věci které si bulvár vycucal z prstu...a hlavní je to že se miley doopravdy ještě brát nebude... máte to v tom videu..pokud tomu budete alespon trochu rozumět...
    zde je odkaz: http://www.youtube.com/MCFORREALZZZ
    • Re: I love you Miley!!

Už jsem se na něj dívala včera a je hezký že Miley takhle vysvětlila ty hlouposti co si novináři vymyslela a fakt tam říká že se vdávat nebude a že teď bydlí doma se s svojí rodinou a přemýšlí jestli se má přestěhovat do toho novýho baráku, ale říká že asi ještě ne že na to není připravená odloučit se od rodiny tak nevim, ale byla bych radši kdyby Miley zůstala doma
      • armenakos1

Re: Re: I love you Miley!!

je to od ní fakt hezký že to takhle všechno vysvětlila..protože já byl za poslední měsíc tak zmatenej *9* *9*
        • armenakos1

Re: Re: Re: I love you Miley!!

*14* *3* *4* *3* *5* *14* *4*
          • Re: Re: Re: Re: I love you Miley!!

To já teda taky a je to fakt hezký, jak tam příjde ten Mate a ten druhej pes jsou nádherný
            • Re: Re: Re: Re: Re: I love you Miley!!

Ale to je zase pes Noah ;-) :D
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: I love you Miley!!

ten druhej pes se jmenuje Feather *3*
  • adma

icq miley

cau vy mate icq miley,mohli by jste mi ho nekdo dat?moc prosim
  • cesi + slovaci vs. amerika

podle mne větsina češek a slovaček
    možná aj čechů a slováků
    zpívá mnohem líp než nějaká ta vaše miley smiley klidne aj líp než selena a možná aj emily nebo třeba demi a kdyby se češi a slovaci a češky a slovenky prestěhovali do ameriky tak jsou hned v hollywoodu
    • Re: cesi + slovaci vs. amerika

neni rozhodne lepsi nez lucie bílá nebo třeba helena vondráčková nebo machálková a bartošová, csáková..........
      • Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

haha teď jsi mě teda dostala prej Bílá atd lepší! Haha to těžko!! Co sem vůbec pleteč český celebrity? Vás nechápu chodíte na diskuze někoho a píšete tady uplně o někom jiným a to tady zrovna nikoho nezajímá! A když se ti tak líbijou český celebrity tak si je posouchej a starej se o ně a né o ostatní a nechápu co to sem vůbec píšeš když to tady stejně nikoho nezajímá! *16*
        • armenakos1

Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

přesně tak ! *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

víš že momentálně urážíš čechy a skoro všichni uměj zpívat asi tak 89% lidí bych si tipla a ještě 99,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% z nich líp než miley
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

polib si p**! a táhni už konečně !! *16* *10* *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

neštvi mimochodem myslela sem 89% lidi NA CELYM SVETE
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

ježiši táhni už... já čechy neurážím jen se mi nikdo z nich nelíbí...a líbí se nám miley a mno a co .. ikdyž je američanka to je mi upe jedno... já ji mám rád takovou JAKá JE !! Táááhni už !! *16*
  • tfpdaa

aap

čau...takže...jen tak pro info jsem to já "aap"...a ten poslední příspěvek o Miley a tom jak jsme ubytováni v hotelu 6km od Mileyinu domu nebyl ode mě...nevím jak se sem dostal, ale asi tak, že moje bývalá nejlepší kámoška o mě věděla vše a věděla i o tom, jaký je tu moje heslo a zneužila toho, protože mi záviděla, že mám tu čest být v LA...ale já vím, že 6km od jejího domu žádný hotel není a že je na natáčení So Udercover a že jí nepotkám, prostě to psala za mě...a v LA opravdu jsem ale úplně jinde než Miley....tak prosím odpusťte nepsala jsem to já :)
  • hbdelfin

dame polaky!!!!

57,57!!!To DAME
    • Re: dame polaky!!!!

už jenom 50

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit