Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca24

Miley je super

Miley mám moc ráda.Hannah Montana je jeden z nej seriálů a Miley skvěle zpívá.
  • kakinka1998

Miley Cyrus

Miley Cyrus je nejlepší já jí mám moc ráda.
  • Její koncerty už dávno nejsou o hudbě. To je teď hrozně trendy chodit všude nahatej nebo polonahej a chovat se jako póvl. A ještě víc trendy je to dávat do časopisů pro náctileté. A pak se všichni hrozně divěj, že se dnešní omladina chová tak, jak se chová, že přibývá lehkých holek, lidí, co jsou v 17 těžce závislí na cigaretách a alkoholu. Není divu, když jim to je na těchto lidech typu Miley předhazováno jako vzor a jako cool jednání. Její koncerty by měly být mládeži nepřístupné. Proberte se už!!
    • daisy: myslím si že to trochu přeháníš neříkej aby sme se brobrali a nejdřív si po sobě koment přečti píšeš tam blbosti božeeeee no tak se změnila a co s tím uděláš nic no tak si vztek nevylívej na nás
  • EmmaKralova
    Mám z ní pocit, že má nějakou psychickou poruchu nebo trauma, jinak si to její chování moc nedovedu vysvětlit. Či je to marketing, aby co nejvíce šokovala a měla z toho views. Dětství strávené před kamerou, tuna makeupu, neustále nařizování toho, jak se má chovat je sice naprd, ale nahrazovat si to takhle. No, je pro mě prostě divná, ale písničky má překvapivě dobré.
  • I hate pop and others shits!!

Jak to můžete poslouchat vždyť neumí zpívat..naprosto primitivní "dívka" , která si hraje na umělce!! Nikdy nebude mít úroveň!! Měli by jste poslouchat kvalitnější hudbu a ne takový primitivní hrůzy!!
  • Byli časy kdy jsem měla ráda miley ale koukněte se na super.cz napiš te do rámečku její jméno koukněte se na zprávy oní a změníte na ní názor hned jí začnete nesnášet jako já *16*
    • prej "koukněte se na super.cz" holka ty žiješ snad bulvárem nebo co?? :DD jako chápu ano píšou tam i to, co je pravda, ale aby žil tím, co napíšeš bulvár tak bych musel chcípnout :D
    • já na ni názor nikdy nezměním, Miley Cyrus je úžasna *4* a vždy bude
  • Ejki
    http://www.super.cz/12199-miley-cyrus-alias-hannah-montana-je-zasnoubena-jejim-vyvolenym-je-tenhle-pohledny-herec.html ;)
    • LadyEll
      Strašně jim to přeju :)
      • Ja taky *14*
  • Mrs.Wesley
    Tak jo.pokusím se urovnat situaci mezi námi..:
    Takže,Miley byla vždy taková moc moc milá a přeněžněná...a chovala se jako velká slušňačka a takhle ji nikdo nebral vážně...už jí přestalo bavit být přesně taková jakou ji fanoušci chtějí mít...uvědomila si že má na vybranou a tak se rozhodla že chce vypadat jako dospělá ne jak 15letá holka.Jo image nás trošku vyděsila a ty její skandály ano..teď se chová docela divně...ale asi proto že ji něco trápí!!!!a tímhle způsobem to ze sebe chce dostat.No vždyť víte přece že lidi v depresi dělají různé hlouposti...snažte se ji pochopit...prosím....já už jsem ji pochopila...snažte se aspoň*16**16* nebojte ona se ta stará miley zase někdy vrátí ale až se uklidní a nikdo jí nebude parazitovat na srdci...ale teď to prostě nejde*9**4* smiřte se s tím nic jiného vám nezbívá...ale jen proto že se takto změnila nemusíte hned o ní psát takové nesmysly:-///
    Ještě jí to pěvecké nadání zůstalo takže jak se říká*16*nesuďte knihu hned podle jejího obalu...děkuji ti co mě pochopili super!!!*15*vracejí se do normálu jupíí.....!!!a vy co stě to nepochopili jak to jen půjde objednejte se k nejbližšímu psychoušovi co jde*16*děkuji..
    • no přesně třeba se vrátí ale i kdyby ne je to prostě miley a vy se s tim budete muset smířit pro mě to nejdříve byl taky šok ale nikdy bych ji nezavrhla jejího chovaní si nevšímám a reaguju jen na její perfektní písničky... *3* *4* *1*
      • moc se mi líbí tvé komentáře a nesnáším lidi co miley pořád krytizují prostě to neumí tak rozjet jako ona tu větu nemyslím něják divně *1* *1* *1* *1* *1* ale je plnoletá a je to její věc :D
        • *1* *1* *1* *15* *15* *3* *3*
      • Mrs.Wesley
        Ahoj skvělá komentátorko!!*1*
        Za děj prosím Paul Wesley a jestli se ti bude líbit..please please přidej se do fanklubu...*3*
        • počkej to myslíš mě? *8*
          • Mrs.Wesley
            Ne Naruto..
            • tak se příště koukni kam to píšeš děkuji za pochopení (psala si to pod můj komentář takže...) *4*
    • jo, je jí škodaaaa taková hezká holka
      také se těšim až si to v srdíčku urovná *3*
  • mileyfans

Song

Ten song je super.
    • Re: Song

tak piste nekdo prosim *3* *3* *9* *3* *9* *3* *9*

jo je super *3* *1* *3* *3* *3*

MILEY JE NEJ NLEPSI A JA CHCI BYT JEDNOU TAKY TAKOVA *14*
  • ani0
    Lidi nikoho neosuzujte nejdřív se podívejte na sebe a pak mluvte!
    ano taky miley nemám zrovna dvakrát v lásce ale odsuzovat jí nehodlám protože co ona dokázala jsem já ještě nedokázala a to se na ní cení!i když dělá ve světě chyby to ano ale nezapomínejte že nikdo není dokonalý!neříkám že miley mám vysloveně ráda ale pár písniček se tu najde které se mi líbí nebo filmy a proto se nad tím zamyslete!Tod vše můj názor *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit