-
mileycyrus.blog.cz
prosím podívejte se sem: mileycyrus.blog.cz
děkuji je tam vše o Miley :-) děkuji *3* -
jméno
hele jak se menuje miley cyrus doopravdy *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: jméno
Destiny Hope Cyrus,ale takhle jí už nikdo neříká----měla přezdívku Smiley a tak jí všichni začli říkat Myley *3* -
-
Re: Re: jméno
no super Miley s tvrdým Y Myley to se ti povedlo ..... Ale jako že nevíte že se Miley dřív tak nemenovala no jako to b měl každej fans vědět jinak nic proti -
Ona se oficiálně přejmenovala na Miley Ray. -
-
Re: Re: Re: jméno
Tyyjo to sem ani nevedela *1* *1* dobry ja myslela ze se menuje miley normalne a vzdycky menovala *1*
-
-
-
Re: jméno
Miley Ray Cyrus. Ale původně Destiny Hope Cyrus. -
-
jojo dik kdo z vás uz nekdy potkal miley *7* -
-
Re: Re: Re: jméno
nééé ach jo....... ale chtěla bych jí vidět moooc -
-
Re: Re: Re: Re: jméno
a něakou jinou herečku jakou koliv -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
kámoška říkala že seděla vedle syna Jiřího Zonygy ale nemluvila s ním *9*
-
-
-
-
-
-
hele!!!
to je hrozny!!!uz pred 14 dnema sem pridala fotky miley...a jeste tam nejsou no a u seleny to tak tejden a uz tam sou!!proc?? *7* *9* -
-
Re: hele!!!
jéé omlouvám se já sem odpověděl na jinej vzkaz,sorry,měla to být odpověd na tenhle vzkaz.
takže:
to jo,taky mě to štve.asi před 3 týdnama jsem tam dala fotky a nic,ale jednou jsem tam dala fotku a za 2 dny byla tam -
-
Re: Re: hele!!!
jj presne d sem tam vlezla a fotku tam mam ale tam ty..?! *7* -
-
Re: Re: Re: hele!!!
Já myslím že třeba na Miley se dává hrozně moc fotek a na selenu asi ne..
-
-
-
-
miley cyrus
hm. závidíte že nemáte takovou postavu. *1* *1* *14* *3* *15* -
-
Re: miley cyrus
a proč by jsme záviděli?
-
-
ddeddd
I love you Mileyyyyy *14* *14* -
Ona je skvělá♥
-
??
Je pravda ze chodila s Joem Jonasem?A jestli jo proc se rozesli? -
-
Re: ??
nevím kde si na takovou totální blbost přišla... spíš chodila s nickem jonasem.. -
-
Re: Re: ??
Cetla sem to v casopise tak nwm prislo mi to jako blbost :D -
-
Re: Re: Re: ??
No tak v časopise *1* . Tam píšou samý věci co nejsou pravda *13* ! A s Joem určitě nechodila *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
na 100% si to četla v Bravu nebo BravoGirl... tam sou samí takový hovadiny *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
souhlas napíšou vše pro peníze
-
-
-
-
Re: Re: ??
no, ale nejaka aferka tam byla..ale mini..:D -
-
Re: Re: Re: ??
chozeni to urco nebylo..
-
-
-
-
OTÁZKY for Miley
Ahoj prosím a tý stránce kam můžete Miley posílat ty otázky je to jako vážně Miley? A víte jak tam je to more jako další jde vám na to kliknout? Mě ne......napsala jsem tam otázku a chci vědět jestli mi odpověděla -
-
Re: OTÁZKY for Miley
je pravda že se chystají zásnuby Miley?? -
-
Re: Re: OTÁZKY for Miley
Nee, jen si v Paříži koupila prstýnek (prej v bižutce) a protože tam byla s Liamem, všichni si mysleli, že se zasnoubili ale ne, sama to říkala v rozhovoru. *3* -
Re: Re: OTÁZKY for Miley
Nee, jen si v Paříži koupila prstýnek (prej v bižutcce) a protože tam byla s Liamem, všichni si mysleli, že se zasnoubili ale ne, sama to říkala v rozhovoru. *3* -
-
Re: Re: Re: OTÁZKY for Miley
to těžko muze byt zasnoubena bo ji je teprve 17 ale to by nevadilo ale u nich v americe jsou lidi dospeli az v 21 letech
-
-
-
-
PROFILOVKA na osobnosti.cz-hrůůůůůůzaaaaa
-
-
Jako kdyby ta tvá byla BEST
-
-
myslim jak ma ty brejle a vyplazeni jazyk miley miluji a nic proti ni nemam ale ta profilovka je fakt otresna
-
-
Souhlasím
-
-
-
-
Hlasujte pro Miley!!
Ahoj lidi pls hlasněte pro Miley dnes končí soutěž tak pls hlasněte pro ní:http://papirek256.blog.cz/0908/ nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
před em dík ;-)