Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raspberry
    Ahojte všichni Smilers! Přeju vám krásného Silvestra a do nového roku 2012 hodně štěstí, zdraví, úspěchů, radosti, pohody, ale hlavně lásky!!! Ať se vám splní všechna vaše nejtajnější přání! Slyšela jsem o tom, že prý si Miley dala do nového roku předsevzetí, že přestane kouřit...........nevíte náhodou co je na tom pravdy? Mějte se hezky, HAPPY NEW YEAR!!! *14* *3* *3* *6* *3*
    • Je to od tebe tak milé *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*Děkuji Ti za všechny co jsem chodí.Ještě jednou,jsi tak milá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mil

Ahoj všeci, nemáte nějaký info o tom, že by se Miley měla dostavit do Česka či na Slovensko? :) Docela by jsem ji tu už aji rád viděl (: Proč radši než aby jezdila někam furt dokola nezajede jednou někam, kde po ní fanoušci touží taky ? Nemám peníze na to abych si zaletěl do Austrálie abych se na ni podíval : F
    • hbdelfin

Re: Mil

bohužel žádné info není, o evropě, jako o druhé části gypsy heart tour se stále jedná a nejezdí furt někam dokola, v jižní americe ještě nikdy nebyla a v austrálii natáčela jenom film, nekoncertovala tam...
      • Re: Re: Mil

Oka, díkec za odpověď :( Snad sem pojede chjó (: Na nikoho jinýho než na ni se mi nechce
  • no fuj ona se zničila tet už je fak na blba fak hejjj ja už ji nesnašim a to podvavaděla justina bibra takova mrcha selena too tešššštttt *8* *8* *8*
  • miley11cyrus

krásná

krásná má talent kdo jí pomlouvá tady tak závidí ano 7 things je krásná kočka *4*
    • 12mileynka12

Re: krásná

jn a kdyz nekdo nema rad selenu tak ji taky zavidi zeeeeeeeeeeee
  • gabriellavanessa

......

jj já jsem na tom taky byla a musím říct, že to bylo lepší než hsm 3 !!!
    • vanessa.hudgens115

Re: ......

hey,what?what to have been better than a high school musical3?hannah montana?write me in skype vanessa.hudgens.official ok?bye *3*
      • janetqa

Re: Re: ......

u got it all wrong sweetheart .... wtf fact ftipnéé
      • Re: Re: ......

*1* Jsi fakt vtipná. *1*
    • piskot256

Re: ......

TO MÁS NAPROSTO PRAVDU!!
  • Já si myslím ,že je je dobře že miley přešla na punk protože teď už není žádná malá holka.. (hanah montana) hanah montana by stejně nemohla pokračovat dál protože by už nebyla taková jaká byla dřív protoze miley uz nemá roky na hanah montanu.....ted vyspela a když jsem videla jeden její klip(novej kde už má punk styl) tak jsem v ní videla jejího nevlastního bratra ted nevím jmeno..ale jsou jako vejce vejci...já sama jsem trochu sklamana ze se ostrihala a ze zdmenila styl hudby .. ale schvalne snad to rozjede vse dobre.. a neztrati zadny fanousky.. me teda neztratila jako fanynku .
  • simca2

ty

ty mas rada vanessu nez ashley????no toje jedno al e jeji fan jsou pitome
  • sweet.anne

?

Teďka se smazala novinka o tom, že tu bude mít ten koncert. Tak sakra, jak to teda je? :D
  • Mrs.Wesley
    Ahoj znáte seriál upíří deníky??jestli ano a líbí se vám Stefan Salvatore tak se please staňte jeho fanouškem!!!!potřebuje fandy je jich jen 918 a to je málo na tak sexy chlapa
    • love007
      jo to je ale ... proč to píšeš sem ?
      • Mrs.Wesley
        Já to napsala ještě do Justina biebera a do linsay lohan atd...atd..aby se lidi probudili a abych nahnala co nejvíc fanoušků
  • nespesna

stranka

http://novinky-24.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit