Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    NENÁVIDÍM MILEY VOPRUS!!!(místo miley Cyrus jí říkám Miley Voprus*1*)
    • Mrs.Wesley
      A takhle ji budu říkat dokud toho nenechá!*7*
    • takže miley vopruz........ zajímavé
  • cool.girl.love

Ahoj cool.girl.love. Posles teda nejake fotečky?????Muj e-mail je:KackaKrejcirikova@seznam.cz

D iky Kačka
  • ---------

Jak můžete srovnávat miley cyrus s michaelem jacksonem!?michael je o 1000000% lepší než ta nula miley! *13*.ale jak chcete...........
    • nicky0012

Re: ---------

nemáš pravdu michael je král popu a miley princezna mno a jako michael je sterej mno a až miley bude tak stará jak michael tak si povíme kdo je slavnějí jo??miley je mladá nadaná hvězda která nemá konkurenci a michael už to bohužél nezmení!
      • ashley0016miley

Re: Re: ---------

souhlasím s tebou nicky si super a chapes to!!!!!!!!!!
    • hannah54miley59

Re: ---------

uznawam ze ja legenda ale ti co maji radi michaela(ja to nejsem a nikdy nebudu)ho soudí asi jenom k vůli tomu,že je legenda a že je slavnější.

jenomže já soudím celebrity podle toho,co je v nich.(a trošku taky podle vzhledu,ale vím co se říká,,na vzhledu nezáleží)

michael je slavnější ale CO je na něm lepšího???????, *8*
      • hannah54miley59

Re: Re: ---------

ze je(napsala sem ze ja legenda)

OPRAWA
  • hilka

Všechno Nej k 18tinám ;) :P ... :) ... waw to snad ani neni možný.. :D ... pamatuju si když jsem viděla první díl Hannny Montany a pak hned sem šla na internet si ji vyhledavat :D už od tý doby jí miluju ♥ ...to jí bylo nejakých 14 :D a teď 18 wow ... ale stale jí miluju :D :* ♥ nejak rychle to uteklo :D :) :* Miley Cyrus FOREVER!! :* :) ♥ ♥ ♥ ♥
  • fetka... měli by ji zavřít do blázince. sláva už jí leze na mozek...
  • Líbí se mi její účes :D
  • brutus7

weibík

Ahoj dneska jsem založila web o Miley ,ale je pouze na zkoušku jak se vám bude líbit tak se když tak mrknite www.miley-1cyrus.cz
    • brutus7

Re: weibík

www.miley-1cyrus.blog.cz
  • BULDOG
    Ahoj,chci jenom říct že ona bejvavala skvělá herečka zpěvačka,ale jeji už více let a může si vybrat,jakou chce image,je to její rozhodnutí musím přiznat ani mě se to moc nelíbí,ale ja za to neemůžu ona byla krásná a nedomejšlivá nebrala drogy nebyla tak moc s prominutím sexualní ale ona je i tak užasná ma krasnou image ale tak jak se chová na turne tak to jestli bude pokračovat na jeji turne uz nikdo nepujde"A zase naopak ona si neuvědomuje že je nadheerná,mladá,sympaticka,ale mě zaskočilo jak se tedka chová drogy marihuana jžš to slovo se mi ani nechce psat ale je to ačkoli někteřím se to nelibi mě taky ne mela krasne dlouhe hněde vlasy krasnou postavu hezke videa a ted kratke blodn vasy moc neprijemne nake videa ale zase je mi to moc lito že nás fanoušky MILEY CYRUS podvedla mysleli jsme že je to krasný malý andílek ale...je mi to moc líto a trošku sem se ani nesoustředila co to udělala a jak a proc a ted mi to došlo...nebyla se sebou spokojena a proto se jí nevedlo a nechala se ostřihat a šla dál svojí cestou jako kdyby to tak byla naše stara MILEY CYRUS.....kdo ji nema rád trošku se zkuste vžít do její role jak se musí citit a tak uz si asi rekla ze to nema smysl se vzdavat když už začala a už nemuze prestat takže ahoj *4*
  • hezké

Miley má charitu a mužete si koupit její oblečený atd.

http://stores.shop.ebay.c om/Auction-Cause/Miley-Cyrus.html
  • sweet.anne

LOL? :D

,,Miley cyrusová měla včera narozeniny! (17)(vše nej)"
    Prej Cyrusová. *1* Nechce rovnou napsat Majli? *10*
    • luida

Re: LOL? :D

jsi v Česku, zvykej si!!!!! Tohle není Amerika!!!!!! Tady se je ,,-ová" u všech!!!! Ne jenom u Miley!!!! I ty jsi ...ová, ne? Prostě u nás to tak je!!! Aspo'n se rozlyší mužské příjmení od ženského!
    • Re: LOL? :D

Hej ale mně to taky nepříjde jako divný!! Cyrusová se opravdu říká tak v česku a mám důkaz!!!!! *10*
    • misoben

Re: LOL? :D

Tose víš Cyrusová čte takv Česku víš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit