-
Miley on FB
Všichni kdo máte facebook pls běžte na Miley oficiální stránku
Miley tam napsala:
,,Where should I go next? More tour dates will be announced soon!" V Překladu kam mám jít na další tour. Pls dejte koment pro nás.
Já vím asi se to podle toho brat nebude ,ale skusit to můžeme.
http://www.facebook.com/MileyCyrus/posts/10150136481992147 -
-
Re: Miley on FB
to ale není oficiální fb miley.... *7* -
-
Re: Re: Miley on FB
je to officiální... -
-
Re: Re: Re: Miley on FB
Podle mě to nemá cenu... Má tam přes 37tisíc komentů a pořád přibejvají, a pochybuju, že si to celý přečte :D -
-
Re: Re: Re: Re: Miley on FB
To asi ne, ale když tam bude těch komentů hodně třeba si toho všimnou takový Polsko a Itálie to píšou pořád dokola a Hlavně tam písou fanoušci z Evropy
-
-
-
-
Re: Miley on FB
píšu, píšu, píšu.....pořád dokola, czech republic! -
-
Re: Re: Miley on FB
Jojo super mě už bohužel zablokovali *9* *9* ale budu to pořád zkoušet *3*
-
-
-
POSLEDNÍ PÍSEŇ
Čau lidičky,mám pro vás skvělou zprávu.Včera jsem se byla projít do města(jelikoš jsem měla svátek) a za výlohou v knihovně jsem uviděla knihu Poslední píseň(The Last Song),což je skvělá zpráva pro všechny její fanoušky. *14* -
-
Re: POSLEDNÍ PÍSEŇ
pls je to v čj nebo aj? -
-
Re: Re: POSLEDNÍ PÍSEŇ
čj,protože je to tam napsaný česky *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Miley Cyrus je fakt skažená i charakterem a jako zpevačku jí taky nemusím
-
-
JO! je fakt zkažená ale vydržet se dá.
-
Totalne s tebou suhlasim
-
-
Miley
Miley je úžasná mám ji nejrači ze všech:)
Hlásněte pro mě tady:http://mishka-a.blog.cz/0901/s onc-1
-kolohttp-z-about-com-d-movi es-1-0-1-h-p
-ratatouilleprem14-jp g pls jsem tam jako Dennyska -
blog
podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
Miley to přehání, připadá mi jako kdyby byla na pervithinu či na kokainu. I když obdivuju jí jak jí je všechno jedno, co oní ostatní říkají. Pořád v tom pokračuje, já bych už přestala a neukazovala bych se světu. Jako respekt k ní ale to dělá asi ten pervithin, pač u piku ti je jedno co děláš a co o tobě lidi říkají... moc to přehání a toto byla hodná holka
-
do háje lidi, dejte už pokoj
nazdárek, jsem opět tady a jdu sem napsat dlouhatánskej příspěvek o tom, jak nesnáším ty lidi, kteří se tu vydávají za nejlepší kámošku miley!!!!!!!takže, já totálně nechápu, jak nějakej naprostej magor, co se za A) narodil už tak blbej jak je nebo za B) bohužel se blbečkem stal a za C) prostě se rozhodl nějak na sebe upoutat pozornost, protože je tak jeblej, že už to ani není normální, no, nic, jedna ta možnost se určitě stala, takže, už dlouho tu nebyl člověk, který by se vydával za kámoše Miley ba dokonce za samotnou Miley Cyrus(věřte mi, taková individua se u nás na zemi procházejí) a tak se jednoho krásného dne rozhodla paní mileycyrus2111
napsat, že je super kámoška Miley a že jí to sama nabídla, od té doby, co tu někdo dal skype na údajnou Miley Cyrus, jen se to tu hemží různými lidmi, co kecaj, jak se s ní znaj apod. hele, prosím vás, to není pravá miley, mně to bylo jasný hned od začátku, protože si se mnou psala v době, kdy byla s liamem v austrálii, takže jak si se mnou mohla psát, hned mi došlo, že je to FAKE, stejně jaky ty ostatní, Miley nic takového nemá, navíc, sama to řekla v jednom rozhovoru, jak je na tom se sociálními sítěmi a ona řekla, že nemá žádný přímý účet pro sebe ani pro fanoušky, na FB má jenom fanouškovskou stránku a twitter si smazala z osobních důvodů, no, odbočila jsem od tématu, takže mileycyrus2111, já ti něco řeknu, s tebou rozhodně nemluvila pravá MILEY CYRUS, s tebou mluvil FAKE, v době, kdy ti teďka psala-4.11.2010-byla v Madridu, tudíž jak ti mohla napsat? a toho 6.8.2010-netočila náhodou LOL, takže, jak by se s tebou mohla bavit, to mi vysvětli a peču na tebe, že se kámošíš i s ostatími celebritami, jseš jen lhářka, která to nemá v té své !DUTÉ! kebulce pěkně srovnané, díky za pozornost a dejte i vy ostatní s tím už POKOJ!!!!! -
-
Re: do háje lidi, dejte už pokoj
Dobře si to napsala. Taky ty lidi nesnáším např. na facebooku kolik je tam účtu s názvem Miley Cyrus nechápu ty lidi co se za ní vydávají. Ten skype jak říkáš je fake a jestli někdo píše, že Miley viděl ve webkameře tak se to dá v pohodě zvalšovat.. A Miley by si asi nepsala s každým fanouškem. Ještě chápu, když si faninky dají do jména Miley,Smiley tak ok, ale vydávat se za ni OMG! A pokuď jde o to, že je někdo kámoška Miley *1* to bych mohla napsat taky vlastně každej ... I když by to byla pravda což není tak by jí to stejně nikdo nevěřil. Bhoužel je o tom nepřesvědčíte a vždycky budou tvrdit, že jsou nejlepší kámoši s Miley. Stejně jim nikdo nevěří a je to jen k smíchu *1* *1* *1* -
DOObře naprosto souhlasím s tebou a ty mileycyrus2111 si asi naprosto trhlá no mě je to jedno, ale takový trapný komentáře byste si už mohli odpustit jste trapný a normální člověk tomu těžko uvěří, takže si to jdi psát na stránku kde ti to nějaký blbci sežerou -
joo..vytmav jim to..ináč...dobrej příspěvek...:D
-
-
..
miluju miley a selenu..... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ..
jj já je taky miluju *14* -
já mam ráda jenom Miley Selena se mi nikdy nelíbila nevim proč už jak byla poprvý v kouzelníkách tak už sem jí nesnášela ale jako třeba hezky zpívá a tak -
-
Re: Re: ..
já mam taky ráda obě ale co každej má jinej vkus a názor..kdyby se nám všem líbilo to samý tak by to byla trochu nuda *4*
-
-
Já taky. *14*
-
-
Je nejlepší! *14* *3* Vůbec ji neznáte, vůbec se nezměnila.. :) Jen si o ní něc zjistit a nekoukat jen na vystoupení pár koncertů :)
-
Miley v CZ?
cus vsichni slysel jsem ze se Miley chysta do CZ.nevite jestli je to pravda? -
-
Re: Miley v CZ?
Jo myslim si ,že přijede. -
Re: Miley v CZ?
tak to nwm...ale bochybuju že by tu přijela!!takzhe asi ne *9* -
-
Re: Re: Miley v CZ?
Ale bylo by to to dobry,kdyby prijela *4* -
-