Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Email, Tel číslo !

Prosím nemá nškdo email nebo tel číslo na Miley ??? Prosím někdo 100% odepište !! Díky
  • piskot256

blog

Ahojte lidi...pls mrkněte na tento blog papirek256@blog.cz
    • piskot256

Re: blog

srry lidi já si to spletla s e-mailem takzhe papirek256.blog.cz
  • adra

blog

Jinak...můj blog
    cpc.blog.cz je o Miley a Emily:-D
    http://cpc.blog.cz/
  • gabi123

Miley *10* *6* *10*

EJ jako lidi fakt nechapu a asi nikdy nepochopim, ze kdyz nekoho nemamte radi tak o nem musite porad mluvit tak skarede, si myslim,ze jen zavidite!!! tak se zamyslete nad sebou a drzte huby!!! Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14*
    • shellby

Re: Miley *10* *6* *10*

A proč by jsem záviděli?To mi vysvětli!Na ní neni co závidět
      • Re: Re: Miley *10* *6* *10*

A na tobě snad něco je k závidění souhlasim s GABI123 Miley je upe ta nejlepší holka na světě a já si teda myslim že je na ní kzávidění dost hodně narozdíl od tady třeba TEBE no ale teda pokud si myslíž že není zajímavá a k závidění když se podle ní oblýká skoro celý světa znájí i roční dítě a 90letá babička no tak tim pádem nejsi z naší planety ale co je to tvůj názor a já mám taky svůj a ten zní:::MILEY JE UPE TA NEJLEPŠÍ GIRL IN THE WORLD!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Nej

Miley je vážně super!! *1* *3*
  • Hello

Ahoj pro náš klub máme pár otázek a odepisujte prosím tady na tito stránky otázka zní:jak se jmenuje nejlepší kamarádka či kamarád Miley cyrus,a druhá otázka:myslíte že byla dobrá pro roli Hannah Montana???Prosím napiště naám co si myslíte děkujeme Klubko Miley a minulá odpověd byla jestli je lepší Miley nebo Hannah a vyhrála to Miley..děkuje mi za názor Klubko Miley *3*
    • hbdelfin

Re: Hello

nejlepší kámoška-demi lovato nebo maskérka denika...role hannah pro ni byla dobrá....jinak by nebyla tam, kde je teď
    • Re: Hello

Nejlepší kamarádka: Mandy Jirouxx. A pro roli hlasuju že určitě, podle mě by pak nebyla tam kde je teď
  • Miley je naprosto úžasná *3*
    • Ejki
      všichni víme...... *3*
  • Miley Cyrus byla fakt hezká krásný vlasy hezký styl.
    Ale sorry Miley ted vypadáš děsně .
    A ty videa je mi s toho na blití.
    Selena Gomez to je kočka ale ty ...... seš.... raději to nebudu říkat .
    A víš proč.
    Protože by mi to ten počítač nedovolil.
    Sice Selena Gomez měla mín kluků alespoň není na hoky jako ty.
    Ale musím uznat že spíváš hezky i Selena Gomez .
    I moje babička, maminka tě moc nemusí.
    • Mrs.Wesley
      Hej nechci ti nic nic nic nic říkat ale toto je stránka MC a ne SG
  • delete
  • hbdelfin

k miley se chtěli vloupat

taky už jste to četli, že k miley do domu se chtěl vloupat 26ti-letý šílený fanoušek? nebo nevím, jestli vloupat, ale prostě k ní chtěl domů...ale naštěstí si spletl domy a místo u miley, skončil na dvorku jejích sousedů *3* tam ho policie zatkla *4* *4* hej, tomáši(armenakos1), máš konkurenci *1* *1* *1*
    • Re: k miley se chtěli vloupat

PŘED CHVÍLÍ JSEM MU PSAL NA DISKUZI SELENY,ABY TO NEZAKŘIKL,ŽE MU ZATÍM MILEY NECHCE NIKDO PŘEBRAT. NAJEDNOU PŘIJDU SEM A VIDÍM,ŽE UŽ MÁ TAKY KOMU ROZBÍT HUBU. *1* . PŘEJI ARMENAKOSOVI HODNĚ ŠTĚSTÍ A SIL PŘI ODHÁNĚNÍ DRZÉHO FANOUŠKA. *15* *15* ALE JE TO HROZNÁ DRZOST,ŽE SE K NÍ CHTĚL DOSTAT DOM. HLAVNĚ ŽE HO ZATKLI. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: k miley se chtěli vloupat

HEJ TICHO JAKO TO NEBYLA ŽÁDNÁ KONKURENCE A NAVÍC MI MILEY HNED PO TOM VOLALA A VŠECHNO MI ŘEKLA... JÁ JSEM HO DOKONCE VIDĚL... TAKOVEJ MAMLAS TO BYL ANI JSEM MU NIC NEUDĚLAL RADŠI *1* *1* *15* *15*
        • Re: Re: Re: k miley se chtěli vloupat

jo jasne ona ti volala.takovou kravinu si muzes vymyslet jenom ty!!!a mluvila na tebe česky to určite *13*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: k miley se chtěli vloupat

hele proč se serete do něčeho když ani nevíte důvod.... zavři rypák radši!! *15* *13* *8*

PS: to víš že mluvila a anglicky dokonce *15*
        • armenakos1

Re: Re: Re: k miley se chtěli vloupat

JAKO MYSLÍM ŽE JSEM HO VIDĚL NA FOTCE..... JÁ JSEM ZROVNA V L.A. NEBYL KDYŽ SE TO STALO AKORÁT MI POTOM MILEY VOLALA A VŠECHNO MI ŘEKLA *15* *1* *1*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: k miley se chtěli vloupat

óóó, miley ti to vše už řekla *1* *1* okey, a řekla ti i to o té nafukovací panně?
            http://hbdelfin.blog.cz/1103/miley-blow-up-doll-disgusting
            http://hbdelfin.blog.cz/1103/miley-doesn-t-want-to-be-a-part-of-your-sex-life

*1* *1* myslím, že ty to už nepotřebuješ, co? *1* *1*
            ale ti lidi jsou stejně blbí, že něco takového vyrábějí! *16* *16*
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: k miley se chtěli vloupat

*15* *15* *15*
            • hbdelfin

*1* *1*
            • armenakos1

mno to víš že jo... taková prasárna to je... to si radši šáhnu na doopravdickou... a miley říkala přesně to stejný "že s tím nechce mít nic společnýho" *1* *1*
    • v.e.r.k.a

Re: k miley se chtěli vloupat

jojo četla jsem to ty lidi jsou neskutečně drzí *8* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit