Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mě nudí, jak je rok a půl furt 1. v TOP 10ti osobnostech... -_-
  • Hele já vím že Selenu nemáte rádi ale jsou lidi kteří jí rádi mají! Já osobně mám ráda obě a neřeším jaká je lepší nebo jaká lépe zpívá. Možná zpívá Sel přes playback ale to je jedno ne? Jejím fanouškům se to tak líbí tak proč by ste to měli řešit vy, ti kteří jí nemáte rádi??? Tak se začněte řídit tímhle: "Tisíc lidí, tisíc chutí"
  • miley ja sem te mnela moc rada jak si hrala Hannah Montana vsechno od tebe sem mnela az povleceni ale jak sem te videla na webu tak se my chtelo az brecet sklamala si celej svet te miloval ale ted si o tobe kazdej povida jako pohadku sklamala si mne moc tak nadhernej hlas mas ale chovas se jako blba proc cim to je *13* *13* *16* *10* *10* *10* *10*
  • Mrs.Wesley
    Dříve jsem Miley měla moc ráda a obdivovala ji za to jaká je měla moc pěkné vlasy a písničky a já fakt milovala hannah montanu ale teď...

Její videa to je něco skandálního!!!!to co předvádí to má být jako VTspéčko??hmmmasi joo..a ten účes????proboha miley co SIS to provedla s vlasama???to je hnus...a dříve byla tak milá i teď samozřejmě je ale na těch všech fotkách ten nechutné vyplazenej jazyk...bléé hnzsíš se mi....A prostě ta stará miley je lepší a Miley je ubohá...jenom proto aby získala pozornost fanoušků a bulváru se takto znetvořila....lituju ji...*6*
  • Romca10
    Bola to môj idol... a teraz? nemám ju rada. Jej piesne sú v pohode, ale ako kurv* sa fakt správať nemusí... fakt jej ten život "celebritky" neprospieva. Ešte rok, dva a nebude nikoho zaujímať (zase) a asi fakt natočí to péčko :D
  • je to podvod!!!

ja sem vyskousela ten skype miley:MCGIRL369 a je to podvod!!!protoze:1)kdyz jsem se ji na neco zeptala tak napsala misto i have I HAS coz je velka chyba!!!2)ptala jsem se ji ptala jsem se ji jestli je jeji nej kamaradka selena gomez a ona odpovedela ANO coz jak vsichni vite neni pravda!!je to mandy jiroux a mnoho dalsich duvodu!! *13* *4* *4*
    • Re: je to podvod!!!

jjj je to podvod...nějaké dítě si masíruje svůj komplex na vymyšleném skypu protože nikdy neuidí Miley skutečně tak se za ni vydává
  • Fůůůj

No fůůůj,jak se někomu může líbit,stejně trapná jako ty její písničky *9*
    • Re: Fůůůj

*1* Přesně! Jak se někomu může tahle hnusná pizda líbit? *7*
      • le_loulou

Re: Re: Fůůůj

Může se líbit tomu, kdo má hudební sluch a slyší, jak dobře umí Miley zpívat *4* Nebo se třeba mlže líbit tomu, který se kouká na Hannah Montana seriál, jelikož je to vtipné a super *14* ... Je to seriál pro TEENAGERY, takže jestli jsi mladší, tak je normální, že těm vtipům nerozumíš *15*
      • Re: Re: Fůůůj

Hmmm.A jak se někomu může líbit tvůj komentář?Ten se bude jenom líbit těm blbím,kteří na ní nadávají.Ona je totiž pro některé superstár. *14* Někomu se nelíbí,ale nemusejí na ni nadávat.Já třeba neposlouchám Paris Hilton a nenadávám na ni. *3*
  • nespesna

no

no jo a co přehání?
  • Miley

Tak jsem si tu diskusi prošel kousek zpět a jestli jsem to správně pochopil tak armenakos 1 ty seš kluk Miley?
    • devilishsmile

Re: Miley

hey, amernakos, já byt tebou tak mu neodpovidam, si z tebe dela prdel..myslim..bo já ani v 7 bych nebyla tak najivní..
      • armenakos1

Re: Re: Miley

??????? *15*
        • Re: Re: Re: Miley

Hele armenakos. Ať koukám jak koukám tak na internetu jsem nenašel žádnej článek o tom že by Miley měla nějakýho kluka z ČR. Takže si už začínám myslet že to jsou všechno jenom kecy. Takže pokud s Miley opravdu chodíš tak bych byl moc rád kdybys sem dal odkaz na nějakou stránku kde se o tom píše když jste spolu jak říkáš začínali *1* .
          Ono se považovat za jejího kluka je snadný *15* . Já bych tady taky mohl psát že jsem její kluk
          • Re: Re: Re: Re: Miley

jj... svatá pravda... *1*

to bys nepochopil *1* *1* *15* *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley

*1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley

MARTINE,ZAČNI SE DÍVAT TAK OD 43.STRÁNKY. RADÍM TI DOBŘE. *1* PAK UŽ BYCH FAKT NECHÁPAL,KDYBY SI TO POŘÁD NECHÁPAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

podle toho jak jsem včera projížděl diskusi to bude víc jak 10 stránek *15* *15* *15*

přesně, stačí se podívat tak o 10 stránek dozadu a tam to uvidíš
            • armenakos1

promin ale žádnej odkaz ti na žádný stránky dávat nebudu... protože jak ti předtím Divočák napsal aby si se podíval na stránky dozadu a pochopíš to tak si to ani zdaleka nepochopil... akorát jsem zkoušel co mi všechno uvěříš *3* *4* *15* *15* *15*
              ale to že chrápu s miley je vážně pravda... ale to bys musel nejdřív vědět jak *3* *5* *15* *15*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Miley

tak je možnost být tak naivní..třeba moje ségra je tak naivní...a to jí je 9 *15* *15* *15* téměř půl roku jsem jí lhala, že kecám s miley přes skype a ona tomu vážně věřila...přitom stačilo jen být dobře informovaný člověk *15* *15*
    • hbdelfin

Re: Miley

no....tak a dostal jsi se i k tomu... *15* *15* *15* *15*
    • Re: Miley

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • Re: Re: Miley

No dobře, tak když už se k tomu odmítáš vyjádřit chápu to jako že ne. *15*
        • Re: Re: Re: Miley

JÁ SE NEODMÍTÁM VYJÁDŘIT. JÁ JEN ZROVNA NEMĚL ČAS SE VYJÁDŘIT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley

mno ano pochopil si to správně.. *14* *5* *4*

Tak bezva. A ještě mohl bych se na něco zeptat? Když si kluk Miley tak proč se o tom třeba nikde nepíše v bulváru. Vždycky když nějaká celebrita s někým chodí tak se o tom většinou píše. A ještě jedna věc jestli ty jsi odsud z ČR a Miley z USA a navíc ona určitě skoro pořád pracuje tak jak jste se vůbec mohli seznámit? *4* *4*
            • hbdelfin

*15* *15* *15* *15* taková diskuze *15* *15* *15* *15*
            • tfpdaa

OMFG *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Tak dobře díky to stačí *3* .
            • armenakos1

no našel jsem ho jen tak náhodně kdesi na amerických stránkách.... a myslel jsem si že to bude FAKE ale pak jsem si s ní aj volal a pochopil že to fake není... a pak už to prostě pokračovalo.... *15* *15* *15*
              Víc už neřeknu *15*

Tak to bude bezva jestli přijede *4* . Já vím tohle je mi jasné, já sice opravdu nejsem takovej že co by mi řekla tak bych to vyzvonil paparaziům ale to mi stejně nikdo věřit nebude,to by mohl říct každej že jo. Ale tak by mi nemusela říkat nic čeho by se bála že by se mohlo dostat ven. Ale stejnak to asi záleží hlavně na ni že jo. *3*
              Ještě jestli bych se mohl zeptat na jednu věc, ty si napsal že jste se seznámili přes Skype a potom na koncertě v Londýně. A jak si k tomu Skypu přišel ten Miley asi taky jen tak nikomu nedává *4* *4* .
            • armenakos1

tak já ti nvm jako... miley je docela vlídná ke svým fanouškům ale že by až tak aby sis s ní mohl popovídat.. tak to asi ne... *9* ale asi by si nemohla bejt u tebe jistá jestli to co ti řekne nevykecáš paparazziům.. *13*
              a o tom koncertu.... joo plánuje to stihnout tento rok... uvidíme jak to bude... ještě se zařizují jiné koncerty ale ČR je na seznamu taky. *3* *4* *15* *15*

Aha, tak už je mi to jasné *3* . A mohl bych se zeptat jak se jmenuješ abych si o tom mohl počíst?
              Jinak bych se chtěl zeptat když si tedy kluk Miley tak myslíš že kdyby třeba přijela sem do ČR tak že by byla možnost se s ní setkat třeba aspoň na pár hodin kdyby měla čas abych si s ní mohl v klidu popovídat atd.
              A ještě jedna věc nemohl by ses Miley zeptat jestli do ČR tenhle rok plánuje přijet nebo ne?
            • armenakos1

abych ti odpověděl.... to víš že píše.. ale tak ono už se to psalo spíš dřív když jsme spolu začali... ted už ani tak ne... a seznámily jsme se přes skype a pak na jejím koncertě v londýně.. *3* *4* *4* *14* a ještě jedna věc aby jsi měl přehled.... jezdím za ní do L.A. jednou za 2 měsíce když je čas ale na delší dobu vždy jen v létě *3* *4* *14* *15* *15* *4* *15*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Miley

myslím tím že ano jsem kluk miley *4* *14* *15* *4*

mno t teda... *15* *15* *15* *15*
  • 8.ball.8

jéžííííííš!!to budeš dlouho ještě lidi sekýrovat(hlavně mě)??souhlasim s veveruruskaska seš trapnej jo??!! *15*
    • polianah

Re: 8.ball.8

je velmi dobrá a to mi nerozmluvíte *16* *4*
      • usjarca

Re: Re: 8.ball.8

to s tebou naprosto souhlasím miley je nejlepší a to mi nikdo nerozmluví i kdyby chtěl a už vůbec ne ten duševně chorej idiot kterej nás tu furt otravuje.miley je prostě úplně nejlepší a hotovo
    • 8.ball.8

Re: 8.ball.8

Ani ve snu se mě nezbavíš *5*
      • Re: Re: 8.ball.8

jo???boože,tak s tebou mě ještě čekají sny joo???no to bude mřímo noční můra§!!ale aspon se dozvim jak vypadáššš!!!! *15* *15*
        • Re: Re: Re: 8.ball.8

to jo dozvis se to jakej je to zjev
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: 8.ball.8

Podle sebe soudíš mě? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit