Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veveruruskaska

ježiš shellby

panebože shellby proč musíš pořát dokola a dokola opakovat že jí nesnášíš my už to všichni víme už je to trapný tak to prosim nevopakuj budu ti za to moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooocccccccccccccccccccccccccc ccccc moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooccccccccccccccccccccccccc vděčná
    • shellby

Re: ježiš shellby

ach jo.... a vy všichni zase opakujete že to je trapný.
  • miss.luccia-miley

Miley

Podle mého je Miley super!!!!!!!! a já chci být jako ona!!! *4* *4* *4* *4*
  • delete
  • hlasování

da se to hlasovani nejak nasvindlovat????? *4*
  • _fans_niki_

...

Ahoj všichni...CHtěla sem se zeptat jestli nevíte koho má Miley za nejlepší kámošku...někde se píše, že Emily, pak že Mandy a pak říkala, že má torry, psalo se pak, že má Taylor,Katty Perry a Selenu...Tak jako z toho všeho už fakt nevím:D:DNevíte někdo?jenom mě to tak zajímalo..díky za odpověd:) *4* *4*
    • mileycyrus.87

Re: ...

Ahoj miley měla nejlepší kámošku která s ní jezdila po turné a na různé koncerty chodila s ní do zákulisí a měla zdarma lístky a tak...Jenže její nejlepší kamarádka před 2roky zemřela na smrtelnou nemoc a proto začla chodit s nikem Jonasem kvuli tomu ze se z ty smrti nemohla rozhoupat a on ji ve vsem podporoval pomahal atd..Ted by mela byt jeji nej kámoška mandy...
  • me by taky zajimalo proc ze sebe udelala uplnou vulgarni holku ale to uz je jeji problem daisy *3* *3* *3*
  • myslim ,že si zaslouží být v žebříčku TOP OSOBNOSTÍ . *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • ago112

...

nechápu co na ní tak obdivujete...nebejt jejího tatínka tak neni slavná....a na jejim "hlasu" neni nic zajímavýho....
  • Miley je na "blond"

Ahoj všichni, jsem fanynka M a chtěla jsem se zapetat, jak teď natáčí ten nový film So Undercover, tak má takový světlejší vlasy jakoby do blond. To má paruku, nebo si je nechala obarvit?
    • hbdelfin

Re: Miley je na

ne, má je obarvené
      • armenakos1

Re: Re: Miley je na

jj má je obarvené. a má to nejspíš kvůli té roli... jsem kdesi četl *3*
        • Re: Re: Re: Miley je na

aha děkuju moc, mě to právě přišlo, že jsou to její vlasy, ale zase někdo na blogu tvrdil, že má paruku, tak jsem si nebyla jistá.. *3*
          • Re: Re: Re: Re: Miley je na

jo právě..sorry..myslela jsem že to má paruku někde jsem cosi našla na americkejch stránkách o M a jak tak vidím..byla to lež..xD
    • Re: Miley je na

paruku
  • Andrejka10
    Hele lidi, jestli se už nesrovnáte, tak já tady končim. Protože to tady nedává smysl. Nic ve zlým, ale furt jen hádky, hádky a zas hádky! Lidi, trošku se srovnejte s řešte Miley a nehádejte se sakra !! Už mi to leze krkem. *3* *16* P.S. a armenakose z toho neviňte, někdy si tu hádku rozvoláte sami.
    • hbdelfin
      souhlas, poslední dobou sem moc nechodím a když už, tak je to tu rozhádané a já nemám chuť se do toho zapojovat...prostě já chápu, že někdo miley nemá rád, ale nemusíte se hned začít hádat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit