Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejka10
    Chci Vám popřát Veselé Vánoce a šťastný nový rok! Už sem totiž nepudu v tomhle roce, tak dobrou nadílku a bohatého ježíška. Přeju. *1* *1* *1*
    • Andrejka10 ty sem taky píšeš ty kecy o pravopisu ale jak tak koukám taky tady máš hrubky.Ách jo
      • Andrejka10
        co to meleš prosimtě ??? *7*
  • kacirekkk

můj názor

já sem miley moc nemusela...protože měla něco společnýho s jonas brothers...ty jsou fakt hrozný...nebudu tady říkat jak je miley good a že jí miluju...prostě je to taky celeska...mno...viděla sem už hannah montana jako seriál ale neuchvátil omě to...potom sem ale viděla hannah montana ve film sice v ájině ale i tak...prostě dcl mě to uchvátilo...miley je dcl good...ná nák celesky fakt nemá...a že má trapasy??mno a??každejch ji má dost...a to že má chyby se mi fakt zalíbilo...každej má chyby...i já..i ty co t očteš i ten druhej co se venku..bez chyb by sme nebyly lidi ale jenom ňáký ,,roboti''.. *3*
    • _fans_niki_

Re: můj názor

máš uplnou pravdu...byla sem též na hanně montane ve filmu a bylo to fakt good...ty seriály nesleduju často ale když se nudím tak zapnu JETIX a kouknu se jinak vážně není to moje hooby =D a upřímně Miley je fajn =) *4*
  • hbdelfin

první stills k SU

už jste viděli tu první stillsku k SU, jak se tam miley líbá s tím kolegou? já se na ten film děsně těším *14* *14*
    • v.e.r.k.a

Re: první stills k SU

jojo viděla jsem to moc krááásný *14* *15*
    • Re: první stills k SU

co že to je Tomášova práce *15* *15* *15* *15*
      • armenakos1

Re: Re: první stills k SU

tak já sem v tom filmu hrát nemohl ne ale naštěstí jsem u toho natáčení když se zrovna s ním líbala nebyl.. jinak bych asi hodně žárlil *15* *15*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: první stills k SU

no, chudák josh, by dostal jednu, co? *1* *1* *1*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: první stills k SU

aj tři by dostal *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: první stills k SU

ALE MILEY JE JEHO PŘÍTELKYNĚ. TY JEN NIC NECHÁPEŠ. *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: první stills k SU

ehm.. prosímtě vypadni když nic nevíš a... ehm... ano je! *15* *15*

jo jasne pojedes do ameriky a zmlatis ho tam tak to určitě!!!a miley neni tvoje PŘÍTELKYNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • armenakos1

no tak ta omluva proběhla tím líbacím způsobem *15* mmmm *4*

TOS UDĚLAL DOBŘE. OMLUVILA SE TI? TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

tak já mu nechci zničit jeho hereckou kariéru... kdybych mu rozbil rypák tak by ho nikdo nechtěl obsadit do filmu... ale pokud si bude nadále dovolovat tak to udělám... *15* *15*
              jo a normálně sem včera miley vynadal za to jak si dovoluje jít ven se svým expřítelem ( Liam )!! *8* *15* *15*

TŘI JE MÁLO. JÁ DAL VÍC. *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

to je jeho chyba nemá líbat moji přítelkyni *15* *15*

herci ale potřebujou obličej ale itak dej mu klidně 5 a pak to trojnasobuj za kazdou pusu
  • Je nááádherná

Je to nádherná holčina *14* *14* *14*
  • delete
    • sweet.anne

Re: Mileyje božíííí

Jj, ty nový díly jsou fakt super, ale jenom v angličtině. *4*
      • Re: Re: Mileyje božíííí

Jo ty díly ze 3. série jsou fakt dobrý má tam i dobrý oblečení a moc jí to tam sluší a souhlasim že v angličtině je to nejlepší protože tam je ten její hlas ale má ještě někdo že si to může přepnout na televizi je to fakt dobrý aspoň se na to nemusim dívat na internetu tam to de i dost blbě vidět
  • zandula

miley

*1* miley je ta nejlepší zpěvačka,a po ní je selena *14* *4* *4*
  • Miley

Miley Cyrus je ta nejlepší zpěvačka,hereka,textařka na světě!!!!!....A JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANDA!!!! *1* *1*
    • Re: Miley

NEPREHANEJ!!!!!! *16* *16* *16*
      • Re: Re: Miley

Podle vašeho psaní můžu tak hádat že je vám mezi 10 až 12 lety....píšete věci co nikoho nezajímají a přitom úplný blbosti
    • Re: Miley

ano je nejj na světě *14* ! Jo a pls holky ignorujte je mimiska a sol...!

ale já o miley nepíšu nic hnusnýho tak si přečti moje příspěvky

jo prosim jeste o ignoraci tehle osubky!!!!!! *16*
  • je blbá že se nechala ostříhat fůůůůj to opravdu nechápu *16* měla tak krásný a dlouhý vlasy *1* a teď fůůj,vždycky jsem chtěla mít vlasy jako ona-dlouhý,hnědý a trochu kudrnatý *3* Kdo si to taky myslí LIKE a kdo ne AŤ TO ANI NEČTE!!!!!!
    • Souhlasím! Kompletně jí ruplo v hlavě! A kroužek v nose....no ble. *8*
  • alusqa99

Hlasujte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj hlasujte prošííím je jasný že za Leden už mám jesný 1 místo. Nevíte kdy to bude za ten Leden končit?? Zítra nebo až v Pondělí?? Jo Chtěla bch vás Poprosit abyste hlasovali i za únor a hlavně ti co budete mít jarní prázdniny od 1.2-7.2 vy můžete nejvíc pomoct v hlasování a my vám taky pomůžem až přídem ze školy. Tak proím ať jsme v Unoru apoň na TOP 5 a né někde na 40 jo! Klidně by nevadilo být zase první!
    Tak hlasujte prosííííííííím

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01

• cigarety

S tím kouřením se mi to nelíbí ;) mám ji ráda, ale bohužel minulej a tenhle rok ji nějak nepřeje ;) nejdřív ty obleky, potom bongo, teď kouří,,, když už i Armenakos, což je v česku snad největší samozřejmně zakomplexovanej :'DDDDDDDDDDDDDDDDD fanoušek by jí propleskal tak asi tak nějak,, nevím jestli se mi její způsob vystupování nelíbil více třeba v roce 2008 nebo 2009 než teď. Upřímně, s tou provokací už to není ona, má pořád stejně krásný texty ( některý) ale bohužel se mi už tak nelíbí,,

hele, koho teď vlastně má za nej. kamarádku, nebo aspoň za nějaký kamarády, přijde mi, co se kamarádů týče nějak opuštěná.. podle mě, by potřebovala kamarádku o kterou by se mohla opřít, bohužel, těch teď moc neníí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit