-
All the best miley. Sweet 19, good luck and enjoy the sixteenth . *14* *14* *14* *1* *1* *1*
-
gg
nejlepší zvyšujete jí náštěvnost jupí *15* -
-
Re: gg
zklapni kravko -
Re: gg
přesně tak, jen sem choďte!! A k novinkám:Miley se zřejmě rozešla s Justinem, který to dá možná dohromady s Taylor Swift, která se kolem něj točí. A Nick už Miley nechce vzít zpátky, je pro něj už minulost! -
-
Re: Re: gg
Jo, a se Selenou prý nikdy nechodil *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: gg
to teda nechodil!!
-
-
-
-
miley je nejlepší
Miley je prostě dobrá mám taky její cédéčka myslím že mám všechny na silvestra v usa bylo super a ji s ní já vím že mně nikdo nevěří že jsem tam byla ale byla jsem tam aji ona *3* *3* *3* -
-
Re: miley je nejlepší
tomu ver ze ti nikto neveri!!! zrazu s nou kazdy bol! nebudte traaaaaaaapny
-
-
miley
ahoj mám miley mooooooooooooooc ráda a polly nevěřím !!vtom případě já bych mohla být mile sestřenice!!haha (dělám si srandu)!!miley mááám moooooc ráda a tšěším se na jenjí koncert! *14* *14* *4* a tsky ji mám moc ráda s ash tisdale ty 2 jsou prostě neeeeeeeeeeeeeeeeej -
twl......v tom videoklipu je fakt jako d-vka *8* *8* nenavidim ji je... hrozny co si to se sebou udelala!!!§ *16* *10*
-
-
JŽŠ ty asi nevíš co znamená WE CAN'T STOP!!!
Ten videoklip naznačuje co se na tom internetu děje!!!
naráží na ty 3 co se takhle předvádějí na internetu!!!!
-
-
jděte s těmi blogy někam...
hej, všichni, co sem dáváte ty blogy, jdětě s tím někam jinam, tady na diskuzi to nedávejte, dobrá, nějaký ten blog o miley klidně beru, ale ty ostatní...jako pokud chcete mít větší návštěvnost, tak si to pište na ostatní blogy, ale ne sem... -
-
Re: jděte s těmi blogy někam...
přesně máš naprostou pravdu dávejte si to někam jinam, kdybyste sem dali blogy o Miley tak mi to nevadí ale co sem dala blousinecinek tak to je moc
-
-
a ještě něco
zapoměla jsem...Snaží se bejt moc dospělá ale nevede se jí to...Má času dost jednou toho bude litovat že chtěla tak rychle vyrůst... -
-
Re: a ještě něco
nesouhlas s každým slovem.... *13*
-
-
Miley bude zase v seriálu dva a půl chlapa. Bude se vysílat 8. listopadu.
-
jmeno
já sem na nákym blogu četla že se prej v lednu 2008 nechala přejmenovat z Destiny Hope Cyrus na Miley Ray Cyrus.Je to pravda nbo si to jen vymysleli? *3* -
-
Re: jmeno
asi si to vymysleli *3*
-
-
!!!HLÁSNĚTE!!!
Prosím pokud máte vážně rádi Miley tak hlasujte na http://www.kissmorava.cz/kissparada/ .
Můžete hlasovat 3× za den! Prosím hlasujte i příští dny! MILEY IS BEST! *14* *14* *14*