Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt

mohl by mi nekdo vysvetlit proc nase prispevky spolecne s mimisek hodnotite za 5 copak jsme nekoho urazili?nebo neco? *7*
  • Miley

Miley je fakt super *3* *14*
    Neznáte někdo její pravé icq?
    Přeji veselé Vánoce a štastný nový rok *4*
    • Re: Miley

Má ted nevim jak se to jmenuje..MSN?? Jak to máš přs hotmail to je americký ale mužeš si to udělat i jako z česka ale zadáváš tam celou adresu
      • armenakos1

Re: Re: Miley

jo MSN... to maj...i miley to má.. ano to máš pravdu..
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Miley

msn má, já jsem taky, ale problém je v tom, že tam je těch miley asi milón a člověk prostě neví, která je pravá
          • Re: Re: Re: Re: Miley

No,já MSN mam jo..a ted jsem si přidala těch miley a najednou mi moje kamarádka která bydlela v anglii a americe tak říká že prej podle adresy..Tak jsem si našla starou adresu miley novou adresu a jejího vydavatelství a vyjeli mi tam dvě miley obě jsem si přidala ale tak uvidíme..
    • armenakos1

Re: Miley

miley icq nemá... myslím že žádná americká celebrita ani nemá icq.. spíš ho ani neznají.. *13*
  • hannah54miley59

nemam ji rada

hele lidi,pravdou je...že nemam rada miley cyrus!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *16* *16*
  • Miley Cyrus není špatná zpevačka podle me a písnička Wrecking Ball je moc dobrá *4* *3*
    • Ziall
      písnička dobrá, ale bohužel ji zkazila příšerným klipem :(
  • loreta
    doufám že jí to s liamem vydrží.pokud ne na světě je dost pěkných kluků *2* *2* *2*
  • DarkUzasna
    Miley je fakt super! ty písničky jsou úžasný. Moc se mi líbí film ve kterým hraje,LoL:))¨¨ *3* *14*
  • Miley Cyrus ma virus :)

Hahahahahahhahahahahahahahahhahahah ahah *15* *15* rymovačka jak cip
  • brutus7

Sonc

Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc

http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar
  • Jako?

Jako nechápu, proč jako nemáte rádi VanessQu. Jako psát sem budu, protože vona je jako fakt dobrá a k tomu sexy-nejsem lesba, ale kdyby jo tak po ní du. A jako VanessQa nafotila nahý fotky, ale jako jak píše LowinQua, VanessQa má co ukázat, tak proč to skrývat? Jako fakt no... A jinak jako mimohodem-for LowinQua-máš skvělej nick a strašně se mi líbí jak píšeš, asi tak taky začnu psát-mucQ for iou! *14*
    • Tereza

Re: Jako?

A co my stim JAKO máme dělat? *1* JAKO jestli takhle píšeš i ve škole tak to JAKO z tebe musí radost!Asi tak JAKO tady *15*
      Podle toho jak píšeš bych tipovala že ti je tak 10-11,navíc když neumíš bejt sama sebou a chceš kopírovat po někom takovej trapnej způsob psaní,ve kterým se nedá ani vyznat!Ta tvoje Vanesska je mě "obyčejná holka" tak akorát,ta jako každá modelka nebo herečka ,která se svleče jenom proto aby z toho vytřískala prachy!S tim se radši nechlubit!
    • Tereza

Re: Jako?

Tak piš ale ty lidi tady ti stejně za pravdu nedaji.A k těm fotkám,neni nic pěknýho na tom když se všude vystavuje,at má tělo jaký má.Je to hnus!
      • sandy.velson

Re: Re: Jako?

No a co jako??? Koho to zajímá??? Tak si běž na diskuzi o Venesse a nám dej pokoj. Vanessa je nám prostě ukradená, chápeš??? Nebo nerozumíš česky???
        • Re: Re: Re: Jako?

For sandy.velson:Samozřejmě že rozumim Česky, když tak píšu, ne? To ti jako nedošlo?? Fakt jako trapný, seš asik hodně chytrá!
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Jako?

Ehm... nemůžu z tebe. *15* *15* *15*
  • addlevel

kdo umí polsky?

http://www.imagebam.com/image/c5dfa f73019641
    • Re: kdo umí polsky?

že se asi budou staří Cyrusové rozvádět,tam píšou
    • addlevel

Re: kdo umí polsky?

když tak si smažte tu mezeru mez af

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: