Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Já Miley fakt nechápu
    Lidi ji měli rádi byla slušná a záleželo ji na své postavě..teď dělá pravý opak*6*
  • Mrs.Wesley
    Jo víte co jsem slyšela???*8**8**8**8**8* že si ty vlasy ještě trochu nechala zkrátit!
    • *11* *11*
  • Miley versus Selena

Taky si myslím, že je nejde srovnávat, nechápu, že tady někdo může napsat že jsou si kvit, vždyť každá z nich je jedinečná bytost, nemůžou být stejné, každý má rád někoho jiného, s tím už se musíme smířit, ale tady jsme v diskuzi o Miley.... *3* To, že někoho máme víc rádi neznemená, že je lepší:)
    • destiny-hope.cyrus

Re: Miley versus Selena

napsala sem že sou si kvit ptz jedna je dobra vic v herectví a ta druhá ve zpívání jedna je slabsi ve zpívání a druhá v herectví.....nemyslim to tak ze by byla hannah monatana cili miley spatná ve hrani ae prece jenom kde vsude hraje?? ja mam radsi miley ae selena mi nevadi....to je celý... *9* nemyslela sem to zle!
      • Re: Re: Miley versus Selena

Jasně, vím, že si to myslela dobře, ale nejde o to, že Selena hraje více, ale jde o kvalitu, a Miley hraje Hannah fakt dobře, vcítila se do toho, možná by hrála ve více seriálech ,ale jak může? Vždyť toho má hodně, koncerty i natáčení Hannah...
    • pavlusqa

Re: Miley versus Selena

JJ já vím že to nejde srovnávat *4* však jsem taky napsala že každá je dobrá vnečem a každá je taky uplne jina *1* Miley je slavnejší *14* A Selenu hodne lidí nemá rádo a Miley milujou *1* A stejnak se spolu srovnavají *1*
  • demi_sel_miley

new

Je to pravda že Miley má nový film...
    The Undercover! Viděli jste ho už? *3*
    • Re: new

je to So undercover a těžko jsi ho mohla vidět když ho Miley před pár týdny dotočila
      • Re: Re: new

u nas teda uz je! *3*
        • kristynajackson

Re: Re: Re: new

jo tady taky *3*
          • Re: Re: Re: Re: new

hm a čem teda je?
    • kristynajackson

Re: new

jj ja ho viděla!
  • som.markuuus
    Byly časy kdy jsem ji poslouchala pořád ale nějak už mě nebere, učes si změnila strašně a povahově se taky zhoršila videa má čím dal trapnější. Ale jako Osobnost je skvělá pořád jí mám ráda a poslouchám i když s tím učesem to tak přehnat nemusela :)) a vide by mohla natáčet trochu k světu a nechovat se jako Dě*** :)) ale to je můj názor ale jinak Miley je super zpívá báječně :))
    • honzajosefik
      Miley sice udělala chybu ale změna je život
  • Andrejko promiň, ale armenakos má pravdu! A ty nemáš žádnej blog to sis jenom vymyslela, protože já jsem na to klikla a nic, jen že blbej sever a pak sem to zas skoušela a nic. Jo a armíku pamatuješ ten vzkaz jak někdo za tebe napsal ňák: Já armenakos se chci Andrejce, Erin, Terce omluvit nebo jak to bylo. Byla to Andrejka! Je tam její fotka, podivej. Jinak zdravím vás všechny ale až na Andrejku! *16*
    Lilly
    • Tereza
      Bylo mi hned jasný, že za tim bude někdo jinej než Tomáš *2* Ale nic proti Tomáši!!! *2* S tou holkou vás to tu musí strašně bavit, když jste jí ještě nepřestaly ignorovat! *2*
    • Mimochodem zdravím Miley, Sel, Demi atd atd... Armenakos má pravdu a i když Miley kouří, všichni jí máme i tak rádi. *3* *3* *3*
      • armenakos1
        mě to bylo jasný že to psala ona... páč já bych se andrejce nikdy neomluvil.... *2*
  • je to po.no herecka
    • co to tu kecáš?
      • Náhodou má pravdu abysi věděla takže co tu děláš!!!?????*16**15*
        • sorry ale chtěla bych se zeptat jaký by ti to bylo kdyby ti někdo řek že si kr**a... tak co?
          • Hmmm...ne moc příjemný ale asi bych to ignorovala a bylo by mi to úplné fuk*15*
            • sorry ale tohle se prostě ignorovat nedá *9*
  • best_fanny7

motiw

Ahojik nema nek do jeji motiv???? na mobil byla bych mooooooooooooooc vdecna! *14* *4*
  • hlasy

zdá se mi že se nějak ty hlasy odečetly bylo ta skoro 20 000
  • Ahoj,
    chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda se Miley Cyrus v tomto roce nechystá na nějaké světové turné, při kterém by navšívila i Evropu?
    Díky
    • jo bude mít turné po americe :D *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit