-
Miley mě děsí a vypadá jako lady gaga
-
-
Lady Gaga je hezčí! (pro mě)
-
-
Your NUMBER ONE!
WWW.MILEY-EMILY-FOREVER.BLOG.CZ -
Vždyt ani nevíte přoč se nechala ostříhat a obarvit tak co ji hned odsuzujete! najděte si to nejdřív na (http://www.disneydreaming.com/ máte to tam) až to budete vědět tak pak něco pište!
-
ha
jezis... klidne vám to dám MÁLÉ DĚTI http://www.aktuality.sk/clanok/148901/najhorsim-vzorom-pre-deti-je-miley-cyrus/
článek akoraát pro vás, pro děti :D:D -
-
Re: ha
sry, ale kdyz veriz bulvaru, tak budes asi pekne *9* , radsi ani nebudu rikat co *15* -
juj no to je ale stěr *15* *1* -
-
Re: Re: ha
To neměl být stěr.
-
-
Takže:
a) netančila u tyče
b) a co má být, že chodila s 20-ti letým klukem? Stejně se rozešli.
c) podle někoho je asi nejhorším vzorem, když uspořádala koncert pro děti nemocné rakovinou.. Hmm.. -
-
Re: Re: ha
naprosto stebou souhlasím zase naivci tady někteří věří bulváru miley u žádné tyče netancovala... a vy co s tím máte problém tak si věřte čemu chcete
-
-
-
Milníky na mé cestě
Předpokládám, že všichni znátě knížku od Miley ,Milníky na mé cestě'. Včera jsem si jí koupila, jsem asi v polovině. Mám teď na Miley úplně jiný pohled, vydím v ní tu nesmělou holku co šikanovali a která pochází z farmy. Mám jí teď mnohem radši! -
-
Re: Milníky na mé cestě
Máš pravdu miley je užasná.ata kníška je boží. -
Re: Milníky na mé cestě
máš pravdu s tou knížkou. Miley už si toho zažila hroznýho dost a ještě se najdou nějácí blbečci co jí pomlouvají atd.!Nechápu jak jí můžete s někým srovnávat! Až zase budete psát něco jako že se přetvařuje ..... tak se prvně podívejte jestli je to pravda nebo ne! Nechte jí bejt a dejte nám taky pokoj samozdřejmě vám názory nikdo nebere ale nemusíte tady strávit svůj volný čas s vašema ohranýma komentářama pořád dokola! Jo a My si sem můžeme psát že je Miley nejleoší když píšete vy antifan že si nemůžete napsat svůj názor tak nechte nás aby sme si ho taky napsali a vůbec běžte si jinam!
-
-
Miley
Pche *1* Ted sem se divala na fotky od Miley a upe sem se lekla *1* V serialu hannah montana vypadá úžasně (myslím tím obličej), a skoro na všech fotkách má hezký protáhly obličej ... Ale na některých fotkách je sice po těle štíhlá, ale obličej má jak meloun jako kdyby si ho napumpovala *5* Tež vám to tak připadá *7* -
-
Re: Miley
šak to není nic proti ní *5* jenom mi to tak připadá ... ne že je škaredá .. všude je hezká, ale prostě jiná -
Mě teda taky né je krásná! *3* -
me teda ne -
-
Re: Re: Miley
a i kdy by tak co jako že má kulatý oblyčej
-
-
-
S novým ucesem vypada jako Ellen Degeneres :)
-
-
:D
-
jj
-
-
Miley Cyrus
Ahoj, už jste slyšeli o tom skandálu, že Miley kouřila vodní dýmku, před deseti minutami jsem si myslela, že to je jenom ve filmu, nebo že je to jenom drb, ale pak jsem viděla video a už jsi to nemyslím. Docela husté. Miley tam vypadala úplně mimo. -
-
Re: Miley Cyrus
a co jako řešíš ?? je to jen vodní dýmka a navíc to bylo na mileyiny 18.narozeniny..tak si trochu užila s přáteli... ale sama potom prohlásila že už se to opakovat nebude.. *15* -
-
Re: Re: Miley Cyrus
v tý dýmce byla náká halucinogení šalvěj, a to už není NO ACO!!! -
Ale já to beru, že jí je 18 a chtěla to zkusit, jenom jsem to napsala nic jiného jsem tím nemyslela. Mám Miley hodně ráda a tak to i zůstane. -
jo souhlas armenakos1. A jako taky vás naštvali z toho Brava jako já nechápu taky co pořád řeší! Nevím jestli si je ještě někedy koupím! Miley mám a budu mít ráda pořád *14* -
-
Re: Re: Re: Miley Cyrus
až na to že Miley nekouřila vodní dýmku... ale halucinogenní šalvjej... a kouřila to z bongu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus
ale je to něco jako vodní dýmka tak to neřeš panebože.. xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus
jako já si taky kupuju Bravo,ale něvěřim všemu *1* radši se kouknu na net a na fb nebo na její stránky a ověřim si to -
to jestli jsi se začal nebo nezačal navážet je věc názoru, ale napadlo tě třeba, že by jsi jim mohl v klidu vysvětlit, že to není pravda. Ale ne, vy o nich hned začnete říkat, jak jsou blbý a že si neumějí nic zjistit a že věři každý mu blábolu. Jenže ty bláboly píše nejprodávanější časopis pro divký v ČR. A to je právě ten problém. Oni asi ani neznají třeba iheartmiley.blog.cz, kde jsou zase serióznější a ověřeněější informace. Jenže jak se asi taková osmiletá holka může dozvědět o blogu, když zná jen bravíčko. A ještě, myslím, že většina ví, o čem zpívá, a to, že napíše název, bez jednoho slova je úplně normální. Kdyby napsala třeba že M má skvělu písničku Remember December, kterou zpívá Demi, pak bych to chápala. -
mno tak moment nevzpomínám si že bych se d té holky hned začal navážet ( myslím tu co napsala: Miley má skvělou píseň owns my heart ) tak sem jí napsal že je to Who owns my heart.
Jo řeklas to dobře, že někdo je fanoušek jen pro to že se mu líbí jak zpívá jak hraje a tak.. ale neměl by třeba taky ten fanoušek vědět o čem zpívá a tak ?? polovina zpěváku včetně miley dělají písničky právě ze svýho života co prožili a co prožívají a právě o to jde... ale miley má jen dva hlavní druhy fanoušků... první jsou ti kteří jí znaj jako hannah montanu a věří každýmu kecu co napíše bravo atd atd...a pak jsou tu ti kteří o miley ví všechno a ví proč a co dělá a jak to dělá... a ještě k té tvojí zprávě že tady jedna fanynka napsala že miley končí ze zpěvěm... a to je právě ta chyba... kdyby nebyla blbá a nevěřila každýmu kecu co napíše bravo a nebo nějaký další bulváry tak by to sem nepsala chápeš... tady by si měli psát lidi kteří právě ví co je a co není pravda a ne ti kteří sem přijdou z kecama druhu "miley končí ze zpěvem".."našla jsem mileyino icq"...atd.. *13* *9* -
A navíc, někdo je fanoušek, protože má prostě někoho rád. Líbí se mu třeba jak zpívá, hraje nebo tak. A nepotřebuje znát celý jejich životopis. A ty se do nich začneš navážet. Jak se potom asi budou cítit. Co myslíš? -
A navíc to s těma ICq vážně nemyslím( v tom s tebou souhlasím i když myslím, že oni to už dělají jen z prdele a ne z nevědomosti), měla jsem na mysli třeba to, že tady jedna fanynka nasala že jí mrzí že M končí se zpěvem a ty jsi se do ní hned začal navážet že není pravá fanoušek. To neni moc hezký. -
jenže někteří fanoušci nejsou tak informmovaní a ty se do nich navážíš místo toho, aby si je třeba opravil -
že jo ?? jako uznám že se někdo splíst může ale když tu začne někdo roztrubovat že má mileyino icq.. tak to je fakt na facku... každej fanoušek miley ví že ho nemá přece ne ?? *14* *4* -
souhlas když už je to správnej fanoušek tk má něco vědět -
a navíc navážím se jen do těch kterým to patří a zaslouží si to.. když sem přijde například nějakej vůl kterej tady napíše: "na jedné stránce jsem našla miley pravý icq ( skype nebo cokoliv )"..tak to mě vytočit dokáže protože to nejsou fanoušci.. to jsou jen blbečci který nemají žádný info.. -
Mr..XXX : jen pro tvou zajímavost navezl jsem se pouze jednou a to bylo ted kvůli tomu názvu.. ale tak když už seš fanoušek tak bys aspon měl vědět všechno... -
přesně..každej z toho nadělá hlavně bulvár,je to taky jenom člověk a chce si užívat.Miley mám ráda už hodně dlouho a nic se na tom nezmění *3* -
Ty tu taky řešíš, že někdo nenapíše jedno slovo do názvu písně, i když všichni pochopí, o co jde. Pořád se tu navážíš do fanoušků M, kteří třeba nejsou tak dobře informovaní jako ty. Už jsi s tím vážně trapný.
-
-
-
-
-
-
Věci s Hannou
Dnes mi babička koupila puzzle s Hannou Montanou za 155Kč.Ty puzzle mají 250 dílků a,už mám něco složeného.Už mám spoustu věcí od Hanny Montany.Nechci se vychloubat,ale mám obrovskou radost. *14* -
-
Re: Věci s Hannou
hm nevim jestli bych se radovala z puzzli
-
-
Fotky Miley
Mě je teda úplně ukradený, jaký má fotky, nikdo není dokonalej, rozhodně to neznamená,že když se najde pár fotek, na kterých vypada Miley hnusně, že je fakt hnusná....Nikdo není dokonalý, tak proč by ona být měla?A já se ani o tohle nezajímám, mě zajímá jen to jak hraje a zpívá, vůbec nic mi není do toho, jak vypadá,...:) -
-
Re: Fotky Miley
presne tak mas uplnou pravdu.podle me je kazdyho vec jak se foti a co s kym ma.podle me je to ta nej zpevacka s uzasnym hlasem.ma fakt pekny pisnicky.moooc *3*
-