-
největší fanoušek
ahojik Miley já jsem Aneta a jsem tvůj největší fanoušek já tě zbožnuju *14* *14* *14* *15* *15* -
-
Re: největší fanoušek
Ona ti neodpoví *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Víte co? Všichni tady Miley odsuzujete za to,že si nechala ostříhat vlasy.No a co?Kdyby nebyla slavná nikoho by to nezajímalo.To že se obarvila atd ale neznamená,že se jí změnil hlas nebo tak podabně.Pravý fanoušek by mě Mils milovat právě proto,jak úžasně talendovaná je a né proto jak zrovna vypadá.Já nechci nic říkat aby tu zas nebyly kecy apodobne ale jak tak tuhle diskuzi ctu,ani se nedivím že už sem nekterí,co tu byly treba dene (treba armenakos :D) uz sem vubec nechodi protoze hadat se s takovyma lidma nema cenu,stejne si to nenechaji vymluvit.
Je pravda že byla doba,kdy jsem Miley záviděla její dokonalé dlouhé vlay a kdybych si mohla vybrat hlas jakekoli zpevacky,byla by to právě Miley :)
Ale vážně,ty vlasy se mi začínají ted hodne líbit :) :D
Hodne se mi Miley líbí v seriálu Dva a pul chlapa protože mi prijde,že je tam právě taková jaká je (mimo tu Missiinu ukecanost ale to je boží vždycky se hrozne nasmeju :D) ale myslím tím že jí zbytečne nezakrývají tetování makeupem a podobne,proste je to víc skutecná miley :) Já vím,že tímhle článkem nic neovlivním ale zkuste se nad sebou trochu zamyslet ;) -
-
Omlouvám se za pravopisné chyby ale blbne mi počítač,to písu proto,aby tu zas nebyly kecy typu nauč se první česky a pak neco komentuj ;)
-
-
miley cyrus
miley je úplně bezva každý den se dívám na jetixu a pořád si pouštím její písničky na you tube *3* *3* *5* *14* -
jeste
vy co jimate radi a nepomlouvate tak muzete navstivit jeji officialni stranky
www.mileyc-smiley.blog.cz! ! -
-
Re: jeste
hezzkej blog
*3*
-
-
ten kdo rikal ona se zmeni a bude zase v pohode taky dto vidite s ni uz to bude jen horsi budu se divat kdyz se nepredavkuje tym vsim co bere *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Si lééééééééra.to říkáme ve škole *10*
-
-
Miley je velmi hezká dobrotivá a má taky moc hezké písničky. Na to že jí je 18 je velmi hezká a dobrá..Myslím že i jako Hannah působí dobře *2*
-
Kašlete proboha už na ty vlasy! Děsně mi to připomíná text písně: Jednou vlasy sežehla si, tím pádem je konec krásy. Když přistoupí ráno k oknu, nemá vlasy samou loknu. O vlasy už nestará se a diví se světa kráse, vidí plno jinejch věcí a to za to stojí přeci.
A to za to stojí přeci, ne?
*1* *1* *1*
Jo a pejskovi, přeji aby se uzdravil... -
pro veverkamiska
No to nevim jak si na to přišla!Já dvě tváře nemam,stojim si jen za jednim a tim je Majk!!!! -
miley--láska moe
mileynka je taky super holčíínka na disney chanelu mám ji moc ráda pokud byste potřebovali poradit ohledně disney-disneychanelu ráda odpovím na všechny vaše dotazi... -
-
Re: miley--láska moe
jo jeden bych mela:SMRDIS? -
Re: miley--láska moe
mam teda dotaz!proc opakujou porad ty stejny díly hannah montana???????? *9* *13* -
-
Re: Re: miley--láska moe
no víš těch dílu hannah montana3 je málo myslím jen 26 a aby to bylo dlouho tak tam k tomu přidávají i starší díly páč kdybydávali jen ty nové tak by to za měsíc museli opakovat a serie hannah montana 4 ještě nevišla a nemužou celý rok opakovat 26 dílu! -
-
Re: Re: Re: miley--láska moe
hannah montana 4 bude jedna epizoda trvat 1 hodinu a dilu bude 11 nebo 12 moooc se tesim
-
-
-
-
myslela jsem si že je u ní ještě nějaká naděje na to být normální , ale není je neskutečně trapná chce se mi z ní zvracet
*16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10*