Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejka10
    pro terku: hannah montana je pro mě originalní, pro nějaký děti to může bejt klidně i historie všech dob *1* ale, když ses koukla jen na dva díly tak se koukni ještě aspoň na 5, a uvidíš, že je to zábavný. Ta 1. série je pro mě taky trochu nudná, ale ta třetí je prdel(pardon za sprostý slova), ty sis asi pustila jen z tý 1.série že jo? Tak si pusť novější série a uvidíš že je to zábava. Nebo si pusť forevry. Nazdar!!! *16* *16*
    • Sranda? Tohle je sranda? Já jsem viděla asi 10 dílů, většina z nich byla z třetí série... Co to k***a je?! To nemá žádný děj, vtip se povede tak 1x za každý díl ( Což je trošku blbý, když to má být sitkom ).. Prostě hrůza
    • no nevim ale mě všechny ty série přijdou stejný - stejně nudný. *11* *6*
  • nespesna

hadání

hele já sy ce taky nemám Miley zrovna v lásce ale nemusíte na ní nadavat.
    • Re: hadání

Ty ani nevíš s jakym i se píše slovo sice..radši zalez *14* Řikám holou pravdu a najdi mi tam o ní jedno sprostý slovo *3* Prosimtě di do kouta dej si dělo a pak se vrat *14* *5*
  • Andrejka10
    Já wim že vás s tim už votravuju ale hádkama nic nevyřešíte...když se tak ňák koukám na diskuzi, (a to hlavně na diskuzi Miley Cyrus)vidím jenom hádky. Už mi došla trpělivost.... *16*
  • armenakos1

xDD

tak co.. jamila a v.e.r.k.a ??? co říkáte na ten sen ???? *15* *15* *14*
    • Re: xDD

Hooj lidi,mám takovou blkbou zprávu na karaoke texty je že miley je ze zpěvem na 4.místě a před ní je Justin Bieber na 3.místě!!!!Miely je na 100% lepší než Bieber *16*
      • Re: Re: xDD

souhlasim to mě štve že je napsán jako lepší miley je mnohokrát lepší a navíc ale zase nikdo neumí justina napodobit když zpívá jako pravý chlap.
        • tfpdaa

Re: Re: Re: xDD

OMG :D ten že zpívá jako pravý chlap? to je barbína jak vyšitá *15* *15* *15* *15*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: xDD

spíš jako buzna bez mutace *15* *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: xDD

u buzny je možný všechno *15* *15*
            • tfpdaa

počkej počkej ... ona se dá buzna mutovat? :D *15* *15* *15*
      • armenakos1

Re: Re: xDD

no to je špatný ale můžeš mi vysvětlit proč si to nenapsala jako novej příspěvek.. ????!! *8*
        • tfpdaa

třeba to neumí *15* *15* *15*
          jo a mimochodem ... máte tu velmi zajímavou diskuzi o tvých snech ... asi se přidám xDD *1* *1* *1* *4* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: xDD

jo kdybys věděla co probíhalo když sem měl sen na valentýna.. to byl žhavej sen... jamila a v.e.r.k.a už ho znaj do detailů... *1* jestli chceš jsem ochoten ti to napsat.. *1*
            • armenakos1

*15* *15*
            • tfpdaa

promiň no! *9* *9* *15*
            • armenakos1

jak si dovoluješ mě nazývat Tomášku ???!! *15* *15* *8* *15*
            • tfpdaa

Ach Tomášku...co by mi tu asi tak mohlo být k smíchu? *4* *15* *15* *15* mě je k smíchu upe něco jinýho! :D jako např. nová věc co jsem se dozvěděla v úterý a ještě se z toho nepřestala smát! xD
              Jo ten tvůj sen ... odepsala bych ti včera ale .... krapet .... přepisovala sem celej sešit na Zemák ... tak sem neměla čas no ... ale jako vážně skvělej hele xD úplně nejlepší ... a....nevyděsil mě XD *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
            • v.e.r.k.a

*3* *15* *3*
            • armenakos1

tak to jo *4* *15*
            • v.e.r.k.a

na týhle dizkusi všecko *15* *15* no krom urážek to je jasný *1* *14*
            • armenakos1

je ti snad něco k smíchu zlato ?? *3* *4* *15* *1*
            • v.e.r.k.a

*15* *15*
            • tfpdaa

jasně ... do zpráv s tim! xD
    • v.e.r.k.a

Re: xDD

no... *15* *15* byla jsem vykulená a měla záchvat smíchu *1*
      • jamila

Re: Re: xDD

ještě ted se z toho vzpamatovávám *15* *15*
        • armenakos1

to sem rád *1* *1*
  • S těmi komentáři jako např:Vy jí závidíte,ona je slavná a vy ne jděte někam! Ok ste někteří fanouškové,ale nemusíte na každej druhej komentář odpovídat tímhle.Prostě pro každýho není dokonalá se stím smiřte!!!
    • ok ale ať si to nechaj ty vulgarismy pro sebe jsou fakt trapný když jí tu nadávaj ať jdou někam... měli by se tu chovat slušně.. jsou taky p*** fakt mi naštvali protože jí soudí podle toho jak vypadá.... chtěla bych jako fakt vidět vás...vy jste určitě lepší co!! -_- *16* *10* *6*
      • kiss.miss
        To si dovolím nesouhlasit. Dle mě nedělá špatný dojem její vzhled, spíše její chování.:D
  • gabi123

Miley *6* *10* *6*

Miley *14* *14* *14* Miley je muj vzor, mam ju hrozne rada a jsem rada, ze se to tu trochu uklidnilo, myslim ty pomluvy.
    Jinak jestli je stastna s Jastinem tak proc by snim nebyla, kdyz Nick stejne ma jinou!!!
    Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14*
    • luida

Re: Miley *6* *10* *6*

Nick nemá jinou!!!!! Nick je single!!!!!!
  • delete
    • Re: Facebook

Ahoj jako Hannah montana ja tam asi nenajdeš ale na 100% je její pravé tohle psali to i v řasopise Bravo Girl
      najdi si jí tam pod jménem *-Miley Cyrus-*
      • terezxd

Re: Re: Facebook

Psali to i v časopise Bravo Girl... *1* *1* *1* tak to je teda záruka když vezmeš v úvahu že bravo girl píšou tak 14ti letý holky - no, aspoň to na to teda vypadá xDxD
  • koncert

Jo na HBO je koncert hannah a miley best off both worlds je to super *1*
    • Re: koncert

tys to jeste nevidel? ja to mam na DVD
      • Re: Re: koncert

A to je čistě jenom koncert nebo ještě něco víc? *7*
        • Re: Re: Re: koncert

i ze zakulisi
  • dominikciz

hnuska

je to kráva jedna namyšlená fuj miley cyrus je fuj a je to největsi hnuska na celem svete a ma velkou hubu *15*
    • Re: hnuska

Ty máš největší hubu na světě si divná když se ti nelíbí tak to nepiš zrovna sem si kráva hahaha určitě tě vychovávají sloni.Ale Miley cyrus zbožnuju ze všech nejvíc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Chci novou desku! *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Miley Cyrus je nejlepšíííííí , je super , moc hezky zpívá a k tomu je ještě hezkáááááá a je to opravdová celebritaaa , mam ji moc rad *14* *14*

Bud ticho neviíš co meleš tak jsem ani nelez

Ty seš kráva namyšlená kdybys dokázala to co ona tak si jí nadávaj jseš nula tak drž tu svou hubu běž si nadávat třeba rianě nebo někomu jinemu miley je nejlepší krávo *15*
      • dianna114

Re: Re: hnuska

Rihanna je lepší!!!!!!! *16*
        • Re: Re: Re: hnuska

Jesti je lepšie Rihanna tak prečo sa tak chlubieš?Miley cyrus je jedna z nejvetšiech hviezd.Asi si nějakej blázon.Až se vzpomatuješ napiš.Krom toho zbožňuju ji. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám tě ráda *14* *14* *14*
      • luluvamp

Re: Re: hnuska

ale ona nedokázala nic
    • eliška

nechápu jak někdo muže říkat o miley cyrus že je kráva a že má velkou hubu. Miley je náhodou dobrá zpěvačka a jestli si o ní někdo tohle myslí tak je debil *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • kacenka1jb

Re: hnuska

za to ty tu hubu mas malou ze =D...hele jestli ti Miley vydi tak ok beru ale ostatnim se treba libi!takze na nu nenadavej laskave a bez si nadavat na nekoho inyciho nam to treba vadi chapej kazdej mame svuj nazor na lidi okolo nas a ty ji vubec neznas a pomlouvas ji tu kdyby sise s ni znala tak nereknu jenze nula jako jsi ty se s ni nikdy setkat nemohla takze radsi drz tu svou zalovanou hubu a svuj nazor nechej pro sebe nemam pravdu lidi??
  • alusqa99

Miles To Go

Dá se někde v čr sehnat ta knížka o Miley: Miles To Go ?? Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit