Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah

prosim vas nevi nekdo kde miley - hannah bude tenhle rok koncertovat? *4*
  • armenakos1
    11 dní tu nejsem a hned jak sem přijdu nestačím se divit..
    Hateři a provokatéři uvědomte si, že my jsme fanoušci Miley Cyrus a nemáme zájem o vaše negativní komentáře. Chodíme sem abychom si psali "kladné" komentáře a ne aby jsme viděli ty vaše neustálý kecy a narážky!!
    teď přejdu k věci s písničkama:
    U písniček z Hannah Montany je pravda že je nazpívala Miley Cyrus, ale ona je nazpívala za svoje herecké ztvárnění Hannah Montany!! ty písně patří jenom k seriálu Hannah Montana a věci s tím spojené. Miley Cyrus je solová zpěvačka která má svoje vlastní písně!!! a že některé svoje písně nenapsala ona... co je na tom ??? myslíte si že všechny ostatní hvězdy si napsali písně všechny sami ??!! Takže se do toho nepleťte když ani pořádně nevíte, co máte sami v hlavě!
    za druhé: Co je vám do toho, že chceme aby Miley byla tady na osobnostech na prvním místě ???!! znovu opakuji jsme její fanoušci a jsme rádi za každý její postup v anketách nebo diskusích!! Vám haterům a provokatérům to může být "vy víte kde"!!! *16*
    Tak nám dejte už pokoj a táhněte si na na nějaký antifanouškovský stránky!!! *16*
    My fanoušci Miley milujeme a váš názor to nezmění!! *16* *5*

PS: zdravím fanoušky Miley ( hbdelfin, jamila, kajuska4, tfpdaa, Eli atd.) *3* *2*
    • Andrejka10
      *NASTOPRO* *4* *4* *4*
    • Andrejka10
      Ahoj, mastopro s tebou souhlasím a Miley mám ráda *14* *14* a ti provokatéři ať jdou do *****e, máš pravdu, ahoj! *3*
    • Díky za pozdravení to vždycky potěší.(alespon v mém případě) *4*
  • hbdelfin

achjo

do 18:05 jsem mimo hlasovani, musim cekat, proc 20 minut? proc ne treba 10? *8*
    • alusqa99

Re: achjo

Hele dívala jsem se i na ostatní celebrity a všude je na 1 polsko to snad není pravda jak to dělají??? Dejte vědet kam jen můžete na icq,skype,blogy,facebook,myspace... ....
      Hlavně ať čeští fanoučci hlasují a prosadí česko. A jak už jste tady říkaly hlavně ať nás nepředhoní je to přece jenom ještě měsíc co bude výsledek.
  • hannah54miley59

hlasujte!

ahojky hlasujte plsky!!!!!!!

www.h2ostacipridatv oduh2oh2o.blog.cz/0909/anketa-2
    • hannah54miley59

Re: hlasujte!

nenene sooooory!!!!!:

www.h2ostaciprida tvoduh2oh2o.blog.cz/0909/anketa-2
      • hannah54miley59

Re: Re: hlasujte!

nennenenennennee !!!!!!!!!!soryyy:

www.h2ostacipr idatvoduh2oh2o.blog.cz/0909/anketa- 2
        • hannah54miley59

Re: Re: Re: hlasujte!

tak to proste pls napiste bez te mezery nějak to nejde!!! *16* *16* *16* *16*
  • rockstar

M-A

chci se vas na neco zeptat jak ste psali ze avril lavinge je lepsi nez miley...napadlo vas jak je avril dlouho slavna no asi 4 roky ze jo?no miley skoro 2 roky...no a ted se zamyslete avril je za min.4 roky 6 v tabulce a to jenom v CR...a to se pocita ze miley je slavna asi jenom rok(protoze slavna byla jako hannah montana)a to znamena ze miley se behem roku dostala do nej.zebricku na celym svete...nerikam ze avril je spatna ale zamyslete se *3*
    • Re: M-A

Miley ale už začala svůj 4 rok slávy a každej tvrdil jak nevydrží rok a nakonec je to už 4 rok a je čim dál tim slavnější.
  • piskot256

My blogíííís ;-)

Pls navštivte můj blogííís Je o Miley,Michaelovi atd...papirek256.blog.cz
    Předem dííík moc ;-)
  • kikines

Miley

Miley podle mě měla cestu ke slávě lehkou jako prodavačka k místě prodavačky nevím jestli jste to pochopili no prostě to měla všechno lehoučký
  • jASNE

svata pravda!!!
  • miley11cyrus

divné

ty fotky poslední jsou divné....s tím jazykem ale stejně mám miley ráda
  • milunka.op

Koncert

už se strašně těším na její koncert *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit