-
delete
-
-
Re: Miley bude v Praze v o2 aréně??
nejspíš si to vymisleli.protože cesko neni zas tak velky,to se na mape ztratí jako hovno *3* -
delete
-
-
Už mě to nebaví! Hrůza! *16*
-
g
habera? ten by jí vzal chtěla bych vidět tebe jak umíš zpívat určitě jsi slavná že?????proč je asi slavná????je dobrá a umí zpívat krávooooooooo -
-
Re: g
tak proc zpiva na playback -
-
Re: Re: g
jo ay tro si zjistil kd????tvuj názor ás nezajíme!! -
-
Re: Re: Re: g
kdyz te to nezajima tak nereaguj ... jezisi ... pochopis ze rozsah jedne oktavy neni zpev -
-
Re: Re: Re: Re: g
to jj 1 oktava to by dal aj samer issa a to je co rict *4*
-
-
-
-
-
when i look at you v superstar
takže, před chvilkou jedna holka zazpívala when i look at you v superstar...podle mě naprosto krásně, povedlo se jí to, jen mě pak pěkně dopálila tím, že řekla, že je miley 17 a že se oblékla stejně jako ona, jenže na sobě měla něco absolutně jiného než nosí miley na koncertech... -
-
Re: when i look at you v superstar
to, že řekla, že jí je 17, je podle mě v pohodě. já osobně taky nevim věk jiných celebrit (ikdyž... když od ní zpívala superstar, tak by to vědět mohla). to, že rytmus řekl, že je to neznámá písnička bych taky brala. uznejme, že je méně slavná než ty, co tam zpívaly ostatní, jako např. i will always love you a nevim, jestli bych ji znala, kdybych nebyla fanoušek miley. ale dost mě rozesmálo to, jak řekla, že je stejně oblečená jako ona *1* takhle se možná oblíkala, když byla hannah a když už chce někoho napodobovat, tak by si měla skouknout aspoň jednu fotku z posledního půlroku. a co mě totálně dorazilo, byl ten článek. ,,Myslím, že pokud by Simonino podání slyšela Miley Cyrus, tak by závistí zezelenala jako vodníci Česílko a Čepeček dohromady.'' tady asi někdo buď nemá uši a neslyší tam ty falešný tóny (jinak to ale zazpívala hezky *4* ), a nebo to ten člověk nemá v hlavě v pořádku a patří k těm haterům ,,mejlosauruse''. jako sorry, ale že byla lepší než ona? nemyslim si *5* -
-
Re: Re: when i look at you v superstar
"ikdyž... když od ní zpívala superstar, tak by to vědět mohla"
???????????? *15* *15* *15*
hej ten tvůj koment bych hodnotil tak na 60% protože v některých věcech souhlasím a v některých naprosto ne.. *3*
-
-
Re: when i look at you v superstar
taky jsem to viděla a moc se jí to povedlo ale co mě zarazilo bylo jak Rytmus řekl že si vybrala písničku kterou nikdo nezná..a pak se přidal Mareš prej kdo je Miley Cyrus....za to bych vraždila *8* *15* -
-
podívejte se na tento odkaz a najděte tam jméno Simona Fecková. http://reality-show.panacek.com/917 9-cesko-slovenska-superstar-2-%E2%8 0%93-dil-desaty-prvni-divci-semifin ale-ve-znameni-nudy.html -
-
Re: Re: Re: when i look at you v superstar
OMG! dělaj si srandu?! že to zazpívala lépe než miley?! kecaj! miley by rozhodně nezezelenala závistí *16* achjo, magoři -
-
Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar
ten článek je stejně celej ujetej... ten člověk co to píše ani neví co mluví.... ta simona fecková má dobrej hlas ale na miley nikdy v životě nemá... takovej rozsah jako má miley ona nemá... akorát má zvláštní barvu hlasu.... a celá ta věc s tím o hannah a že je oblečená jak ona a že miley má 17 (což ve skutečnost 18) byla podle mýho názoru celá ujetá a trapná... přesně jak leoš mareš osobně.. *8* *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar
jj. hoci spiewala dobre ale na Miley nema. ale jak som pozerala to superstar a rytmus powedal, ze wraj nikto tu pesnicku nepozna tak som sa skoro postala od smiechu!! HAHAHA!! wed ked ta pesnicka wysla tak ju na MTV dawali aspon 2- krat za den!!! ten rytmus je ale magor!!! HAHA -
pravda, souhlasím, každá si to zazpívala po svém, dle mého názoru na miley nemá, ale co s tím naděláme, ale nejvíc mě dostalo, jak rytmus, že je to neznámá písnička...
-
-
nikdy v životě to nezazpívala líp jak miley... akorát má prostě jinej hlas než miley to je vše..... a navíc dokonce ta holka tam párkrát změnila slova v textu.. pořádně to ani neuměla *15* *8* *15*
-
-
-
za ty blbí kecy bych je všechny zliskal.. hlavně rytmuse a mareše *8* *15* -
-
Re: Re: Re: when i look at you v superstar
přesně, ty jejich blbý kecy mě naštvali nejvíc, leoš-miley cyrus? to je hannah montana...jo, hannah montana a že when i look at you nikdo nezná, zná ji dost lidí, dokonce i můj brácha, kterej je miley taky moc nezná a nemá ji rád, tak hned jakmile začala zpívat, tak brácha-tyvado, zase miley cyrus, proč furt jenom miley!? a odešel se slovy, že ho máme zavolat, až ta písnička skončí...nojo, starší bráchové *1* ale trošku je škoda, že to nedozpívala do konce *9* -
-
je vidět že ty čtyři porodci znají jenom lidi pod nima a ne nad nima. -
-
naprosto souhlasim *3* -
HUDBA MILEY JE MNOHEM LEPŠÍ NEŽ TA ČESKÁ. A TO OD KOHOKOLIV. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
prachy
http://jana.hanys.mybrute.com kliknete a za registraci dostanete penize vpravo uvidíte moji postavičku a vlevo si vyrobíte svou vlastní. Po vytvoření začne první zápas. Vy získáte nějaké úvodní zkušenosti a můžete vyzývat další hráče, avšak můžete mít jen 3 souboje za den. Celý zápas se simuluje sám, vy jej nijak neovládáte, jen se díváte na souboj vaší postavičky a postavičky, kterou si vyberete za soupeře -
Stránky
Oficiální stránky Miley http://www.mileyworld.com/community /home -
Svoboda názoru
Nějak mi neleze do hlavy, že dostala nálepku rocková hvězda - hvězda možná, ale určitě ne rockova...ale co *3* líbí se dětem, to je hlavní -
8.ball.8
jo už zase já!!!!!!!!máš problém??!!!kdybis nebyl všude a furt neoxidoval tak proti tobě nic nemám!!!!!!ale já bych tě ignorovala jenže ty máš tak nepřehlednutelná vzkazy že tě bohužel ignorovat nemužu!!!!!!akorát mi kazíš náladu!!!!!!!!!a když už seš tak chytrej a trháš malým děckám nožičky a hlavičky bo jak tak kolik ti vlastně je roku???jen se pochlub *15* -
-
Už jsi tu zase?!
*1* *16* -
-
Re: Už jsi tu zase?!
ještě pořád si mi neodpověděl kolik máš roků????já vím hraješ si na inteligentního dospěláka ale je ti tak kolem patnácti!!!!!zhruba, možná mín nebo víc!!!!!!a pokud máš problém s tímže tu sem furt tak máš smůlu!!!!!já tu sem porád a budu ti odpovídat na vzkazy dokud nepřestaneš!!!!!!!!!a budu a budu a budu!!!!! *15* -
-
Re: Re: Už jsi tu zase?!
Záleží na věku? Záleží na tom, kolik mám přátel v profilu? záleží na tom, jestli jsem fanda M.J? Já bych řekl že ne, tak nevím, jaký máte pořád problém *4*
A pokud tu zůstaneš, budu rád, aspoň bude s kým "konverzovat". *5*
-
-
-
-
Až moc ju teda nemusim *10*
-
Miley Je Moje Kámoška
Ahojky,chci vám zdělit že už mě to unavuje to schovávat že "Jsem Kámoška Miley Cyrus!!"..JSem její kámoška ona mi to sama nabídla!!Jukněte:
[6.8.2010 16:28:58] Miley Cyruss..: hey! you know what?!? I really like you! I Think that you are real fan and if you don't mind.... we can be friends...
[6.8.2010 16:29:16] Haňňulka-Selly-Miley: fact
[6.8.2010 16:29:20] Haňňulka-Selly-Miley: yea yea
[6.8.2010 16:30:11] Miley Cyruss..: ddo youuuuu ?....Vidíte???A pak po 2 měsících jsem se jí ptala jestli jsem její opravdu kámoška!!a napsala mi
[4.11.2010 21:09:27] Hannuzzka: Thnxx you my miley
[4.11.2010 21:09:38] Hannuzzka: And I´m your really friend??
[4.11.2010 21:10:03] Miley Cyrus: Yeah
[4.11.2010 21:10:16] Miley Cyrus: stop askin' that!
[4.11.2010 21:10:17] Miley Cyrus: :*
:)..Byla i s semnou na webce..:) *3* *14* *4* *14* *1* *1* -
-
Re: Miley Je Moje Kámoška
Promiň, ale pěkně kecáš.. Mydlíš si, že má Miley čas na to, aby si psala se svýma miliardama fanouškůů ? To je trochu najivní myšlenka nemyslíš ? Ta má fakt jiný věci na práci, věř mi *3* -
jo a já jsem zase přítelkyně Nicka Jonase, Miley Cyrus je moje BFF a se Selenou jsem každej den na skypu nebo telefonu a kecáme nejméně 5 hodin, hele, upřímně, jseš padlá na hlavu a to pořádně, doháje, odkud jsi slítla na tu svou dutou palici? asi nejméně z 15.patra, když jsi tak divná a napsala jsi tohle všechno, hele, nesnáším hatery, ale víš mo mi na nervy leze ještě více? když se nějaký pako, co odněkud slítlo na naši zem a zapomnělo si obstarat mozek vydává za nejlepší kámošku MILEY CYRUS a píše, jak si s ní povídá, takže´, jedna zásadní otázka, když už se "kámošíš" s Miley atd. co momentálně teďka Miley dělá(co prožila za celý den-neboj se, já to tak nějak vím, tudíž odpověď si zkontroluju) ajestli mi napíšeš, že mi nebudeš odpovídat kvůli tomu, že ti neveřím, tak víš co? kdybys byla kámoška Miley, tak bys to řekla, úplně v pohodě, protože bys neměla důvod to neříkat, proč to neříkat, když máš pravdu, jenže ty se s ní nekámošíš a proto nic nevíš!!!! Hele, víš co, všechno bude OK, jen zavoláme takové pány v bílém, oni ti neublíží, neboj, fakt se nemáš čeho bát...a dej už s tím POKOJ!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Miley Je Moje Kámoška
Nee...S Nickem přece chodim já xD
*1* *1*
Ale jinak jsi to napsala hustě *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Miley Je Moje Kámoška
kecáš, s ním chodím já *1* *1* *1* *1* *1* a díky, tak prostě jí to někdo napsat musel -
-
Re: Re: Re: Re: Miley Je Moje Kámoška
Ta holka Miley fákt zná a ne jenom jí páč ona mi posílá všechny pravý fcb třeba Seleny....Miley...Demi atd....taGžhe si tu všichni nehrajte na chytrý dyž to ani sami ve skutečnosti nevíte...:P Na ní žárlíte páč na vás by se všechny americký stars vysrali žhe ste namyšlení kreténi coo..??..:d -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley Je Moje Kámoška
ale budem, dokud sem budeš psát ty svoje blbosti, tak ano *15* *15* -
pokud sem budeš neustále chodit a psát...tak si s tebe srandu dělat budem a to dost dlouho.. *15* *15* -
Děkuju ti Lucííííííku..Aspoň ty máš pro mě pochopení jinak tamhlety dělají si ze mě srandu ale dlouho se smát nebudou!!:D *15*
-
-
Hmmm a co já s tím mám dělat jo a ty hbdefin jsem se s Kvůli tobě s Míšou Mrháčovou pohádala jsi normálně blbá!!!! *15* *9* *9* *13* -
-
kvůli mně, jak jako kvůli mně, co, já ti napsala svůj názor, počkat, ty ses pohádala kvůli mně? tak dovol, abych se zasmála
-
-
-
-
xDDD xDDd hej tož tohle mě pobavilo.. hbdelfin ... fakt skvěle si to napsala *1* *1* *15*
-
-
jo jasný...a já jsem její sestřenice představ si to...xDD a jsem kámoška Demi Lovato a byla jsem přes webku i s Chuckem Norrisem...ááá to byla paráda...di se léčit panebože ! -
-
no nwm kdo by se měl jít léčit awe Hanča-ta holka to teda rozhodně neni..:P...a jestli si myslíte žhe ste timhle vtipný taG možná jo směju se awe tomu jak ste ubohý...taG prosím už nc normálního páč já tu z vás už fák nemůžu..:D.. jak ste traoný áá njn plostě ste upe mega trapný..:d *1* *1* *1* *1* -
hej dobře vy.. *1* *1* jenom do ní... hej psal jsem jí přes zprávy a vona mi tam začala děsně raplit a začala mi zas tam cosi nakecávat že to má v hlavě v pořádku... OMG takovej trapas sem dlouho nezažil...chudák holka měla by se jít léčit.. *15* *15* -
-
no já bych nějak ani neměla důvod nenarážet na ní když tu rozjíždí taký jeby...xDDD prostě tohle je moc...xDDD....jinak to s tim léčením...nebyl by to sice špatnej nápad, ale já už bych jí to nějak jaksi nedoporučovala, páč na to je už moc pozdě když tu jede ty jeby...xDDD...teď už jí nepomůže nic jinýho než si vyhledat toho nejlepšího psychiatra na světě (podstatné je aby uměl mluvit česky...xDDD) a jít se poradit k němu....xDD *15* *15* -
-
a nebo na ňu zavolat takový ty hezký dva pány v bilým s takovou velkou sítí a svěrací kazajkou...a ti by se o ni jistě hezky postarali... *15* *15* -
-
asi tak.. =) -
hmm...i to by bylo málo...tenhle tip postížení asi není vyléčitelnej...:D ikdyž když si to tak přeberu tak žádnej není...:D
-
-
-
-
-
kdo ti to má verit -
To si může vymyslet každej :D:D A američani když si jenom tak píšou jsou zvklí na zkratky :D místou you píšou U a podobně :D vzdej to :* -
-
to máš pravdu -
-
miley-destiny ty taky nejsi moc normální..znám taky ty tvoje kecy který všude na diskuse roznášíš...je to taky docela ujetý..tak se sklidni.. *15* *8*
-
-
přesně tak...sorry holka ale seš fakt trapná a už nám tu nepiš..ty tvoje kecy sou fakt unavný a trapný..měla by ses za sebe stydět.. !
-
-
jasně už vidim jak si Miley povídá s fanouškem přes webku a na fact ti odpověděla yeah, tohle nechápu a když si to přeložíš tak jde vidět že to je s překladače
-