Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MIley akorát jsem se dívala na fotky když ses mně líbila a když si byla ještě hannah montana a nemohla jsem to pochopit jak ses změnila!!! proč??
    musím ti říct už tě přímo nemusim!
    podívej tese jak se změnila! odkaz:http://blog.muchmusic.com/wp-content/uploads/2013/09/miley-cyrus-2011-grammy-awards-02132011-05-430x557.jpg před 2011:)
    ted:http://live.drjays.com/wp-content/uploads/2013/09/Miley-Cyrus-2013-MTV-VMA-16.jpg 2013:( *13*
    budeš tahle na vždy?
  • luida

Bez Make-upu!!!!!!

Nelekněte se!!! Miley Cyrus bez make-upu!!! http://www.odhaleno.cz/hollywood/24 80-celebrity-bez-makeupu-boze-z-nic h-jde-strach.htm Vidět ji v noci, utíkám na poldy, že je na ulici strašidlo!!!!Ale Angelina Jolie je taky bomba!!!
    • luluvamp

Re: Bez Make-upu!!!!!!

mě ta adresa nejde zobrazit *9*
      • luida

Re: Re: Bez Make-upu!!!!!!

Vymaž si v tom odkazu mezery! Ale všechny hvězdy bez make-upu jso nic!!
    • rockstar

Re: Bez Make-upu!!!!!!

Miley zas nevypadá tak hrozně jenom tam dali trapně vyfocenou fotku...teďňechci bejt hnusná ale Avril vypadá fakt hrozně... *9* *9*
      • luida

Re: Re: Bez Make-upu!!!!!!

Mě přijde jak příšera, má mastnou pleť a vždycky je tak pěkně nalíčená!
  • lucine.cz.ka.ulitz

MILEY PŘIJEDE NA 100% DO PRAHY!!

ahojky..miley cyrus přijede v květnu do prahy předvést všechny svoje hity i méně známe songy..je to potvrzené a už je to 100%ní..lístky se začnou prodávat už v březnu...koukněte sem http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/1 002/senzace-hannah-montana-predvede -svoje-kousky-cesku můžete jim psát na mail jakýkoliv dotaz..znají se s miley přes mail a ona sama to potvrdila!!!není to úžasnýýýýýýý *14* *14* *14*
    • Re: MILEY PŘIJEDE NA 100% DO PRAHY!!

A tase o tom na stránkách O2 Areny nic není!!!!! To je divný!!! A takový maily známe!!
      • elis66

Re: Re: MILEY PŘIJEDE NA 100% DO PRAHY!!

já jsem to říkala taky...ale ... nevím no..bylo by fajn, kdyby tu byla..ale když to není 100%....
    • alusqa99

Re: MILEY PŘIJEDE NA 100% DO PRAHY!!

Vááááážně no to je superr teda jestli to je Pravda :-) Jestli jo tak už se moooooooooooooooooooc těšííííííííím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • lucine.cz.ka.ulitz

Re: Re: MILEY PŘIJEDE NA 100% DO PRAHY!!

jj koukni na tu adresu:
        http://mileycyrus-v-praze. blog.cz/1 002/senzace-hannah-montana-predvede -svoje-kousky-cesku tam najdes vsehny informace
  • miley11cyrus

hmmmmm

jackson je minulost miley je budoucnost!!!!a miley je hezčí
    • Re: hmmmmm

1) nenavidim disco hip hop dnb tekky a podobne sracky ...
      2) nesnasim decka ktere nemaji ani 15 a nadavaji za kazdou blbost co se jich hned dotkne
      Nejsem priznivcem ani Michaela Jacksona ... ale byl legenda kterou uznaval kazdy ... tim nemyslim kazdy clovek .. ale od deti po dospele .... ta vase Miley nebo jak se jmenuje je znama jen mezi vama a za chvili to stejne vysumi takze zadnou budoucnost necekejte ... kolik uz takovych hvezd bylo ..
      • Re: Re: hmmmmm

Přesně tak :)
  • Nové vidoe

Četla jsem, že prý Miley má teď o víkendu natáčet nový videoklip. Je to prý od režiséra který dělal Can't be tamed.A v Evropě to má být dřív než v USA. suuuuuupeeeeer už se těšim
    • janicka-smiley

Re: Nové vidoe

jj, na písničku who owns my heart *3* už se moc těšim *4*
      • Re: Re: Nové vidoe

Já taky, urtřitě bude bezva.
  • baluska1

Tak dost

Proč se neustále hádáte. Už přestaňte mi fans MJ milujeme jeho, pro nás je on nejlepší a nejkrásnější atd. A pro ně je zase nejkásnější a nejlepší atd MC. Tak už se nehádejte. Prostě MJ je byl a bude legenda. Dokázal toho hodně, také si toho hodně vytrpěl. MC je taky skvělá, ale pro vás. Každý milujeme, zkrátka někoho jiného, každý máme svůj styl. Každý sme jiný. Tak už se přestaňte hádat. Sice je to kvůli jedný holce tohle celý, ale tu řešit nemusíme. TAk už KONCEC s těma hádkama. Díky.
    • piskot256

Re: Tak dost

Musím stebou souhlasit na 100%!!Ty máš pravdu....jako lidi každý má rád někoho jinýho.....Tak už stím přestaňte připadá mi to dost trapné!!Vy máte rádi MJ prtže byl fakt dobrej,a my máme rádi MC!!Tak už se stím smiřte....
      • baluska1

Re: Re: Tak dost

Už je to trapný. Stejně člověk dokola čte jen: Ale MC je nejl a MJ ne.(to píšou fans MC)
        A Fansk MJ píšou tohle: Nene MJ je nej ona je k****(to k****dávám za příhlad jo neurážím jí a ani nenadávam)
        Jo takže tohle tu člověk čte pořád dokola.
        Fakt proč takhle kazit jak tuhle dizkuzi tak dizkuzi MJ.
        Takže, já už se nechi háda, a chi se rozejít v míru, tak doufám že se vám t tý kebuli rozsvítí a přestanete se hádat.
        • nicky0012

Re: Re: Re: Tak dost

jo to taky doufám..
      • nicky0012

Re: Re: Tak dost

jj souhlasím já už tohle navrhla dáno ae vy ste to porušily!
  • The Last Song

Teď jsem četla na oceanup.com že The Last Song má nový datum místo 31.3. to bude 25.3. pořád to mění už se moc těšim
    • jessw

Re: The Last Song

A proč na moviezone.cz a na československy filmový databazy to ma napsanou premieru 24.6. u nas???..a v americe tam je že to maj 31.3.??...divny... *7* *7* *7*
      • Re: Re: The Last Song

Já nevim ale tam to je napsaný jsou tam teda aztim byli pravdivý informace nevim kdy to bude u nás ale v Americe 25.3. nebo 31.3. to už je jedno
        • Re: Re: Re: The Last Song

Dnes jsem poprví viděla na óčku že tam krála písnička When i look at you no nwm jestli jste jí tam viděli už někdy dřív ale já jsem jí tam viděa poprvé. A ten klip k ní je božííí na The Last song se moooooc těším. Kdo si myslíte že bude Miley dabovat? Ta samá jako v seriálu a a nebo to bude s titulkama? Ještě ani není trailer je jen německy,myslím italsky a samozdřejmě anglicky
          • Re: Re: Re: Re: The Last Song

mNo kdyby to nenadabovala ta dabérka kterpu Miley dabuje,a nadaboval by to někdo jinej tak by to bylo asi děsný,ale ani by mi nevadilo kdyby to bylo s titulkama
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: The Last Song

Doufám, že to bude s titulkama, jinak na to asi nejdu.. Nesnáším dabing.
            • Re: Re: Re: Re: Re: The Last Song

Já mam jenom hannu Montanu the movie s titulkama protože je to lepší když tam jsou ty jejich hlasy a vždycky než dává nová Hannah Montana tak se na ní kouknu na internetu v angličtině je to fakt lepší ale The Last Song bych asi chtěla s dabingem
          • Re: Re: Re: Re: The Last Song

J8 si myslim že Miley bude dabovat někdo jinej když to bude něco jinýho než Hannah montana ale nevim třeba jo.A ješte sem v televizi neviděla When i lokk at you tak nevim
  • Raspberry
    Najednou se nám tu objevilo nějak moooc anonymních haterů... *10* Nic bych za to nedala že za tím vším stojí jeden a ten samej člověk pod různejma přezdívkama. To vážně nemáte nic jiného na práci? Nebo je váš duševní obzor tak malý, že si přes samou závist a žárlivost na Miley (na její krásu, talent, hlas, úspěch....)nevidíte ani na špičku nosu??
    Kdy vám konečně dojde, že ať sem napíšete jakoukoli vaši negativní kritiku na Mils, tak nám ji neznechutíte? Budeme ji milovat pořád, ať se vám to líbí nebo ne! *2* *1* *14* *5*
    Jakékoliv další narážky a urážky budu považovat pouze za + pro Miley, protože je tak krásná a úžasná, že se v jejím stínu někteří cítí ohroženi, a tak se ji snaží shodit......upřímně - to se vám nikdy nepovede *1* *1* *2* *3* *14* *14* *14* *5*
    • nežárlim na její krásu, talent, hlas . . . . proč bych měla závidět něco, co ani nemá?? a já vám ji nechci znechutit, jen jsem se k ní vyjádřila, což snad můžu, ne????
      • armenakos1
        žárlíš..prostě nemužeš si dovolit to co ona...nikdy to mít nebudeš a proto tohle děláš.. *12*
        • jsem ráda že nejsem jako ona. kdybych byla jako ona, raději bych chodila kanálama. co vás to všechny napadlo najednou že je to závist, žárlivost apod.???? takže příspěvek v DISKUSI (který se vám nelíbí) je ze žárlivosti????? normalní lidi příspěvek v diskusi pochopí ať už je to negativní nebo pozitivní komentář........jen tady se každej komentář rozebere do puntíku a čárky a ještě se tu všichni zhádáte......tohle je normální????? ok, tohle nemá žádný východisko hádat se tady.....myslíte že tím něco změníte??? co kdybyste si šli radši hrát ven děti??? aspoň vám nebude vymývat mozky ten internet....teda pokus se tak už nestalo......
          • Tereza
            dendy: taky nechápu na co by TI, kteří se tu vyjádří spíš negativně by měli závidět nebo žárlit. Jak tak ale pozoruju tak tohle se na týhle diskuzi nosí docela dost dlouho. Tady se negativa nepříjímají, tady se rovnou naváží, uráží, závidí a žárlí na tuhle celebritku! *2* Jak snadný takhle kolem sebe kopat.
            • Tereza
              Moje slova dendy *3*
              A ted' hurá na mínusy! *2* *2* *2*
            • kdybych měla někomu závidět a nebo na někoho žárlit, tak aspoň na někoho, kdo si to zaslouží. a závist se žárlivostí patří mezi nejhorší vlastnosti člověka, které naštěstí nemám zapotřebí....
        • Tereza
          Jo jasně, žárlim to si vážně uhodl *3* Nemám na co žárlit a ani co závidět. Miluju svůj život! A ještě víc "miluju" takový celebrity, který hekaji kvůli každýmu pichnutí do prstíku! Na světě se děje tolik hnusů, denně přichází o životy xx nevinných dětí(zvířat) a svět se má zájímat o její pochnutí o mixér? *3*
          V životě to je úplně o jiných hodnotách než o závisti a žárlivost, ale na to taky přijdeš. *3*
          • Ejki
            Vidělas snad,jak ta rána byla velká nebo jsi dokonce Miley výslovně slyšela,že do světa rozhlásila její cestu na pohotovost?Miley je obklopena paparazzi,jak by teda hlásila,takovou prkotinu,že? *7*
            • armenakos1
              asi tak.. ;)
    • Ejki
      *3*
    • Tereza
      Komentář o ničem.
      • armenakos1
        Tereza: ty jsi o ničem ;)
        • Tereza
          Tomáši umíš diskutovat bez toho, aby si hned někoho urážel? Zkus to někdy. Po TVOJÍ osobě se taky nevozím!!!!!!
          • armenakos1
            já mám názor...ty máš názor :D :D jen usuzuju že jsi k ničemu ty :D :D to byla akorát "reakce" na tvuj koment...
        • Tereza
          OU snad to nebyl pokus o urážku? *3*
          • armenakos1
            ou to nebyl pokus...to byla holá čistá pravda! *7* *5*
  • Dobrá věc

Jak furt doufátě že Miley přijede do Prahy tak určitě ano no v procentech je CZ má nejvíce fanošků spíš to bude tím že češi umí poznad dobrou hudbu *3*
  • blbci

někdo napsal na jednu stránku že Miley chce být jako victoria b. no nejsou blbí ??
    • kacenka1jb

Re: blbci

nOO MySLím 6e AJI VííC xD
      *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit