-
Miley is BEST
Miley Cyrus je nejlepší.!!..Nevím co se vám na ní nelíbi.?..Má hezký hlas, hezky hraje, má smyl pro humor a spousta dalšího...Musíte se taky smířit s tím že Miley už není ta sladká Hannah Montana... Už je plnoletá je jí 18 a má už na všechno právo..!! A někteřý lide jí nemaj rádi jenom kuli tomu že skusila něco nového..?..tak to mi příjde pěkně trapný... Kdyby vaš nejlepší kamarád byl flákač stejně jako ty a pak se stal šprtem tak byste se sním taky nebavili.?..Já myslím že ne.. Tak už povhopte že co Miley dělá tak to dělala kůli jejích rodičů a taky že chtěla skusit něco jinýho..A taky nechápu proč Miley tady někdo uráží jen kůli tomu že je slavnější než ty vaše hvězdy..A nebo že je porád na titulce..Prostě Miley už Dospěla jako my ostatní..taky nás to čeká... Prostě klidně at je Miley Lesba (což není) ale tak měl bych jí rád i přes to.!!..Miley byla... je ... a bude muj vzor.!! *3* -
-
Re: Miley is BEST
napsala si to skvěle..naprosto s tebou souhlasím *4* -
-
Re: Re: Miley is BEST
oprava napsal *1* sorry myslela jsem si že jsi holka -
-
Re: Re: Re: Miley is BEST
jj..napsala dobře..:)..a je nezvyk kdyz neco takoveho pise kluk..:D..vetsinou je miley..pro kluky..hannah montana..:D
-
-
-
Re: Miley is BEST
no..oni by se s tim smířili, ale to by taky museli nejdřív uvěřit tomu, že Hannah byla jen role ;) ale oni tomu prostě uvěřit nedokážou...nedokážou uvěřit tomu, že Miley uzavřela smlouvu s Disney a teď si může dělat co chce, chovat se jak chce a oblíkat jak chce :)) -
-
Re: Re: Miley is BEST
přesně tak.. oni to nikdy nepochopí... *9* -
-
Re: Re: Re: Miley is BEST
souhlasím....ale to jim můžeme rvát do hlavy pořád a nepochopí to protože to nejsou praví Fans Miley *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley is BEST
přesně tak.. moje slova.. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley is BEST
*4*
-
-
-
-
-
-
nikdy sem jí neměla ráda. Jako Hannu Montanu nebo ted jako pubertální promintě jak to řeknu d ě v.ku ..Nebudu ji soudit a nechci se jí plést do života ale myslim že to na těch mtv music DOST přehnala ,hned jak sem to uviděla bylo mi na zvracení (myslím že sem nebyla jediná) jak se tam kroutila a vystrkovala zadek a prsa ,prostě d ě v.k a .....Ale jak sem řekla nebudu jí soudit ,ale doufám že s tohohle jednoduše vyroste .....Každý je nějaký,a já ji nehci soudit ....ALE SORRY LIDI JA SEM PISU JENOM SVUK NAZOR :)
-
Bolt
Zapálení fanoušci si určitě všimnou, že Miley má jednu z hlavních rolí ve filmu Bolt ... a i tam zpívá. Doporučuju!!!! *3* -
-
Re: Bolt
Jjj o tom sem slyšela a hodlám se na to juknout *1*
-
-
album
To albnum se vyjde 31.srpna -
Honem!
Ahoj možná už jste to tady četli a napsali tam, ale možná když nás bude hodně tak přeceten speciál o Miley udělaj. Ten kdo to nečet tak až teď čte. Největší fanoušci Miley Cyrus dejte si stránky časopisu Popcorn, zmáčkněte LOVE a tam napište že souhlasíte aby vyšel Popcorn speciál o Miley. Už spousta tam napslala že chtějí speciál o Tokio Hotel, ale Miley je lepší. Tak neváhejte a napište tam. *1* *1* -
-
Re: Honem!
víš co já ti odpovídat nebudu jedna uživatelka by se zbláznila kdybych napsala něco co se jí nelíbí.
-
-
Miley!! ♥
Hele lidi, vy, co tvrdíte že se miley změnila máte pravdu. A JE TO JEDINĚ DOBŘE!!! ♥ konečně to není ta malá sladká miley smiley neboli hannah montana. ukončila smlouvu s disney a konečně si dělá to co chce a zpívá to co chce :) díky can't be tamed, což je úžasný a úspěšný klip i song, získala Miley plno dalších fanoušků! vím, že pravým fanouškům se nová Miley líbí a přejí ji, aby zpívala a dělala to co chce a jak to cítí *3* *14* -
-
Re: Miley!! ♥
jj přesně já sem to tu už nekolikrát psala *3* *3* -
-
Re: Re: Miley!! ♥
ROZUMNEJ ČLOVĚK *3* -
-
Re: Re: Re: Miley!! ♥
přesně ...souhlasím se vším co jsi tam napsala *3* *14* *4* *3* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥
tky stebou naprosto souhlasím, už si může dělat co chce je v podstatě už dospělá, za chvíli bude mít vlastní barák s liamem a tam si taky bude moct dělat co chce.A písnička Can't be tamed je nejlepší -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥
Ahoj souhlasím s vámi. *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥
To je dobře, čím víc lidí tím líp *3* ty malý holky se prostě musí smířit s tím že miley nebude navždy až do stopadesáti jejich blýskavou Hannah Montanou *4* z Miley je prostě kus ženský *1* -
-
tady každý píše jak sa změnila a že tym šestiletým holkám to je líto že už to není mála holka hanny ale oni třeba ten klip ani neviděli na tu písničku can't be tamed *3* *3* -
hej ty slova jsou přímo z mých úst.... z miley je prostě kus ženský a tak to je... "malá miley" z hannah montany je prostě pryč...a ty malé holky to musí pochopit.. *4* *3* *3* *4* *14*
-
-
-
-
-
-
pro nicky0012
já sem si nezačla!!!!!!!!!!!mě akorát stvou tady ti lidi co říkají že je blbecek(což není) a tam ten idiot co ani neví kdo to je majkl jak to vypadá,protože napsal že je pedofil(což taky není) -
-
Re: pro nicky0012
hele kazdy ma svy fanousky nekdo nema rad jacksona nekdo ashley nekdo miley nekdo paris tak to je
-
-
víborně víborně!!! miley bude zase prví protože postupuje!! *14* *14* *14*
-
miley cyrus
ahojte já tomu nerozumim miley cyrus by už mělo být 23.11 17.tak proč to nezměněj? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: miley cyrus
nevíte kdy bude mít miley cyrus koncert a pojede i do prahy,už jsem na jednom byla a byla to bomba,tak bych si to ráda zopakovala -
-
Re: Re: miley cyrus
jedu na koncert do anglie kolem prostredka prosince,a nekdy na jare ma v ostrave
-
-
Re: miley cyrus
vzdyt je 15.11 *3*
-
-
best
Miley je best!!!!!!Je nejlepší a kdo si myslí že je kráva,tak je blbý.Miley je proste nejuzasnejsi.A co tam melo byt jak sme si to meli prekladat kvetinka.aysel??????? -
-
Re: best
No myslim ze napisala ze je to mrcha alebo take nieco
-