-
Tour
Nevíte jak dolouho bude Miley v Evropě? Teď by měla být v Madridu. Jo a jak ste se tu dohadovali, že 3.6 bude tady Miley mít koncert že :D xD *1* ! A nic že! Aspoň si příště nevymýšlejte! Zajímalo by mě kdo to datum vymyslel *15* ! Nikdy to nebylo potvrzený! -
-
Re: Tour
ahoj lidi a hlavne Miley a hlavne nevim proc jsem pisete kdyz ji vubec nepisete nic jiniho jenom ty vase nazory a ja vam tedy neco povim miley je nejlepsi a nejhezci a ona se chova v poho nez vy a jeji srdc e je stejne jako to nase jeji hlas ji pripomina jeji matku cejti ze nani je kazdy hrdy a co tady melete vi *7* -
Re: Tour
Hlasujte v T-music chart předchvílí tam byla písnička Can´t Be Tamed. Aklle jen fanoušci!
-
-
koncert
je pravda ze teda bude mit tady koncert? -
No TWL:... 9083 se líbí, 7135 se nelíbí
-
já jsem jí měla taky ráda. třeba když hrála v hanne montaně tak byla ještě normální. a ted se chová jako pomatená. když jsem se přihlásila do tohoto fanklubu tak jsem myslela že budu jediná která si to myslí. protože někomu se její chování líbí *8* což nechápu. ale jak to vypadá tak nejsem sama *3*
-
-
Když si jí měla ráda a přestala nejsi prava Smilerka a pomatená? To si ty!
-
-
mleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeYY
*15* čauuuuuuu4Auuuu *3* -
Děkuju:D
nechte je bejt debilove sou oni porad pisou a nadavaj o tom jak je miley blba a ze nejlepsi je avril..ale vlastne diky jim je a jeste dlouho bude miley top osobnost takze jim muzu vlastne podekovat... *3* *4* *5* -
-
Re: Děkuju:D
tahni *13* *9* *5* -
-
Re: Re: Děkuju:D
tahni si sama ty kravo *5* *16* *13*
-
-
Re: Děkuju:D
kde jste to zas tohle sebrali že jí zvyšujem návštěvnost?právě že nezvyšujem -
-
Re: Re: Děkuju:D
Každou návštěvou na jejím profilu zvýšíte návštěvnost o 1! A když sem dete 30× za den
tak nám i docela pomůžete! Nakonec by jsme vám za to i poděkovat mohli *3* Jen pro fanoušky- už jim nenadávejte.. protože oni na to přesně čekají! Budte rozumní a nekomentujte jejich příspěvky.. Možná jen komentářem typu "Děkujeme vám za nevštívení Miley účtu" *5* -
-
Re: Re: Re: Děkuju:D
já nechodim na miley 30x denně ale 1x -
-
Re: Re: Re: Re: Děkuju:D
To vidím *1* No nic no ale i tak nám za měsíc naskáče 30 navstevnosti a to jen za tebe! Jsi hodný že to děláš! *3*
-
-
-
-
-
krásná
miley je nejlepší a nenadávajte trapáci!!!!!!! *16* -
-
Re: krásná
jo presne *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: krásná
aby ste se neposrali:D
-
-
-
Daniel
Miley Cyrus řekla v jednom rozhovoru že jí zaujmula hudba od zpěváka Daniel Hnátnický...Vyděla Video na MySpace jak zpíva a fakt jí to zaujalo! *3* -
-
Re: Daniel
a to je jako kdo? Podle toho příjmení není to čech? Tak nám pošli odkaz na ten rozhovor! -
Re: Daniel
promiň mi, ale kdo je ten Daniel. -
-
Re: Re: Daniel
Noo..Daniel je zpěvák..je to čech ale zpíva anglicky....a na My Space zpíval song od Miley a miley to videla.....tak to rěkla v rozhovoru...že je to jako MileyBoy... *4* ...ale přej fakt pěkne zpíva.. *3* *3* -
Re: Re: Daniel
MÁM INFO:MILEY CHCE BÝT JAKO MEGAN -
-
Re: Re: Re: Daniel
COOOOO???????? *9*
-
-
-
-
Miley cyrus fakt jako pohoršila ses a nic ve zlem ale tedka se chveš jako *12* já sem tě měla fakt ráda ale tedka se choveš jako malé nadržené mimino!! a ktomu ještě musím říct že už tě fakt nemusím.jak si měla asi 18 let tak ses chovala normalně co se to stebou stalo *9* ale jako to není možné začni se už chvat normalně jako přadtím :) budeme radí :)
-
hele
a co je na miley lepšího no??než na majkovi??majkl je neeeeeeeeeej a je to KING OF POP!!!to si uvědom jo?!já vím že su třeba ještě mladší než miley ale ona je prostě nula nula nula nafintěná nula!!!a majkl??třeba moonwalk,zpěěv(on narozdíl od ní umíííííííííí krááááásně zpívat a nikdo ho nikdy nenahradí ani ne ta vaše stupidní miley),herectví,je hoodně hodnej,charakterní,pomáhá lidem a narozdíl vod ní není namyslenej!!!!on je prostě neeeeej a tohle byli jen príklady takže i mnoho dalšího je na nem neeeeeeeeeeeeeej!!!!!!! *16* *15* *16* -
-
Re: hele
mno má hezčí zpěěěv supe popové písničky,tancuje pěkně třeba při videoklipu party in usa a mnoho dalšíííhooo a třeba se s ní prodávají TUNY věcííí a je s ní až i 3 časáky a o ní.....mmá 2 identiti hannah montana ma film kterej už frčel v kine michael je až ted takže zááááse byla dříív mno a pak má super seriál......................TAK TAKY TOHO ÚMÍ!!!!!!A NENÍ MRTVÁ A OŠKLIWÁ! -
-
Re: Re: hele
jo asi tak nejak hannah54miley59 nehcte fans MJ napokoji miley je zase PRINCESS OF POP jo tak toho nech miley je hezká,talentovaná,má 2 CD,1fil seriál který má 3 série,umí tancoat(mno ae něříkjám že mj ne ae to je jendo miley je i v tancování lepší),zpívat,jje přátelská a kamarádská...postě nej psal sis někdys MJ ne!takže nevíš jake doopravdy je svý díkte málem vyhoitl z okna...já sxi s miley píšu a vim jaká je to super holka ...a není vubec namyšlená tak toho nech miley je jdnička a stejně tak to vidíš i na žebříčkuZOP10 michael byl 1 jen prot že umřel ae už není nemá se jak zviditelnit už oněm ikdo ani nemukne ae o miley ano páč ona je mladá,živá a talentovaná...
-
-