-
miley
jestli chcete icq na emily osment tak napište miley ona vám ho dá mě ho taky dala *4* *4* -
Ahojky
Mám tě moooc ráda a ráda poslouchám tvoje písničky *14* *14* *4* -
-
Re: Ahojky
TAK SNAD SI TO MILEY PŘEČTE. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Ahojky
já míslím že je to zpráva pro nás je tu napsáno že sní můžete mluvit ale co bu dělala kort když jsou tu český stránky.
-
-
Re: Ahojky
????????????? *15* *15*
-
-
nejky
Miley je nejlepší *14* *14* -
-
nejky
jj souhlasím s váma Miley je super *14* *14* -
-
Re: nejky
Jo,jo to teda je ... ;) *14* -
-
Re: Re: nejky
Neni
-
-
-
-
cr
miley v čr nebude to je blbost!! *9* ale je to škoda -
-
Re: cr
Bude v česku. -
Re: cr
já bych na Miley šla moc ráda!!!kdo viděla hannu montanu ve filmu?já na ni jdu dneska v sedm večer do kina s kámoškou!!!
Moc moc se těším *14* -
-
Re: Re: cr
už sem byla na filmu bylo to úžžžžžžžžžžžžžasný *1* *1* -
-
Re: Re: Re: cr
jj játaky je fakt nej lepší film fakt bezvadnej!!
-
-
-
-
starý fotky!!
bože můj kdo zas dává do fotogalerie ty starý fotky miley.. na těch fotkách jí je tak 15 max.... dávejte nějaký nový OMG *8* *15* -
-
Re: starý fotky!!
přesně, teďka jsem tam hodila dvě novější fotky, tak snad se tam objeví... -
-
Re: Re: starý fotky!!
super, jsou tam *3*
-
-
Re: starý fotky!!
*15* to teda souhlas
-
-
:-DDD
Zase nějaká pipina pro malí haranty, po který za rok neštěkne ani pes.....já jenom nechápu co na ní vidíte...taková nafoukaná nána.... -
-
Re: :-DDD
moje řeč=) -
-
Re: Re: :-DDD
drž klapačku
-
-
asi tak:D:D -
tak to ste si podobny... *3* *3* -
jjjjjjjjjjj *15* -
-
Re: Re: :-DDD
nehádejte se stejně věčina lidí mají radi miley *1* *1*
-
-
-
Mám Miley ráda, ale ten její novej styl mi k ní prostě nesedne. Nejde jen o vlasy ,ale o to ,že je jiná celá . Třeba si myslela ,že když bude vypadat jak drsná rockerka , budou jí lidi víc brát . No já vím ,je to možná blbost nebo tak ,jenže to není Miley . Například písně si nechává upravovat .PROČ JAKO . Vždyt má tak krásný hlas . *8* *9* *13* *4* *3*
-
-
Naprosto s tebou souhlasím. Taky se mi zdá že si myslí že je trapnější než bieber ale ty vlasy jsou otřesné jsem a byla jsem její fanynka ale tohle je trochu mooc.. :(
-
-
hahaha
no a u nás jí mají všichni rádi nejlepší je............je nejlepší *14* -
-
Re: hahaha
jj přesně u nás ji miluje celá třída kromě davida ten má rád MJ!
-
-
WOW
Miley cyrus je super rada ji posloucham ta vali je sice trochu crazy ale to se mi nai nej libi *3* *3* *3* *15* *15* -
.
co bylo posláno za miley11cyrus jako mě!! to bylo miley se mi moc nelíbí..je blbá...to jsem já nepsala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!to se za mě někdo vydává ale nemá tam obrázek takže to já nejsem!!!!!! *16*