-
Nič
Raz som tu čital že si si tu niekto s nou dopisuje na tranka www.myspace.com, ked je to pravda tak nech tu napiše ako -
Ahojky
No já mám ráda obě dvě ale víc Miley a mocinky jí sluší ty nový vlasy. *4* -
Najlepšjááá
majlííí je najlepšjááá .. nech si hovorííí každýý čo chce je naj !! *14* -
blog
koukněte na můj blog missmartinqa.blog.cz hlasujte ve fotce měsíce děkujíí :D -
-
Re: blog
ten obrazek je divnej....tamten byl hezci co tam mela na profilu *9* *9* *9* *9*
-
-
pridejte
zacnete do haje hlasovat na tyto strance, bulhari a polaci maj mega naskok a ma je musime dohonit
http://tweeter.faxo.com/To p_Miley_Cyrus_Country/2010/01 -
-
Re: pridejte
Už nás dohánijou Nizozemci, Brazilie co byla minule na 1. místě..... atd
Hlasujte ať nejsme zase 40 teď jsme momentálně 3 tak ať nás nikdo nepředhoní!!
Hlasujte prosííííííííím!!!!!!
http ://tweeter.faxo.com/Top_Miley_Cyrus _Country/2010/01
-
-
Pííííííííííp
Je to špatná retardovaná hlúpa krava, ktorá si privyrába na svojom otasnom ksichte ( keď som minule videl (la) koberec s motývom Hanna Montana, skoro ma vystrelo)
Je to taká trápna princeznička, pre deti a zaostalých tíneďzerov!!!!!
Takže:
Hanna Montana JE LESBÁÁÁ
samo ak Miley Cyrus
alebo Citrus?? *7* *1* *1* *1* *5* *15* *1* -
-
Re: Pííííííííííp
NECHÁMU VÁS CO JÍ NADÁVÁTE ALE FAKT JE UPNĚ NORMÁLNÍ...! A JAK MÁME VĚDĚT ŽE TY NEMÁŠ DRŽKU JAKO KONSKÝ LEJNO? NO A CO, MÁ TALENT A TO TY ASI O SOBĚ ŘÍCT NEMUŽEŠ KDYŽ TAKHLE NADÁVÁŠ SI UBOHÁ?? AIS JO -
-
Re: Re: Pííííííííííp
Ale prosim tě.Tim chceš říct že každýmu komu se nezamlouvá Hannah Montana a řekne že je to pro malý děti tak je ubohej?To je spíš trošku uhozený ne??
vy samy z toho jednou taky snad vyrostete a názory na to změníte. -
-
Re: Re: Re: Pííííííííííp
Kdo říká že se mi LÍBÍ Hannah Montana!!??? -
-
Re: Re: Re: Re: Pííííííííííp
Víšš.. máš to v přezdívce.. -
Re: Re: Re: Re: Pííííííííííp
Nikdo.To bylo myšleno všeobecně,tak bud v klidu.
-
-
-
-
-
Věk Miley
hele lidi kolik je teď Miley roků? :D 17 nebo 18? mě se to nechce počítat podle datumu :D -
-
Re: Věk Miley
17 *5*
-
-
Môj názor
Hannah Montana - príbeh, ktorý nikdy nekončí
Nikdy neviem, čo mám hovoriť alebo teda písať o hanne montane. Seriál je veľmi dobrý - poučný, zábavný ale Miley tam robí zo seba trošku namyslené dievča. Jediné čo sa mi na HM nepáči sú pesničky, ktoré všetky znejú úplne rovnako. Všetci dookola rozprávajú ako im ide HM na nervy, že je všade-no mne to nevadí, keď sa stala známou po celom svete tak nech je to aj vidieť. Mnohí sme si mysleli, že Hannah Montana epizódy sa budú natáčať až do Miley-nej smrti ale nie nakoniec sa dotočí 4.séria a neprajníci budú mať možno konečne kľud. Som veľmi zvedavá ako bude život najbohatšej tínedžerky pokračovať.
Miley Cyrus - herečka veľmi dobrá svoje kvality ukazuje nielen v seriáli HM ale aj vo filme HM, ktorý ma veľmi prekvapil, že bol tak trochu odlišný od obyčajnej seriálovej HM. Spev - myslím, že Miley robí dobre, že končí s HM a ide vlastnou cestou. Jej hlas nie je síce najlepší ale je dobrý. CD Breakout - sa stalo veľmi úspešným a zišli z neho veľké hity ako 7 things, fly on the wall a ďalšie.
Cd The time of our lives- bola síce len taká rýchlovka ale hit Party in the USA si zamiloval každý. Ďalej aj hit When i look at you- k filmu Last Song, ktorý k nám do kín neprišiel ale videla som ho v angličtine a myslím, že v budúcnosti ak sa bude Miley snažiť by z nej mohla byť lepšia herečka ako speváčka. A najnovšie cd Cant be tamed s rovnakým a najviac kritizovaným hitom - všetci hovoria ako sa Miley zmenila, že sa z nej stáva ľahká deva a podobné veci. Ja si myslím, že sa veľmi nezmenila dospieva a stáva sa z nej riadna žena, ktorá má čo ukázať bude mať 18 chce ukázať čo v nej v skutočnosti je a nie len byť stále ako Hannah Montana to sladké 13-ročné dievčatko z prvej série. Preto Miley maximálne podporujem v tom čo robí-nikdy ma nesklamala s ničím čo urobila. Všetko zlé z nej robia iba debilní novinári a je skvelé, že Miley robí to, čo chce a ako chce.
MILEY DO TOHO!!! a nie je ďalšia Britney Spears.
*7* -
-
Re: Môj názor
tak to je nádherný :) vyjádřila jsi to fakt krásně a přesně *4* *14*
-
-
Happy Birthday
Happy Birthday Miley Doufám že dnes budes na skypu -
您好,我是来自中国,我想说的东西:麦莉是伟大的,非常漂亮的女孩,你是猫,