-
armenakos 1 opravdu nevymýšlím
-
Miley je dobrá spěvačka jeno kdyby ve videoklipech a nebo na koncertech neukazovala pi.... zadek atd..
to je fakt humus ale zase je pravda že vyrostla a může si dělat co chce -
Mrs.Strawberry
Miley je nejlepší...jakho uznejte:Zpívá fantasticQy,na to že jí je 16 vydělala docela welkou sumu,s jejíma 16ti milionama dolarů....A chodila s tim neeej boyem-Nickem Jonasem-JB 4ever *1* *1* -
Je super!
mno tak Hannah Montana je uplně nářez boží seriál a Miley taky!moje kámoška má králíčka Miley kterého pojmenovala po Miley Cyrus a já se jí vůbec nedivím protože já mám zase křečka Lily! *4* -
sledujte
www.jangczpjeng.blog.cz a hlasujte *3* -
:-)
řeknu vám jedno miley není popová princezna!ale sorry jestli sem vás urazila! *3* -
-
Re: :-)
no není přímo pop princess ona nezpívá jen pop zpívá rock/pop tak je to spíš rock/pop princess -
seš blbá
to teda je ty blbko *16* kdo ji máte rád pište na Danuskaschneiderova@seznam.cz *14*
-
-
........
Jen se chci zeptat co ta vaše Miley vůbec dokázala,že hu tak obdivujete?No já hu teda nesnáším,ale je to můj názor tak mi odpovězte na otázku! *13* -
-
Re: ........
*1* -
Re: ........
je nejlepši vi to každy *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: ........
Nene.Majkí je nejlepší!!!!!!!!!!!
Michael Jackson! *8* *8* -
-
Re: Re: Re: ........
ty sem lezeš???!!! *8*
-
-
-
-
pro baluska1
*1* *1* *1* *15* *15* *15* -
OMG
Hele lidi že tu Miley vůbec řešíte je jí 16 a hraje si tak na 20 jako by za sebou měla dlouhý život ..grr a navíc ona je pro škvrňata a to tu všichni ste *8* Takže se tu dědičky bavte a jinak Miley nemá na Pixie ani za nic !! -
-
Re: OMG
mno a ty si nějakej úchylnn ??? Mileynka si na nic nehraje a je božíííí a dítě si možno tk ty když nepochopíš jak je Miley úžasná !!!!! ,......!!!! OMG si fakt divnej *16*
-
-
Miley
Tahle písnička od Miley Cyrus feat Iyaz je úplně úžasná....nevim jestli jste ji už slyšeli, ale já jsem jí objevila teprve nedávno a je vážně úžasná...tady je odkaz...http://www.youtube.com/watc h?v=5SALUvsFGGU&p=AC0ACA53F5D90050& playnext=1&index=1 *3* *14* -
-
Re: Miley
jo ta je opravdu hezka *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Miley
ikdyž je to spíš jako hannah... ale jo jen suprová... už jsem jí slyšel...už dávno.. když sem se díval na díl hannah montana forever na ten díl kde byl yiaz... v čr to ještě není ten díl ale já už se na to čučím anglicky... mno nic..písnička je suprová... -
-
Re: Re: Miley
ale jestli sis náhodou nevšimla...tak ta písnička je hlasově hrozně vysoká.. mno jo to jsou ty music videa na youtube.... normálně je ta písnička hlasově a zvukově lepší.... aj miley jako hannah zní upe jinak v originále... si to stáhněte jako mp3 a uvidíte ten rozdíl... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Miley
jojo....právě, že taky koukám dopředu na youtube na díly Hannah Montana forever...ta písnička je úplně suprová a to je jedno...Miley zní líp než Hannah..xD -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
jááj tys to blbě pochopila...já to nemyslím tak že miley zní líp než hannah...ale že to zní líp v originále než na youtube....jo a navíc já se díly HM forever dopředu nedívám na youtube...youtube je na ****! já si to stahuju s ulozto.cz *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
souhlas *4* -
ne dobrý v pohodě.. *3* *4* ...
jo jasný...prostě ulozto.cz 4EVER! :D *4* *3* -
ok ok já taky radši miley než hannah... *4* tak promin *4* ulozto.cz FOREVER -
to nebylo z toho, že bych tě blbě pochopila... *4* ale z toho že se mi prostě prostě líbí název Miley Cyrus víc nž Hannah Montana....xD....tak jasně že youtube je na ****, ale anglinu potřebuju stejně...xD jinak taky stahuju normoš přes ulozto.cz....:)
-
-
-
-
-