-
Jen další přiblbla americka fiflena s frnakem nahoru v řadě s tunou make-upu. Už ji k dokonalosti Chybí jen ta plastika jejího obličeje, uměle poprsí a pojistka toho všeho. -
-
Speváčka je si myslím dobrá
-
-
armenakos 1 opravdu nevymýšlím
-
Miley je dobrá spěvačka jeno kdyby ve videoklipech a nebo na koncertech neukazovala pi.... zadek atd..
to je fakt humus ale zase je pravda že vyrostla a může si dělat co chce -
Mrs.Strawberry
Miley je nejlepší...jakho uznejte:Zpívá fantasticQy,na to že jí je 16 vydělala docela welkou sumu,s jejíma 16ti milionama dolarů....A chodila s tim neeej boyem-Nickem Jonasem-JB 4ever *1* *1* -
Je super!
mno tak Hannah Montana je uplně nářez boží seriál a Miley taky!moje kámoška má králíčka Miley kterého pojmenovala po Miley Cyrus a já se jí vůbec nedivím protože já mám zase křečka Lily! *4* -
sledujte
www.jangczpjeng.blog.cz a hlasujte *3* -
:-)
řeknu vám jedno miley není popová princezna!ale sorry jestli sem vás urazila! *3* -
-
Re: :-)
no není přímo pop princess ona nezpívá jen pop zpívá rock/pop tak je to spíš rock/pop princess -
seš blbá
to teda je ty blbko *16* kdo ji máte rád pište na Danuskaschneiderova@seznam.cz *14*
-
-
........
Jen se chci zeptat co ta vaše Miley vůbec dokázala,že hu tak obdivujete?No já hu teda nesnáším,ale je to můj názor tak mi odpovězte na otázku! *13* -
-
Re: ........
*1* -
Re: ........
je nejlepši vi to každy *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: ........
Nene.Majkí je nejlepší!!!!!!!!!!!
Michael Jackson! *8* *8* -
-
Re: Re: Re: ........
ty sem lezeš???!!! *8*
-
-
-
-
pro baluska1
*1* *1* *1* *15* *15* *15* -
OMG
Hele lidi že tu Miley vůbec řešíte je jí 16 a hraje si tak na 20 jako by za sebou měla dlouhý život ..grr a navíc ona je pro škvrňata a to tu všichni ste *8* Takže se tu dědičky bavte a jinak Miley nemá na Pixie ani za nic !! -
-
Re: OMG
mno a ty si nějakej úchylnn ??? Mileynka si na nic nehraje a je božíííí a dítě si možno tk ty když nepochopíš jak je Miley úžasná !!!!! ,......!!!! OMG si fakt divnej *16*
-