-
Miley
Tahle písnička od Miley Cyrus feat Iyaz je úplně úžasná....nevim jestli jste ji už slyšeli, ale já jsem jí objevila teprve nedávno a je vážně úžasná...tady je odkaz...http://www.youtube.com/watc h?v=5SALUvsFGGU&p=AC0ACA53F5D90050& playnext=1&index=1 *3* *14* -
-
Re: Miley
jo ta je opravdu hezka *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Miley
ikdyž je to spíš jako hannah... ale jo jen suprová... už jsem jí slyšel...už dávno.. když sem se díval na díl hannah montana forever na ten díl kde byl yiaz... v čr to ještě není ten díl ale já už se na to čučím anglicky... mno nic..písnička je suprová... -
-
Re: Re: Miley
ale jestli sis náhodou nevšimla...tak ta písnička je hlasově hrozně vysoká.. mno jo to jsou ty music videa na youtube.... normálně je ta písnička hlasově a zvukově lepší.... aj miley jako hannah zní upe jinak v originále... si to stáhněte jako mp3 a uvidíte ten rozdíl... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Miley
jojo....právě, že taky koukám dopředu na youtube na díly Hannah Montana forever...ta písnička je úplně suprová a to je jedno...Miley zní líp než Hannah..xD -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
jááj tys to blbě pochopila...já to nemyslím tak že miley zní líp než hannah...ale že to zní líp v originále než na youtube....jo a navíc já se díly HM forever dopředu nedívám na youtube...youtube je na ****! já si to stahuju s ulozto.cz *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
souhlas *4* -
ne dobrý v pohodě.. *3* *4* ...
jo jasný...prostě ulozto.cz 4EVER! :D *4* *3* -
ok ok já taky radši miley než hannah... *4* tak promin *4* ulozto.cz FOREVER -
to nebylo z toho, že bych tě blbě pochopila... *4* ale z toho že se mi prostě prostě líbí název Miley Cyrus víc nž Hannah Montana....xD....tak jasně že youtube je na ****, ale anglinu potřebuju stejně...xD jinak taky stahuju normoš přes ulozto.cz....:)
-
-
-
-
-
-
narozky
Přeju ti jenom to nejlepší a hodně zdraví a lásky *3* Happy Birthday... -
ja souhlasim
-
přestante ji takhle ponižovat chtěla bych vidět jak by ste se chovali vy na jejím místě *3* jste jen závístivy, a všychní ví že vy všichní by ste byli radí na jejím místě *3*
-
Miley je dokonalá <3 Zbožňuju ji.
She just grew up... -
-
souhlasim *4*
-
Si skvělá mě se taky líbí
-
-
Smiley
Milča je vážně SUPER!ChUdáK že se sní rozešel Nick Jonas......Jako Nick je bestovní ale chudák Miley.Je to úpa super zpěvačka a hraje v super seriálu
:-) *1* -
-
Re: Smiley
mááš uplnu pravdu..... *4*
-
-
denda
dnešní díl hannah montany byl ten nejsuprovější.Byli tam i jonas brothers. nej. díl 10.1.2009 17:30 -
miley
Miley Cyrus je upa boží moe nej. zpěvačka....
Je superr v Hannah Montana a ve čtvrtek du na premiéru Hannah Montana:The Movie
mám jí strašně ráda kdybych jí viděla a mluvila s ní tak jí řeknu:Si ta nej si upa boží MTSSSMR (samo žhe v angličtině)
kdo má taky rád Miley Cyrus tak mi napište na nikyse.lvicek@seznam.cz a napište a já to pak zpočítám a dám na svůj blog kolik lidí ji má rádo dyžtak se juknete na můj blog: www.nicoolkaasobik.blog.cz *14* *14*
MVSSSMMR -
-
Re: miley
já tež jdu na premiéru *1* a kde bydlíš?? -
Re: miley
miley cyrus je blba krava pitoma -
-
Re: Re: miley
k.a.t.u.s.h.k.a:ty ješte vetší *1* -
to ti doslyy slova...to neumys rick neco new.. *9* *9* -
50 cement je dement -
-
Re: Re: Re: miley
drz hubu -
-
Re: Re: Re: Re: miley
50 cement je ta největší piča a největší trapnej zkurvysyn na světě - stejně jako kátuška *1* která si myslí jak je úžasná ale je to politování hodná ubožačka která by mě ani nestála zato abych si o ni típla cigaretu - tak se vrat do vyjebané píče kam patříš ty děvko!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* (nic prot miley)... *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley
a ty máš bejt snad nejlepší???!!!
-
-
Je to jenom můj názor! *15* a aspon se s tim neopakuju jako ty,napíšu to jednou -
50 Cent je cernej magor.. -
-
podle mě to jseš ty -
jj je to magor -
naprosto s tebou souhlasim..cernej,hnusnej,.. -
Souhlasím se zvondou! -
TO JO A ještě k tomu HNUSNEJ!!! *3* -
to máš teda pravdu
-
-
-
-
třeba pro tebe krávo -
-
Re: Re: Re: miley
komu rikas kravo!!!podivej se na sebe ty ciganska mrdko postrikana negrovskym kokotem *3* *13* -
-
Tvuj názor je trapnej a vnucuješ nám ho tu už pěkně dlouho! Tak si ho běž vnucovat ke svýmu debilnímu 50 centovi!! *13* -
-
drz hubu ty curaku
-
-
ty máš co říkat žejo???? *13* -
za 1.nauč se psát
za 2.je na tom trapný to že to pořát opakuješ
a za 3.sklapni už ty krávo pitomá *16* *16* *16* -
já nejsem cigánka víš a už je docela trapný jak tady furt píšeš že je blbá atd. -
-
co je na to trapnyho je to jenom muj nazor tak si naser
-
-
-
-
třeba pro tebe krávo -
souhlasim!!!!! *1* *4*
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re Re: h -
Bla bla bla...ty hle tvoje žvásty mě nezajímaji! *16* Když Majkí zemřel začali lest ty děcka k nám a strašně z toho radovat! *15* *16* To můžou jenom takový malý nevychovaný parchanti!Tak mě tu neříkej něco o uklidnění! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: h -
Ty bys z toho neměla být tak v psychu, potom píšeš bludy a ostatní to po Tobě musí číst. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: h -
nech si svoje rady a moudra!Nikdo se tě o to neprosil! *15* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: h -
Neprosil, ale Ty je potřebuješ jako sůl! *5*
-
-
-
-
blog
podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/