Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katka.lemurek

Happy Birthday

Miley I love you. You are my first love of my life and you'll always.Happy Birthday.♥♥Ilove you. You are simple divine.♥♥ *14*
  • vse nej
  • misha93

--nO taQ--

" Miley.. no její písničky se poslouchaj dobře a i v Hannah Montaně hraje dobře... zkrátka... F.A.J.N! xD " *3*
  • kamca12

SKVĚLÁ CELEBRITKA

Miley mám mocky ráda. Je to hodná holčina a nedělá ze sebe kdo ví cos. Ona si zaslouží být celebritááá. *3*
    • Re: ahoj

prosím vás prečo neukazuje obrázky
  • miss.mileynka

miley♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Miley je naše sluníčko♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a kdo miley bude pomlouvat tak to poviem miley čo mám na skype a už som ju videla takže kto bude pomlouvat Miley tak ja budem pomlouvat Avril alebo kohosi *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    Miley is the best forever *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • melody12

Re: miley♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ty nemas jeji skype :D to rikaj vsichni a nakonec nic :D
    • tersed

Re: miley♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

prosím jaký má mily skype
  • zanesskaaaa

Pro hannah54miley59

Ty si vážně myslíš, že ho milujeme jenom proto, že je to legenda.. někdo třeba ano, ale já ne.. a myslím, že většina lidí taky ne.. pro mě on není King of Pop.. ale jenom King, konec tečka.. prostě King.. miluju na něm, jeho laskavost, upřímnost, že se na ženy nekoukal jenom na nějakou sexuální oběť a vždy se k ním choval slušně, pomáhal dětem, dával na charity miliardy dollarů, jedno miminko, které nemělo šanci na přežití Michael zachránil, jenom stačilo věřit že se najde dárce jater.. to na něm zbožňuji.. ano také miluji jeho krásný melodický hlas, který u muže jen tak nenajdeš, jeho krásné sexy pozadí.. ale jeho duši a krásné srdce nejvíc.. He's hust a King full stop... Vím, že je tohle diskuze o Miley a že vás tohle nezajímá, ale chtěla jsi vědět, co je na něm lepšího.. a to jsem Ti napsala..
    • nicky0012

Re: Pro hannah54miley59

hele já te hápu jo michael je dobrej to jo a tohle co si všechno napsala je hezký a máš vlastně pravdu ae miley je pro nás taky všechno chápeš a mi ji máme rádi jako vy MJ mno a myslím že oni sjou na stejno já se nechi hádat jsou prostě oba dobří jasný....akorát miley je holka a MJ je chlap..já se nechi s váma hádat vim že vy budete mtí rádi MJ a my zase miley ae mužeme se dohodnout a říct že oni dva jsou prostě nejlepší vim že se mnou asi nesouhlasíte ae dejme pokoj jsou prostě super já mich.j.nemusím ae ani ho nesnášim...je porstě nejrmální a ted mi ho je trošku líto pokud to všechno co si tedka napsala on udělal je to fakt hezký

víš co M.J JE JEDNIČKA(PRO VÁS)
      M.C JE JEDNIČKA PRO NÁS
      mn o a je to prostě a jendoduše..
  • sweet.anne

Čau =)

Lidi nechcete někdo pokecat? Nudím se. *9*
    • princess.singer.star

Re: Čau =)

čusky já si teď s nikym nepíšu takže ..... JASNĚ *1*
  • brutus7

Miley a Liam

Ahoj co říkate na to ,že Miley chodí s Liamem ? já si myslím ,že jím to spolu moc sluší
    • miley17

Re: Miley a Liam

me se zda , ze sou upe dokonalej par...
      zeruuuu je!!! *14* *14*
    • Re: Miley a Liam

jj Miley to s ním mocinky sluší a jsem tky moc ráda že je šťastná :)!!! dyť si to zaslouží potom co jí udělal Justin debyl jeden "!!!!!! *14*
    • Re: Miley a Liam

jo,možná jim to spolu sluší,ale když on není celebrita,tak mu může jít jenom o prachy!miley je přece star!a nechci aby jí někdo jenom využíval *13*
    • sweet.anne

Jj, sluší jim to spolu moc a jsem ráda, že je Miley šťastná.
    • piskot256

Jo já jim to moc přeju ♥
      Oni jsou opravdu dokonalý pár ;-)
      Ještě to je tak romantické v Paříži no já ji teda závidím xD
      • piskot256

Re: Re: Miley a Liam

A věříte na to jak se psalo v časopise, že chce být Miley panna až do svatby? Jak vidím ty dva tak zamilované, tak tomu moc dlouho nedávám :-D .. ale hodně štěstí MILEY ;-)
  • Videa..:)

http://www.youtube.com/watch?v=DBpf 30mao5k&feature=related

Moc hezký ty jo mrkněte se.. *3*
  • MILEY VEDE!!!

MILEY VEDE,UŽ O 400 HLASŮ,ALE TO NEZNAMENÁ,ŽE MÁTE DŮVOD PŘESTAT HLASOVAT,TAKŽE HLASUJTE,HLASUJTE!!!
    • Re: MILEY VEDE!!!

nebojj každej den tam vlezu tak na hodinu a přidám miley tak 200 hlasů... :D :D *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit