-
Byla tak úžasná a tět? I její matka je hezčí než ona ale o kráse mi ješte ani tak nejde ale to chování? Chová se jako kdyby jí bylo 40! Je mi zní na *11* *11* *11* *3*
-
-
Teď*
-
-
miley je nula. bylo mi hned jasný, že jak skončí hannah montana, tak skončí i ona *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Mám pro tebe novinu: ONA NESKONČILA!!! *1* *1* *1*
-
-
Dobrý stěr :D
-
-
Zatím co ty jsi hvězda, co? *2* *2*
-
-
Ja ju komentovat nemusim ona je taky velky skaredy komentar
-
vite co ona takova není ona ma ty hnede vlasy a to je paruke fakt ja sem jezdila po celem svete a sla jsem k plazi a potkala jsem ji z hnedyma vlasama a my sme spolu mluvily a vim jak to uni vypada jako ja umim anglicky atd my si spolu pisem přes mobil a vim jake ma číslo telefoni a ona umi cesky protože jeji mamka ji to naučila ona my půjčila trika i boty proste ona je moje nej kamoska *3* *3*
-
-
co si vymišliš že jsi ji potkala větší nesmysl jsem nikdy neslišela jsi uboha proto že jsi mysliš že když napišeš takovou pi*ovinu tak si tě bude všimat víc lidí já mám miley moc rada ale tohle bych si nikdy nevymislela *3*
-
ty si dost ubohá
-
Ahoj, nevím proč si vymyslíš když to není pravda. To ti nikdo neuvěří :D
-
Tak to je fakt ubohé.Nejdřív se nauč psát.Potom lhát -_-
-
-
...
hej,ta slečna je fakt super...jako to její oblečení je úžasný a ty boty co má vždycky,ty jsou super...no a nohy,v těch krátkejch šatech jsou úžasný...ona je fakt skvělá *1* -
milie
nevite nekdo nejaky kontakt na milie/hanah montanu treba jen icq neco nevim *9* -
-
Re: milie
nez najedes na diskusi tak tam na ni kontaqkt mas...tesne nad tim
-
-
:-*
Miley je bestovni holka:) mam ju strasne moc rada. *14* -
maplestory
kdo ma pls ten icq na emili plsss piste sem txthxthx *1* -
CD
Ahoj, teďka jsem se dívala na americké ceny Mileyných CD a je to tak dvakrát až třikrát levnější než u nás. Například takový The Time of Our Lives stojí v přepočtu 120 Kč a já jsem ho koupila za 250. Děs.. *10* *1* -
-
Re: CD
Víš čím to je?Tak já dám takový příklad.Miley jedno CD nazpívala 25.ledna-A v americe se prodává třeba hned po jednom týdnu a stojí to taky 250,-.Ale než se to dopraví do ČR tak oni to v USA slevní tady to daj hned za 250,- a postupně to taky slevnují. -
-
Re: Re: CD
Tam je to ale (aspoň myslím) takhle levné už od začátku. *7*
-
-
-
miley
ja jse s miley znam,raz kdyz jsem byla na pul roku v angliji(ja totiz zpivam) tak jsem s ni zpivala a pro ty kto neveri tak je to i na youtube protoze to bylo nataceno ja se nechci chlubit jako,ale ...................... bylo to moc fajn -
-
Re: miley
Jo jasně a já se zase s Leonardem DiCapriem *15* bože lidi jděte s těmahle řečičkama už někam,už tolikrát to tady bylo,jste tu jenom pro smích! *15* *15* *15* -
joo,taky bych to chtěla vidět!! -
Jooo a pošleš mi dokaz? Nebo ho napiš sem chtěla bych to vidět xD............ *1* -
jééé ty se máš prosím napiš mi jak se to video jmenuje!
-