Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • addlevel

premiéra

prý zrušili i premiéru v německu i římě *9*
    • Re: premiéra

jj to je pravda je to na oficiálních stránkách Miley *9* A V pOLSKU TAKY MĚLA BYT ALE byla ZRUŠENÁ
  • muhi

Miley a její změna

Já si myslím.. No ani nevím co si myslím.. Nová Miley je opravdu NOVÁ.. Má teď pěkné písničky, ale občas se mi zasteskne po milé Miley a po jejích písniček které zpívala v Hannah době.. I ten seriál byl pěknej, a ona byla prostě.. Taková, pro mě sympatičtější.. Neříkám, že ted je špatná.. Ani nejsem malej fracek co miluje Hannu.. Ale musíme uznat, že kdyby nebylo malých fakanů, pro které je Hanna vším, i když původně to neměl bejt seriál pro malé fracky, tak by byla Miley ještě oblíbenější a pro plno lidí by nebyla trapná.. Proto se vám líbí ta změna.. Předtím byla Miley puberťačka, teengirl.. A teď je prostě už holt "dospělá", takže tu změnu i chápu..
    • Re: Miley a její změna

Cejtim to úplně stejně. A i když je mi to 'proti srsti' musím prostě uznat, že už nejsem její nejvěrnější fanoušek, o což sem se doposud snažila. Už jí prostě nemám ráda tak, jako dřív!
    • Re: Miley a její změna

Musím s tebou nesouhlasit v tom, že seriál Hannah Montana nebyl tvořen pro malé! Seriál byl točen se záměrem, aby zaujal jak teenagery, tak dětské publikum. Proto se seriál vysílá na Disney Channel, který je původně dětským kanálem. Vždyť i Walt Disney kreslil pohádky pro děti. Kvalitní milé pohádky. A někdy se mi zdá, že ty výtvory, jako Hannah Montana, WOWP, ...., pouze špiní jméno Disney díky hlavním představitelům. Už to není ta klasika *9*
      A co se týče Mileyiny proměny. MĚ se nelíbí, protože podle mého je to jen ubohá, laciná kopie Lady GaGy!
      • Re: Re: Miley a její změna

*8* Přesně tak Laciná *8* *8* *8*
      • Tereza

Re: Re: Miley a její změna

Naprosto s tebou souhlasim.je celkem ubohý kopírovat něčí styl a neumět si nanít vlastní(bejt sama sebou)..jinak už radši no coment:D
  • armenakos1

Miley a Liam : Konec!

je to oficiální Miley se rozešla s Liamem. E-news to potvrdili. Miley jim prý zavolala a řekla že s Liamem končí.
    Je to blbí že ted miley nikoho nemá ale mě se Liam vůbec nelíbil. mno ale každej má jinej názor.. zde je video:

http://www.youtube.com/watch?v= 6Q3Qcs62FYk

*8* *4*
    • armenakos1

Re: Miley a Liam : Konec!

vymažte si mezery.
      • Re: Re: Miley a Liam : Konec!

Cože Miley s nim už nechodíí?? twe to je škoda byli moc pěknej pár *9* *9*
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley a Liam : Konec!

jo už je to oficiální ...miley s liamem skončila.. myslím si že miley má na lepšího... mě se moc liam nelíbil..ale každej má jinej názor.. *3* *13* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Miley a Liam : Konec!

Mno mě docela i jo ale snad za chvíli bude mit někoho lepšího *9* *3*
  • narozky

no tak miley už je 18 tak ti přeju všechno nej nej nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Andrejka10
    *7* *7* *7*
  • Miley Cyrus je hrozná a Taylor Swift je nej to je jenom můj názor nic víc
  • hjghujgcd

jo miley je nejlepšíííííí ale ta avril je blbka 0000000000000000000000............. ..miley je nejlepšííííííííííííí
    • miley1cyrus

Re: hjghujgcd

to sice jo ale na avril taky nadavat nemusite
    • andrea3518

Re: hjghujgcd

Prosím můžu vás všechny požádat abyste přestali Avril urážet já také neurážím miley!! A když už ji urážite tak napište aspoň své jméno a né: hfgzhdf!!! *16*
  • miley11cyrus

u

Miley je nejnej zpěvačka na celém světě *14* *14* *14* *14*
    • heatcliff

....

Miley. zpívá jako žačka záladní školy, která vystupuje na školní besídce. A klidně mi tu nadávejte, ale mého názoru je mnohem více lidí, než si umíte představit. no prostě náctiletá pipina, která si hopsá okolo mikrofonu, myslí si, že je bůhvíjaká zpěvačka a hvězda...touto mou řečí se omlouvám všem 10- 12 letým pravidelným čtenářkám BRAVA GIRL,- kterých tu je většina, jo a nezapomeňte si koupit příští číslo, v listárně se dozvíte, jak sbalit kluka, a najdete tam plakát Zaca Efrona. *15* hahaha *15*
      • Re: ....

Iba sa ta chcem spytatco si dokazal v zivote ty???
      • Re: ....

co tady chceš??když se ti miley nelíbí tak sem nechod ne??a neboj tady svejma řečičkama nikoho nezblaíš *4*
    • heatcliff

.....

No vidím holky, že vy jste skutečně svým myšlením příliš mladé, a radši svá hodnocení neříkejte nahlas, myslím, že kdybyste to udělali na vřejnosti, mám obavy, že by vás vypískali, nebo byste odešli s rajčetem v obličeji! *15*
      • Re: .....

Přesně:D
  • missmartinqa

ona?--->bestovni

miluju ji upe mooc ona-->nejlepsi.. *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit