-
ghfhg
Má štěstí že nebude hrát v Pirátech z Karibiku 4 !!!!!!!! Ta by dostala jednu ránu a už by chípla *1* -
Miley:-*
MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MIL EY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY: -*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*M ILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILE Y:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*
MILEY :-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-* MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MIL EY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY: -*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*M ILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILE Y:-*MILEY:-*V proste nejlepsi na svete:-* *14* *14* *14* -
-
Re: Miley:-*
joooooooooooooo je beeeeeeeeeeeeest *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Miley:-*
Já se k wám přidám MILEY IS BEST IN WORLD!! *14*
-
-
Re: Miley:-*
jo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Pro 8.ball.8
tak když nejsi její fan tak odejdi.sooory ale tohle je pouze pro fandy miley cyrus! -
-
Re: Pro 8.ball.8
Vážně? A to jsi vyčetla kde? Že je to tu pouze pro "fans" Milého Citrusa?. *4* -
-
Re: Re: Pro 8.ball.8
urážej si někoho jínýho jóóóóó a miley nech na pokoji jasný -
-
Re: Re: Re: Pro 8.ball.8
Vždyť já ji nic nedělám! *4*
-
-
-
-
Go America
konečně už 2.prosince jedu do Ameriky už se těšim jo a nejeli jsme tam 2.listopadu protože nás tam ty hajzlové nepustili že je a byla prasečí chřipka ale prej do se to má sklidnit a tam už nemá bejt už se moc těšim prej hned den jak prijedu k dedovi do ameriky tak pujdeme na nejakou akci a poprvy uvidim červenej koberec a možná tam poznam nejakou hvezdu ale jo doufam ze tam prijdou nejaky slavny nejvic se tesim do drive parku je to husty kdyžtak je to budova kde jsou všude simpsonovi dokonce tam byli i živí simpsonovi když sem tam byla naposled a dali se tam kupovat paruky bohužel jenom tý jak má ty modrý vlasy je tam fakt dlouhá uplně dlouhá horská dráha a ta je super a pak je tam ještě jedna a s objíždíš kolem nečí hlavy a je to tam strašidelný a hlavně rychlí jak kráva ale maj tam i fakt super obchody jenom se simpsonama a dokonce sem zjistila že tam maj novou atrakci a tayk že Miley tam taky byla a moooc se jí tam líbilo fakt už sem moc těšim a dokonce si přivezu miles to go už se hrozně těšim na všechno a hlavně na dědu je moc hodnej že mě k sobě do Ameriky zase na 14 dní vezme ale letenku mi nezaplatí tu mi musí platit mamka a jede se mnou i ségra,brácha a ještě malá ségra a táta i mamka to si to moc neužiju ach jio ale stejně se tesim bracha se zase bude pokouset vytahovat a nejakou tam zbalit ale to je dobry ho pozorovat tak adios -
-
Re: Go America
Já jedu od 15. prosince do 4. ledna! A taky si tam koupím Miles to Go. *4* -
-
Re: Re: Go America
a ty tam jedeš na dovolenou nebo za někim já tam jedu za mim dědou 2.-a vrátim se 15.prosince už tam jedu po druhý a moc se mi tam minulej rok líbilo děda bydlí v LA a taky bydlí v ulici Tolluka Lake třeba tam potkám Miley mooc se těšim -
-
Re: Re: Re: Go America
Já tam jedu za ségrou, ona tam studuje, taky v LA! A podařilo se jí potkat Rihannu a Jennifer Lopez, procházela totiž místem, kde se konalo American music Awards! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Go America
ja sem tam potkala nekoho koho sem tam potkat nechtela teda v ty dobe jo potkala sem tam Selenu gomez pozadala sem ji o autogram a vona rikala ze nema cas teda tak sem ji rozumeli bylo tam time a not nebo isnt neco takovyho ale od ty doby ji nesnasim ne protoze je to konkurence Miley ale protoze mi nedala ta krava autogram ted o vikendu uz budeme balit uz se tesim jo a jinak sem potkala Madonna s nejakym malym cernouskem pak Brada Pitta,toho fotbalistu jo Beckhama nebo jak se to pise s jeho manzelkou pak sem tam potkala Tatianu Kuchařovou nemam ponetí jak se tam vzala ale mam jeji autogram tyhle sem potkala normalne na ulici a tyhle na MTV udelovani cen takze Jay-Ziho,Shakiru,Jonas brothers,Rihannu a dalsi ale uja Miley potkam a to si piste klidne k ni prijdu az domu olé to je nápad teď je právě doma takže až přijedu tak bude doma protože nic nejinyho nema juchu ahoj ameriko jedu za tebou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Go America
Kdyby sis četla nebo četl co sem psala před tejdnem tak bys věděl že minulej měsíc nás tam nepustili ale teď tam lidi jezdí normálně protože tam už to moc neni to říkal hygienik když sme se tam byli ptát a říkal že do 2.prosince se to má ještě víc sklidnit -
Re: Re: Re: Re: Re: Go America
Prasečí chřipka vám nic asi neříká, že???? A americká karanténa??? Přes hranice nemáte šanci!!!!! Kdyžtak toho sem přitáhnete víc a aspoň víme na koho ukázat!!!!!
-
-
-
-
-
-
průser!!
lidi průser.... už mi nejde hlasovat...a to jsem tam včera dal asi 300 hlasů....potřebuju záskok ...kdo se nabízí.. ?? *10* *4* -
-
Re: průser!!
Jo my hlasujeme s kámošama už jsme přišli na to jak hlasovat víckrát.. Tak všichni co víte jak a nebo aspoň můžete hlasovat pojďte prosím!
-
-
Miley
ahoj hele já mám ráda Miley i Justina stejně mám sice ve jmene Bieber ale Miley taky miluju takze si nemyslete ze kdyz sem fanousek J.B ze jsem hater Miley to ne já jí taky hrozně miluju Miley a Justin sou moje nej hvězdy ;) *3* -
Vše nej:)
Všechno nejlepší Miley:) máme tě rádi (někteří:) *1* -
Já osobně jí nesnášim dřív sem jí měla ráda ale to nespívala supe girl dejte si to do překladače sem super holka každý mě miluje každý chce být mnou ale vzpamatujte se není nic jinýho než namyšlená nána !!! *12* *12* když jí poslouchám je mi s toho na *11*
-
-
ale to je jedno jestli to nazpívala Miley Cyrus nebo hannah montana ale tam jde o to že písničky co byly zazpívány nebo patří k Hannah montaně patří také k "ději" hannah. Hannah Montana "byla" hereckou postavou Miley Cyrus a proto musela zpívat tyhle písně na koncertech které byly spojeny s "hannou" ale poté už je nezpívala jako sama za sebe.(hoedown throwdown a let's get crazy jo ale super girl atd ne!)
Tak už tady přestaň mlet ty svoje negativní kecy a běž pryč!!!! *16* -
-
Takže zaprvé : Nevím kdo ty jsi,že si mě dovoluješ vyhazovat ze stránky,která je tu otevřená VŠEM! Jsme na JEN na diskuzi,s fanklubem to nemá nic společného a pokud vím tak diskuze jsou od toho,aby se nach diskutovalo o VŠEM možném a i tedy,aby tu zdé lidé mohli zanechat svůj názor ač je negativní.TY nemáš žádné právo někoho odsud vyhazovat a pokud,že se ti nějaký negativní nazár nelíbí (ač je vyjádřený slušně!!!) tak nemusíš na dotyčné osoby hned útočit! Třeba takové komentáře ignoruj co já vím! A k té první zprávě..opravdu netuším proč tolik lhcáte potom,aby zde byla první.O NIČEM to tady neni a pokud jsi opravdový fanda nemusí ti záležet na tom kolikátá je v návštěvnosti!
-
-
Můžu se zeptat kolik ti je??? ... asi moc ne viď? ... protože jinak by si věděla že písničku Super Girl nenapsala ona ale někdo úplně jiný a ona jí nazpívala jako Hannah Montana .... tzn. že ona nemá s tou písničko vlastně skoro nic společnýho... a navíc ta písnička je dobrá :D :D :D .... takže...........
-
-
Ano asi je opravdu málo takových co si píšou své vlastní texty.Tim o práci mín,když má "jen" zazpívat co jí kdo napíše.A že s tím nemá nic moc společného? Ona snad nehrála v tom dětském seriálu "hannah montana" či jak? Tím pádem s tím bude mít dost společného ne? :) Nazpívala to Miley Cyrus?,nazpívala a co sejde pod jakým jménem?! A to,že se jiné osobě líbit nemusí a tobě zase jo..Nemusíš se snažit přesvědčovat o opaku.:)
-
-
-
juknete
zdar juknete na tuhle adresu:http://nd.blog.cz/f/fhnn.blo g.cz/obrazky/42894040.jpg *3* -
podpořte miley !!!
ahoj plsky podpořte miley !!! tady je adresa t-music.cz no a hlasujte pro miley pro song the climb :-)) tet je zatim na 3.místě *4* -
-
Re: podpořte miley !!!
Kdo by pro ní chtěl hlasovat!!! -
-
Re: Re: podpořte miley !!!
jjjjjjjjjjá jo už jsem hlasovala *15*
-
-
Re: podpořte miley !!!
na 3.místě?? ONA??... *1* *1* ubohost!!:D -
-
Re: Re: podpořte miley !!!
já si zpívám její songy kdekoliv je slyším a shellbo doufám že se ti brzo rozsvítí v hlavě *1* *1* *1* *1* hihihhihhohohhohohehehheeheehhahaahaahhaahauhuhuhuh *15* *15* *15*
-
-