Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

nejlepšíííííííí

Jo miley je nejlepšííííííííííííí *14*
  • hh

nejlepší miley
  • sláva

Čau lidi já si teda myslim že když se člověk proslaví taže začne blbnout já to nemohu posoudit protže nejsem slavnej ale když to porvnáme s jinejma celebritama tak si vemte že skoro každy se stý slávy zblázní a dělá kraviny napříkald michael když se stal slavný tak aby byl jako běloši tak si udělal plastyky atd což myslim že udělal kravinu jako černoch byl normální ale celkem pěknej a nakonci života co zněj zbylo *9*
    • luida

Re: sláva

Michael se nechal vybělit, protože byl nemocný! Měl nemoc zvanou Vitiligo(u cernocha zacíná blednout)
  • wolverine13

Smiley

Miley je dobrá *14*
  • miley11cyrus

disnep

nové díly na disnep channel super
    • kate.szv

Re: disnep

nejlepšíí na tom je, jakej má novej styl, že ??? Upee krásný a krásná xD
      • vanessavk

Re: Re: disnep

jo *14* *14* *14* *14* miley je všade krásna *14* *14*
  • fhh

ja mam rada oba..ale miley vic..michael je mrtvi,je minulost!treba bude miley taky tak slavna(preju ji to)..tekze MILES TO GO!!! *14* *14* *14*
  • alusqa99

Musíme je dohnat!

Musíme dohnat Bulhary! A taky musíme přidat Brazilie už má 217 a my 465.
    Oni nás jistě předeženou tak určitě hlasujte každých 20 minut!!

http://tweeter.faxo.com/ Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
    • alusqa99

Re: Musíme je dohnat!

Musíme toho využiz když budou mít v Brazlii noc v noci u nich nikdo hlasovat nebude! A oni to taky na 100% nás přeženou když budeme spat. Tak ještě než si pudete lehnout hlasujte! Hlasujte celej měsíc aspoň 5X deně!
    Píšete si ještě někdo s Miley na skypu jak tady byl jednou zveřejněn ten skype píšete si s ní někdo nebo telefonovali jste si s ní někdo já si s ní píšu kdyžtak napište
    • Re: skype

pošleš mi ten spyke té miley prosím? *3*
      • kissen

Re: Re: skype

Ubohost nejvyššího řádu,snad shnije v pekle. *13*
        • alusqa99

Re: Re: Re: skype

Zhnij si sám/sama!!!! A nelez na tuhle diskuzi když nemáš Miley rád(a).
  • fun.miley

PLS VOTE MILEY!!

http://www.o2arena.cz

hlasujet pro Miley pls!! mate anketu hnedka na prave strane dole.. ne uplne dole ale proste va prave strane kdy pojedete dolu!! :):) dik moc!! *14* *14*
    • armenakos1

Re: PLS VOTE MILEY!!

jj už sem hlasoval...at už tu miley přijede a udělá koncert *3* *4* *3* *4*
      • Re: Re: PLS VOTE MILEY!!

Už jsem volil Miley doufam,že převalcuje Biebra
        • armenakos1

Re: Re: Re: PLS VOTE MILEY!!

musíí ho převálcovat... *3* *4* *15* *14* *3* *14* *4*
  • velkej průser.

lidi dávejte si bacha na FANS justina kteří dělají ze sebe FANS miley. jedna z nich je uživatelka která se jmenuje Miley.Love. dělá ze sebe fanouška miley ale není. a ted sem na sebe brutálně nasranej. nechal sem se podvést a sám ji vykecal jak hlasovat víckrát. takže FANS miley kdo víte jak hlasovat víckrát hlasujte co nejvíc to jde. PLS !! *10* *10* *5* *3* *13* *4* *4* *4* *4* *8*
    PS: pro jistotu jsem napsal lidem z o2arény. že ta anketa je podvod a at ji co nejrychleji zruší. *13*
    • Re: velkej průser.

Miley mně hrozně zklamala změnou image. Je to obyčejná sedmnáctiletá holka. Já jsem milovala sladkou Hanah Montanu.
      A ještě něco

Nejlepší zpěvačka je SHAKIRA a té nesahá miley ani po kotníky.

SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA
      SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: velkej průser.

jo to máš pravdu s tím že Miley nesahá Shakiře ani po kotníky protože Miley je Milionkrát lepší! A netahej sem Shakiru!
    • Re: velkej průser.

To si děláš legraci?!?!?!?!!?! takže počkej fans Biebera ted ví jak hlasovat víckrát???no panebože....a ta anketa je nebo neni podvod

PS: Ale někteří FAns Biebera už to ví hodně dlouho jak hlasovat víckrát.. *16*
        • Re: Re: Re: velkej průser.

zrovna teď hlasuju ( dávám víc hlasů) A jako to není možný oni jsou tak rychlí jako tolik hlasů ...... Teď už skoro každej hlasuje víckrát a podváděj především oni a né my když oni můžou proč my ne?! Miley musí vyhrát. Tak kdo může pojďte hlasovat...

PS: pls ptal si se jich taky jestli tady Miley bude? Já bych tam napsala ale pořád se mi tam ukazuje chyba

http://www.o2arena.cz/O2ar ena/lstInq.aspx

je. ale neboj ted sem tam dal dalších 150 hlasů pro miley. já se sám osobně postarám o to aby miley vyhrála. neboj se !!
        PS: jo je to podvod když se muže hlasovat víckrát od jednoho člověka. ale za to že jsem to vykecal té zk****** p**** tak ted každej den se pokusím dát miley alespon 200 hlasů... *3*
        • Re: Re: Re: velkej průser.

takze oni tu anketu zrusi?a nikoho nepozvou?
          • Re: Re: Re: Re: velkej průser.

hele co si myslíš...že když vyhraje justin nebo miley že je sem hned pozvou ?? ... Vůbec...oni prostě udělali jen takovou anketu...a kdyby se jim zachtělo tak jim můžou jako poslat pozvánku že by sem mohli přijet...ale to oni stejně neudělají...je to prostě jenom anketa..a v ní nic neznamená...ale lidi z o2arény už o tom ví...že justinovi FANS podvádí... *1* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: velkej průser.

a my nepodvádíme?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit