-
podpořte miley !!!
ahoj plsky podpořte miley !!! tady je adresa t-music.cz no a hlasujte pro miley pro song the climb :-)) tet je zatim na 3.místě *4* -
-
Re: podpořte miley !!!
Kdo by pro ní chtěl hlasovat!!! -
-
Re: Re: podpořte miley !!!
jjjjjjjjjjá jo už jsem hlasovala *15*
-
-
Re: podpořte miley !!!
na 3.místě?? ONA??... *1* *1* ubohost!!:D -
-
Re: Re: podpořte miley !!!
já si zpívám její songy kdekoliv je slyším a shellbo doufám že se ti brzo rozsvítí v hlavě *1* *1* *1* *1* hihihhihhohohhohohehehheeheehhahaahaahhaahauhuhuhuh *15* *15* *15*
-
-
-
nejlepšíííííííí
Jo miley je nejlepšííííííííííííí *14* -
hh
nejlepší miley -
sláva
Čau lidi já si teda myslim že když se člověk proslaví taže začne blbnout já to nemohu posoudit protže nejsem slavnej ale když to porvnáme s jinejma celebritama tak si vemte že skoro každy se stý slávy zblázní a dělá kraviny napříkald michael když se stal slavný tak aby byl jako běloši tak si udělal plastyky atd což myslim že udělal kravinu jako černoch byl normální ale celkem pěknej a nakonci života co zněj zbylo *9* -
-
Re: sláva
Michael se nechal vybělit, protože byl nemocný! Měl nemoc zvanou Vitiligo(u cernocha zacíná blednout)
-
-
Smiley
Miley je dobrá *14* -
disnep
nové díly na disnep channel super -
-
Re: disnep
nejlepšíí na tom je, jakej má novej styl, že ??? Upee krásný a krásná xD -
-
Re: Re: disnep
jo *14* *14* *14* *14* miley je všade krásna *14* *14*
-
-
-
fhh
ja mam rada oba..ale miley vic..michael je mrtvi,je minulost!treba bude miley taky tak slavna(preju ji to)..tekze MILES TO GO!!! *14* *14* *14* -
Musíme je dohnat!
Musíme dohnat Bulhary! A taky musíme přidat Brazilie už má 217 a my 465.
Oni nás jistě předeženou tak určitě hlasujte každých 20 minut!!
http://tweeter.faxo.com/ Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01 -
-
Re: Musíme je dohnat!
Musíme toho využiz když budou mít v Brazlii noc v noci u nich nikdo hlasovat nebude! A oni to taky na 100% nás přeženou když budeme spat. Tak ještě než si pudete lehnout hlasujte! Hlasujte celej měsíc aspoň 5X deně!
-
-
Píšete si ještě někdo s Miley na skypu jak tady byl jednou zveřejněn ten skype píšete si s ní někdo nebo telefonovali jste si s ní někdo já si s ní píšu kdyžtak napište -
-
Re: skype
pošleš mi ten spyke té miley prosím? *3* -
-
Re: Re: skype
Ubohost nejvyššího řádu,snad shnije v pekle. *13* -
-
Re: Re: Re: skype
Zhnij si sám/sama!!!! A nelez na tuhle diskuzi když nemáš Miley rád(a).
-
-
-
-
PLS VOTE MILEY!!
http://www.o2arena.cz
hlasujet pro Miley pls!! mate anketu hnedka na prave strane dole.. ne uplne dole ale proste va prave strane kdy pojedete dolu!! :):) dik moc!! *14* *14* -
-
Re: PLS VOTE MILEY!!
jj už sem hlasoval...at už tu miley přijede a udělá koncert *3* *4* *3* *4* -
-
Re: Re: PLS VOTE MILEY!!
Už jsem volil Miley doufam,že převalcuje Biebra -
-
Re: Re: Re: PLS VOTE MILEY!!
musíí ho převálcovat... *3* *4* *15* *14* *3* *14* *4*
-
-
-