Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velkej průser.

lidi dávejte si bacha na FANS justina kteří dělají ze sebe FANS miley. jedna z nich je uživatelka která se jmenuje Miley.Love. dělá ze sebe fanouška miley ale není. a ted sem na sebe brutálně nasranej. nechal sem se podvést a sám ji vykecal jak hlasovat víckrát. takže FANS miley kdo víte jak hlasovat víckrát hlasujte co nejvíc to jde. PLS !! *10* *10* *5* *3* *13* *4* *4* *4* *4* *8*
    PS: pro jistotu jsem napsal lidem z o2arény. že ta anketa je podvod a at ji co nejrychleji zruší. *13*
    • Re: velkej průser.

Miley mně hrozně zklamala změnou image. Je to obyčejná sedmnáctiletá holka. Já jsem milovala sladkou Hanah Montanu.
      A ještě něco

Nejlepší zpěvačka je SHAKIRA a té nesahá miley ani po kotníky.

SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA
      SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: velkej průser.

jo to máš pravdu s tím že Miley nesahá Shakiře ani po kotníky protože Miley je Milionkrát lepší! A netahej sem Shakiru!
    • Re: velkej průser.

To si děláš legraci?!?!?!?!!?! takže počkej fans Biebera ted ví jak hlasovat víckrát???no panebože....a ta anketa je nebo neni podvod

PS: Ale někteří FAns Biebera už to ví hodně dlouho jak hlasovat víckrát.. *16*
        • Re: Re: Re: velkej průser.

zrovna teď hlasuju ( dávám víc hlasů) A jako to není možný oni jsou tak rychlí jako tolik hlasů ...... Teď už skoro každej hlasuje víckrát a podváděj především oni a né my když oni můžou proč my ne?! Miley musí vyhrát. Tak kdo může pojďte hlasovat...

PS: pls ptal si se jich taky jestli tady Miley bude? Já bych tam napsala ale pořád se mi tam ukazuje chyba

http://www.o2arena.cz/O2ar ena/lstInq.aspx

je. ale neboj ted sem tam dal dalších 150 hlasů pro miley. já se sám osobně postarám o to aby miley vyhrála. neboj se !!
        PS: jo je to podvod když se muže hlasovat víckrát od jednoho člověka. ale za to že jsem to vykecal té zk****** p**** tak ted každej den se pokusím dát miley alespon 200 hlasů... *3*
        • Re: Re: Re: velkej průser.

takze oni tu anketu zrusi?a nikoho nepozvou?
          • Re: Re: Re: Re: velkej průser.

hele co si myslíš...že když vyhraje justin nebo miley že je sem hned pozvou ?? ... Vůbec...oni prostě udělali jen takovou anketu...a kdyby se jim zachtělo tak jim můžou jako poslat pozvánku že by sem mohli přijet...ale to oni stejně neudělají...je to prostě jenom anketa..a v ní nic neznamená...ale lidi z o2arény už o tom ví...že justinovi FANS podvádí... *1* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: velkej průser.

a my nepodvádíme?
  • hbdelfin

HAPPY BIRTHDAY!!!!!

MILEY, HAPPY BRITHDAY!!!!!!!!!YOU ARE BEST AND WE LOVE YOU! *14* *14* *14* HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Podle mě je ta píseň o ničem, vůbec se mi nelíbí. A ten klip docela ubohý
  • Mozno ze je super herecka ale tym sa vsetko zmenilo ona neni ta miley ktora bola a ktoru si myslite ze je ona bola ta miley teraz je homosexuaticka
  • hilarynka125

HM : the Movie

ahoj lidi nemáte nekdo náký písničky z hannah montana the movie cdčka??pls
  • Miley

Smileyhopecyrus@seznam.cz
    juknete se.....:D
  • miley11cyrus

nejlepšíííííííí

Jo miley je nejlepšííííííííííííí *14*
    • Re: nejlepšíííííííí

A kvůli tomu to nemusíš psát 7x protože to nikoho nezajímá! *8* *15*
      • smiley-michelle

Re: Re: nejlepšíííííííí

tebe sice ne, ale někoho jiného jo
        • Re: Re: Re: nejlepšíííííííí

a koho?
          • piskot256

Re: Re: Re: Re: nejlepšíííííííí

MĚ!!!MĚ TO ZAJÍMÁ!!!
  • miley cyrus

ježiši už se nehádejte miley je good *1* *1* *1* *1* *14*
  • můj blog

http://novinky-24.blog.cz/
  • KUK

VPLÍŽIT SE MILEY DO ŠATNY-TO JE DOBRÝ NÁPAD,ALE ASI BY TO BYL PROBLÉM. *15* NEBO JÍ VLEZT DO SPRCHY. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • armenakos1

Re: KUK

wow do sprchy.. bych šel hned.. Jééééé *14* *14* *15* *14*
      ale nvm kdo nám smazal nejmín polovinu té diskuse co jsme včera měli.. byla to dobrá sranda.. tak dobře jsme si dlouho fanoušci nepokecali.. *15*
      PS: vlízt do té šatny a pak vidět jak leze do sprchy.. tak bych zamknul šatnu a vletěl za ní (do té sprchy).. *15* *15* *14*
      • Re: Re: KUK

A ZE SPRCHY ROVNOU DO POSTÝLKY. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • armenakos1

Re: Re: Re: KUK

splněnej seeeen !!! *14* *14* ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: KUK

JO A JEŠTĚ BY SIS TAM MOHL NAPSAT,ABY TI HO VYKOUŘILA. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: KUK

mě to taky přijde. hej ale tak to bys měla jako vidět jak v těch mých snech je miley žhavá. *14* bys ju ani nepoznala *14*
            • hbdelfin

jo, tak to je skvělý, že už ve tvých snech panna není a že máš úžasné sny, ale stejně...no, nic...jo, žhavý je to tu pořádně *1* *1*
            • armenakos1

proč ?? já sem rád že v mých snech už miley panna není... v mých snech je víc nadržená... pamatuju jeden sen kdy jsme byli sami v domě... a hrozně jsme se pomilovali... mám pocit že jsme se milovali v každým pokoju.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
              PS: myslím že už to tu začíná bejt hrozně žhavý.. *15*
            • hbdelfin

ááá, já tě za tohle na jejím koncertě přerazím *1* *1*
            • armenakos1

v těch mých snech už dávno panna není... *15* *14* *14* *15*
            • hbdelfin

tyvado, neříkala, že chce sex až po svatbě...
            • armenakos1

proč já bych jí vlítnul do sprchy a normálně bych jí začal vášnivě líbat a pak bych jí nechal ať si dělá co chce... v té postýlce.. *15* *14* *14* *4* *14*
            • hbdelfin

tyvado, obojtníku, jseš až nějak příliš nadrženej *15* *15* chudák miley, by z toho chytla trauma *15*
            • armenakos1

tož neříkám že mi to nebylo příjemné ale tak zas tak hrr bych nebyl... max bych ju v té sprše začal líbat a něco a pak by se uvidělo co by bylo v té postýlce.. *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: KUK

NO JO RADŠI SE BUDU OVLÁDAT NEBO MI TY PŘÍSPĚVKY BUDOU HNED MAZAT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

hej nepřeháněj jooo.. *15*
          • Re: Re: Re: Re: KUK

SNAD TĚ TO MOC NENAŽHAVILO. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

joo že napsat si na transparent anglicky: Jsem nadrženej na Miley Cyrus *15* *15* a přijít s tím před její dům... *15* *15*
            • armenakos1

helčo (hbdelfin) to je dobreej nápad.. *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: KUK

NEBO ODE MĚ. MĚ UŽ JE TAKY TOLIK. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • tfpdaa

No řeknu ti to asi takhle...To samý jako od mýho 18ti letýho bratra xD
            • hbdelfin

nadrženej 15. kluk! napiš si to na čelo či transparent a jdi s tím za miley... *15* *15*
            • v.e.r.k.a

*15* *15* *15*
            • armenakos1

Ančíí.. hele.. co bys chtěla od nadrženýho 15.letýho kluka.. *15* *15* *14*
            • tfpdaa

o.O .. ty prasee! xDDDD
            • armenakos1

mno troochu. tak představa je úplně ideální.. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit