Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blog

Ahoj..včera jsem si založila blog..bude tam něco o Miley a různých Disney Star...bude tam Michael Phelps, Michael Jackson, Demi Lovato, Taylor Swift, Selena Gomez a další...tak se jukněte! :)

http://starswhatilove.webno de.cz/
  • duffik
    ty hádky mě přestávají bavit
  • Andrejka10
    MP3
    Who owns my heart
    Party in the U.S.A
    Robot
    Cant Be tamed
    atd atd...
    *2* *15* *1* *14* *4* *3* P.S Ať mi políbí tereza armenakos1 erin hbdefin *6* *6* a všeci hateři další
    • Erin
      Andrejko,já ti nepolíbím protože se vždycky najde něco lepšího na práci. *3*
    • Andrejko promiň, ale nazývat armenakose, hbdelfin a spol hatery je tak trošičku od věci... Ty se hrozně divíš, že tu do tebe všichni valí, ale když se podíváš o pár příspěvků níže, tak se já divím, jak se ty můžeš divit, proč do tebe valí... Napíšeš tam nějaký článek z novin nebo odkud že to, hbdelfín ti k tomu napíše, že to je kravina z bulváru a ty s ním začneš vyvolávat hádky aniž by on to nějak mířil proti tobě. Jakože nejdřív si zameť před vlastním prahem a pak začni na práh prášit jiným :) Aby ses pak v budoucnu nedivila
      • armenakos1
        You're right *3* *5*
    • armenakos1
      nás budeš nazývat hatery... to ty jsi ten hater akorát si hraješ na fanouška *16*
      • Andrejka10
        tak to bych asi neměla miley v osobnostech! *16* *16* *16*
        • armenakos1
          to může mít i hater děvče... tak v tom případě nás "pravý fanoušky" nevyhazuj.. my jsme tu déle na této diskusi než ty... *5*
  • Andrejka10
    hele armenakosi ja to po dlouhe dobe nebyla a ty mi uz odepisujes na prispevek?! tak ze klid jo?! *7* *6* *5*
    • Tereza
      Poperte se. A Andrejko sama by ses do toho klidu už hodit taky měla. Očividně ti dělá dobře vyvolávat tady rozepře a do někoho tu šít a úplně zbytečně. Když si taková velká holka, jak mi tvrdíš. Zase předsvěčuješ jen o opaku.
    • armenakos1
      a když si tu nebyla.. byl tu svatej pokoj *15*
  • jana291995

fandové avril

Ahoj,vím že všichni nesnášíte Avril Lavigne,ale proč nás nenecháte?copak tady někdo srovnává Miley s Avril..POCHOPTE:!:pro vás je nejlepší na světě Miley,ale mi žijem zase pro Avril..my na Miley nenadáváme,neuráříme ji,tak proč nás nenecháte..nechápu proč nedokážete pochopit že se někomu pstě Miley nelíbí..jste tak blbí nebo chcete být zajímavý?..něco vám řeknu...v životě jsem na diskuzi Miley nechodila,a už vůbec ne abych sem něco psala,ale vy jste si nás přivolali tím,že jste nám naádvali že urážíme Miley,a to bylo poprvý co jsem tu byla...když jsem sem šla poduhý,a hledala ty výhružný dopisy,žádný tu nenašla..dali jste pokoj,jenže najednou jste zase začali..jako prominte,já sem byla fanynka Miley,ale tak jste mi ji zhnusily,že to ani není možný..a doufám že to bylo naposled co jsem sem musela jít..čau *4*
    • piskot256

Re: fandové avril

jo máš pravdu!!!NO TAK LIDI NECHTE UŽ TOHO!!! *15*
  • No nevím já ji teda nezávidím,že chová jak děvka,má ubohý grimasy,neumí se chovat a nejspíš chlapi chce jen na to jedno sex!!!!
  • gabi123

jj

jojo kazdej kdo ma uspech a penize se meni,to neni nic novyho.Ja bych se asi taky zmenila a kdo ne, ze???
  • miley11cyrus

já a lukys

my ju milujem že lukys? *14* *1*
  • zanesskaaaa

Pro nicky0012

Drahá nicky0012..
    za 1. nauč se česky a pak něco piš, ty tvoje chyby to je neuvěřitelný
    za 2. ano Michael je mrtvý, ale je, byl a navěky bude KING OF POP.. a ta vaše milovanoučká Miley mu nesahá ani po malíček na noze.. ona, že je přítomnoust?.. tak to se musím zasmát.. to jste mě fakt dostaly.. dyť jí nikdo nezná, jenom mladá generace.. dospělí o ní ví asi jenom z obchodů, kde musí kupovat ty Hannah píčoviny kvůli malejm fakanům, kteří se bez ní neobejdou a musí od ní mít všechno..
    a za 3. Michaelovi byste měli děkovt, tak jako to dělá Miley.. protože vy si asi neuvědomujete, že díky němu ona zpívá.. ona má snědou pleť.. jenom Michaelovi Jacksonvi můžou černoši a všichni lidé jiné pleti než je bílá být v televizi.. a víte vůbec proč se mu říká King of pop.. protože jenom díky němu je pop to co je.. ale to vy si neuvědomujete.. protože to je pro vaše natvrdlé mozečky moc složité..
    • Re: Pro nicky0012

ach jo, jestli nefandíš miley tak čau a nekritizuj tu furt něco.
    • nicky0012

Re: Pro nicky0012

jo a ještě jenda věc my podle tebe "malí" zase asi nevime co je to M.J. mno možná jo ae to je jendo jo a další věc ještě michael je starej a to znamená že oněm vijou staří mno a mileynka je mladá takže oní vědí mladí a naše generace a ty si asi stará prézlamno takže to nevíš takže zapj mozek(pokud nejákej máš)jo a trochu inteligence jo!!!!
      • zanesskaaaa

Re: Re: Pro nicky0012

Jo já mám mít inteligenci jo.. myslím že jí mám víc než ty frajerko.. a je mi patnáct, takže patřím do těch mladejch víš.. holka ty jsi marná.. nic o mě nevíš a kritizuješ.. a zapojit mozek umím.. narozdíl od někoho tady..
        • nicky0012

Re: Re: Re: Pro nicky0012

jé to je dobře že nemyslíš mě hm!!!mno taky se nechi hádat no a asi víš proč já a ostatní máme ty věci prtž všichni si je kupují mno a tak je furt dělají no chápeš snad ne a kdybs byla fans miley tak bysys ty věci taky kupovala víš!mno já teda věc s M.J ještě neviděla(kromě knihy,cd a dvd)no ae nekoupila bych si to mno a ty by sis zase nekoupila nic s hanou víš necháme toho pls já nechi kazit tuhle dizkuzi a taky sem napsala že na ni nadávají ostatní fans MJ ...mno jak by se vám ostatním líbilo kdybych nadávala na Mj na vaší dizkuzi hm?nelíbilo ae já bychto ani neudělala víte páč nejsem taklvá!!to byste mě museli ještě vice vytočit!ztřebatim že byste mi vlezli na profil!
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Pro nicky0012

Michael má knihy, trika (New Yorker), dvd a cd.. a pokud se podíváš na aukro tak tam toho je taky hodně.. já se taky nechci hádat.. ale proti Miley jsem neřekla ani jedno křivé slovo, protože se mi líbí její písničky.. a navíc taky vzdávala hold Michaelovi.. tím si to u mě taky přlepšila.. jak už jsem psala ona si uvědomuje, komu má děkovat.. já po vás VŮBEC nechci aby jste ho milovali.. my Vás nepotřebujem.. jenom mi prostě vadí že když tady ta slečna hannah že sexuálně zneužíval děti.. to pěkně naštve.. to je jako by to napsali o Miley.. chápeš.. prostě to bolí, že ho všichni kritizujou, přitom o něm ví pěkný kulový.. bolí to a proto se ho zastávám.. u Vás je to něco jiného.. Vaše Miley žije.. ale náš Michael ne.. proto to bolí ještě víc.. ale Vy to nedokážete pochopit..
            • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: Pro nicky0012

Já to chápu hele v pohodě mě je ho taky líto víš já se přiznám já nikdy věsi sím nehledala mno tak newm co sním je a není taky mi ho je líto že umřel mno ae tak to vživote už chodí no ... miley taky umře á taky o Mj nechi mluvit škaredě páč už vim co vechno udělal dobrého no coce to co říkala hanah54...píše bulvír ae myslim že to moc pravda nebude myslim že sme si to vyříkaly i vklidu a nemusíme se hádat jo a chi ti ještě říct že miluju pisničky We are the world a tam michael zpívá!!!
    • zanesskaaaa

Já se taky nechci hádat, ale pokud ho tu udete urážet, tak sem psát budu, protože ho bráním.. tak jako vy bráníte Miley, já bráním Michaela..
      • nicky0012

dobře ae já mu nenadávala!a tak vproč nadáváš na miley ty sis začala jako první teda sry ae ostatní fans MJ mno to je jedno pls nebudeme se ádat jo!
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro nicky0012

Ale tak to je mooc holka.. řekni mi kde nadávám na Miley hm?.. neřekla jsem proti ní ani jedno slovo.. možná akorát to s těma Hannah píčovinama.. ale to je fakt.. myslím, že už je to trochu otravný, že dyž vstoupíš do skoro každého obchodu a všude vidíš jenom Hannah Hannah tak už to člověka trošku štve no.. já se nechci hádat.. ale to vy tady kecáte blbosti..
    • nicky0012

tak hele myxslela jsem si že seš rozumná a hodná...mno mílila jsem se..já mužu psát blbě páč když píšu rychle nedívám se na chyby mno a zastala jsem se te ae byla to asi chyba víš co táhni do piče i s celým M.J.!!jo tak se ti to líbí??mno a další věc já čerochy nensášim jo?a miley je bílá a né černá a to že nepoznáš opálení hmmmm a....a pak kdo je tady ubohej!tak zklapni a pokud seš i fans miley tak bys tohle nemusela psát jde vidět že asi nejseš jo!!!tak se sem neser tvuj názor každej slyšel! *16* *8*
      • zanesskaaaa

Já jsem rozumná narozdíl od Vás.. ale nikde nevidím, že by ses mě zastala.. no je mi to jedno..
        Já mám Miley ráda.. ale nejsem žádná její fanynka, která jí strašně moc obdivuje.. protože, co se na ní dá obdivovat, jsou možná tak její vlasy a postava.. to je jedniný co na ní obdivuji.. jinak je to normální tuctová holka.. plus má teda ještě pěkný hlas.. ale to je pro mne vše..
  • baluska1

hmmm...

http://images.google.cz/imgres?imgu rl=http://img.enter4u.eu/th/4sxasxy x7hyg.jpg&imgrefurl=http://jackson- fanclub.blog.cz/0901&usg=__fefjOnsZ n6X0ZyAqDYKjNIFeyow=&h=192&w=224&sz =14&hl=cs&start=16&tbnid=5DcFbV4pOy KFUM:&tbnh=93&tbnw=108&prev=/images %3Fq%3DNejkr%25C3%25A1sn%25C4%259Bj %25C5%25A1%25C3%25AD%2Bfotka%2Bs%2B Michaelem%2BJacksonem%26gbv%3D2%26h l%3Dcs%26sa%3DX
    Kdy tady sjedete dolů né úplně, tak doprostřed stránky, tak MiLEy tam zkopírovala Majkla, ale né jeho písničky, ale v popisu je napsáno, že chtěla natočit video něco jako je Thriller. A musím říct že je do docela dobrý.
    Alemáte pravdu nemůžeme srovnávat 50 a skoro 17.
    Ale můj názor ne nemění, ale jukněte na to video.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit